Başımdan geçen çok garip olay

Telekinezi yolculuğunuzdan Notlar
Subterranean
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 13 Bitlis

Başımdan geçen çok garip olay

Okunmamış mesaj gönderen Subterranean »

Merhaba ;

Normalde böyle şeylere ilgi duymam ve sevmem fakat başımdan geçen şu olaydan sonra ilgim çok fena şekilde arttı. Tam 2 hafta önce bir Cumartesi günü. Saat öğlen 2 civarıydı. Çok yorgundum ve ne yaptığımı bilmiyor gibi hayalet gibi dolaşıyordum evde. Mutfağa gidip bir şeyler atıştırayım dedim ama annem harıl harıl mutfağı temizliyordu boşver dedim, televizyon izleyim dedim. Babam bir siyaset programı açmış izliyordu. Babam kumandanın elinden alınmasını hiç sevmezdi onu da boşverdim. Ellerime baktım gözüme kirli gözüktü, lavaboya gideyim de bir yıkayım dedim. Lavabo kapısı kilitli idi, kardeşim içerdeydi. Çaresizce odama gittim, yatağıma uzandım. Sanırım uyuyakalmışım hani böyle yoğun bir uykudan kalkarsınız da vücudunuz aşırı tembel olur ya. Kalktığımda o şekildeydim, elim de uyuşmuş ve elimde şişlik hissi vardı. Belli ki uzun süre elimin üstünde yatmışım. Salona gittim babam aynı programı izliyordu ama o kadar çok uyumuşum ki şimdiye bitmeli diye düşündüm, mutfağa gittim annem hala mutfakla uğraşıyordu temizlik yapıyordu, korkmaya başladım. Tuvalet aklıma geldi, kapıyı zorladım kilitli idi içeriden bir ses "abi ben varım az sonra çıkarım" diyordu. Kardeşim hala tuvaletteydi. Koşarak saate yöneldim baktığımda saat 2:32 idi. Fakat ben tam bu saatte yatağıma uzanmıştım. Ne olduğunu anlamadım 2 gün evde korkak korkak gezdim, 2 gece uyuyamadım. Sonradan anca korkaklığımı üstümden attım. Sonraları her gece yattığımda o elim hep uyuşur nedenini de anlamam. Akşam yatarken normal yatarım sabah elimi yastığın altında uyuşmuş bir şekilde bulurum.

Bu olayı bana açıklarsanız çok sevinirim. Ben şahsen akla mantığa sığdıramadım ne olduğun anlamadım. Aklımdan bir türlü gitmiyor bu olay. Son çare bu gibi sitelere danışmak diye düşündüm ve ilk işim google'a aratıp bulduğum bu siteye bunu yazmak oldu. Şimdiden teşekkürler.

haLLowen
Yaşadığınız İl: 25 Erzurum

Re: Başımdan geçen çok garip olay

Okunmamış mesaj gönderen haLLowen »

Mutfak fazla kirlidir , program uzundur , kardeşin çıkıp tekrar girmiş olabilir ve benim kardeşimde üstü örtük yatar sonra üstünü açar merak etme :D
Kullanıcı avatarı
Carmen25
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen Carmen25 »

Bilmiyorum garip bir olay; belki duru görü yaış olabilirsin
Artık aranızdayım :))
Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

olmaz amatör duru görü bu kadar ayrıntılı ve uzun olamaz.Anlık uyku olabilir ve vücut zaten yorgun oldugu için sen çok uzun zaman uydun sanıyosun.Tabi sadece tahmin.
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

Öncelikle rüyanın ne olduğunu ve nasıl olduğunu bilirsek yüksek oranla bu olaylar açıklanabilecektir.Öncelikle rüya beynin gelecekteki şeyleri bilinçli olarak hesaplamasıdır(bazıları zihnin üst boyuta çıkmasıdırda diyebilir bu teori iki teoriylede açıklanabilir.)Beynin bunları daha önceden bilinç altında hesaplamış olabilir bu sebepledir ki bazen rüyada gördüklerimiz gerçektede karşımıza çıkabilir.Belki de sen bunları yaşadıktan sonra uyumadan önce bunları düşünüpte yattığın için rüya görmüş olabilirsin fakat bunu gerçek olarak algılamış olabilirsin sonuçta rüyalar çok gerçekçi olabilir bilinç altındaki şeyleri görürsün.O rüyayı görürken elinin üzerine yatmış olabilirsin yani ya 1. gördüğün gerçekti ya 2. gördüğün gerçekti eğer diğer teoriye göre açıklamak gerekirse bu daha kısadır ama bu teoriye göre sadece 2.si gerçek olabilir zihin üst boyuta çıkınca zaman diğer boyutta olduğu için geleceği görmüş olabilirsin uyandığında ise gerçek zaman için anlık bir şey olacaktır bu seveplede olabilir.Hangisinin gerçek olduğunu bilseydim bu kadar uzun yazmaya gerek yoktu ama açıklayış tarzımı kavramışsan hangisinin gerçek olduğunu biliyorsan kısa sürede teoriyi kendi açından kullanabilir ve bunu kendin açıklayabilirsin bu 3 teoriden biri gerçekleşmiş olabilir.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Bu tür başka olaylarda başına gelmişse ve nedenlerini merak ediyorsan buraya yazabilirsin.
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.

