güzel bir yöntem buldum
Moderatör: Sai
- memoseferde
güzel bir yöntem buldum
S.A
Arkadaşlar bu daha önceden warmıydı bilmiyorum ama kendi kendime geliştirdiğim bir yöntem 1 saatir deniyorum ve süper işe yarıyor araştıranlar bilir psi-wheel yaparken başka bir yere odaklanmanız gerek ama psi wheel görüş alanınızda olacak en iyi yöntem bu derler bende bunu düşünerek kapak çalışması yapıyordum ve birden kafada dankk!! etti ve psi wheel düzeneğimi kurdum psi wheel in hemen yanına kapağı koydum ve kapağa odaklanırken psi wheel dönmesini düşünüyordum 1 kaç saat olmasına rağmen 1 kaç günlük çalışmamı 2 ye katladım artık çok rahat çevirebiliyorum sdece yön vermek kaldı eğer bu yöntem xaten warsa öxür dilerim sdece bende işe yaradı sixlerede yardımcı olmak istedim
Arkadaşlar bu daha önceden warmıydı bilmiyorum ama kendi kendime geliştirdiğim bir yöntem 1 saatir deniyorum ve süper işe yarıyor araştıranlar bilir psi-wheel yaparken başka bir yere odaklanmanız gerek ama psi wheel görüş alanınızda olacak en iyi yöntem bu derler bende bunu düşünerek kapak çalışması yapıyordum ve birden kafada dankk!! etti ve psi wheel düzeneğimi kurdum psi wheel in hemen yanına kapağı koydum ve kapağa odaklanırken psi wheel dönmesini düşünüyordum 1 kaç saat olmasına rağmen 1 kaç günlük çalışmamı 2 ye katladım artık çok rahat çevirebiliyorum sdece yön vermek kaldı eğer bu yöntem xaten warsa öxür dilerim sdece bende işe yaradı sixlerede yardımcı olmak istedim
En son memoseferde tarafından 28 Şub, 23:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
hayat güzel bir rüya... Tek kontrol beyninizde
Hayat hiç bir kere bayram olmadı yada.... Her nefes alışımız bir bayramdı (Bulutsuzluk Özlemi)
Hayat hiç bir kere bayram olmadı yada.... Her nefes alışımız bir bayramdı (Bulutsuzluk Özlemi)
- memoseferde
Re: güzel bir yöntem buldum
Benim gibi acemilere duyrulur çok kolay konsantre oluyorsunus ve tek ihdiyacınız sessizlik illede kapak olcak die bir şey yoq ben kapak çalışırken aklıma geldi yorumlarınızı bekliyorum
- ddemmahum
evet böyle bir teknik var..hatta ben de uyguladım bi süre..ama yine de paylaştığın için sağol..
::Welcome to home Bruce::
- memoseferde
kusura bakmayın ben yeni olduğumdan daha önce böyle bir teknik olduğunu bilmiyordum
- Sevkan
önemli değil aramıza hoş geldin bende bu yöntemi yapıyorum masadaki bir noktaya odaklanıyorum fakat psi wheel görüş alanımda ona hafif bakarak dönmesini istiyorum ve 2-3 sn de dönmeye başlıyor 

****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
- multiplayer1
böyle bir teknik tarihin tozlu sayfalarının arasında bir inci gibi yatıyor psi wheel çeviremeyenlere inceden bi veriliyordu...konu olarak açılması iyi olmuş..
- memoseferde
yorumlarınız için çok teşekkür ederim
- ddemmahum
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
arkadaşlar ben yeni başladım ku konuda yardımcı olursanız mutlu olurum bunları baaracağıma inanıyorum ama en çok neye(astral seyahat,kaşık bükme vb.)yeteneğim olduğunu bilmioyorum nasıl öğreneblirim??
-