Kullanıcı avatarı
UsTr

Örneğin rüyamda gördüğüm ve hatırlamadığım birşeyi o anı yaşadıktan sonra diyorum ki ben bu anı nerden hatırlıyorum.O an diğer anlardan farklı olduğunu hissettiriyo yani.Kimileri buna deja vu der.Büyük ihtimal sendede öyle oldu.Bendede çok sık olur.Ama bende hiç bu kadar uzun olmadı genelde rüyalar saçma olur.Bu arada profesyonele teşekkür ederim.Rüyanın sadece bilinç altından ibaret olduğunu sanıyodum.Ama zihin bi üst boyuta çıkıp geleceği görebiliyomuşuz.Bunu bilmiyodum tekrar saol.Birde geleceği görmek ileri durugörü ye giriyo diye biliyorum.Rüyada geleceği görmenin durugörüyle bir ilgisi varmıdır ?
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

rüyada geleceği görmek tabi kii durugörüyle ilgilidir fakat bunu günümüzün "kabul görmüş" bilimsel açıklamasıylada açıklayabiliriz zaten beyin dediğim gibi gelecekte olan herşeyi sürekli olarak hesaplıyor ve bunları bilinçsiz olarak görmemiz rüya oluyor belkide bilinçli olarak görmemiz ise duru görüde olabilir.Beynin işlevlerinde olduğu doğru ama durugörüyü beynin işlevlerini tam olarak bilmediğimizden açıklayamayabiliriz çünkü bilindiği üzere beynin zamanda yolculuk yapacağı gerçeğide bulunmuştu fakat bunu nasıl yapıcağı ise bir muğamma yani beynin zamanda yolculuğu yapmadan önceki hali daha ilk aşaması geleceği görme olabilir zamanla bu konuda ustalaşan kişiler zamanda yolculuğuda gerçekleştirebilir bunların hepsi bir olasılık olabilir çünkü insanlar bu konular üzerinde yeni aşamalar kaydediyor şu anki açıklama için sadece beynin gelecek hakkındaki hesaplamasının bilinçli olarak görünmesine durugörü diyebiliriz.Çünkü bu iş biraz derinlemesine girilmesi gereken ve ğzerinde deneylerle kanıtlanmadıkça kesin olarak konuşamayacağımız bir konu ben sadece olasılıkları sıralıyorum bunlardan biri olabilir:)
Kullanıcı avatarı
Carmen25

Okunmamış mesaj gönderen Carmen25 »

Ohh 3 yılmı parapsikolojiyi sadece araştrıyorm. Tam tamına 3 yılı buna verdim ve karşıma çıkan o kadra ok yeni şehy var ki ben bile şaşırıyorum. Yaşlanıyorum :D Biligiler için hepinize teşekkürler :)
Artık aranızdayım :))
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**

sonuçta kanıtlanması zor olan ve insanların inanmamakta inat ettiği bir bilim(daha doğrusu korktukları)Bu sebeple gelişmiyor ve yerini sürüsüyle teorilere bırakıyor:) Benim ilgi alanıma biraz değindiği için cevaplayabildim çünkü sonuçta melez bir bilim:)
Kullanıcı avatarı
UsTr

Şimdi beyin hesaplıyor,beynin işlevleri,beyin ile zamanda yolculuk etme bunların hepsi dediğin gibi teori.Ama duru görü ruhsal görü değilmi ? Beyin hesaplasada iş ruhsal görü yani ruhda bitmiyomu ? Sonuçta astral seyahatide ruhsal bir olay telepatide ruhsal ve telekinezide beyin gücünden çok ruhsal bir olay.Ruhsal görü zaman mekan sınırı olmaksızın görmemizi sağlar.Yani zamanda yolculuk eden ruh deilmi ? Burda bi çelişki yokmu ? Beyin ruh aracılığı ile duru görü yeteneğini bilinçsiz olarak kullanarak mı geleceği hesaplıyo ? Bi yanda beyin hesaplıyo bi yanda ruhsal görü ? Beyin ? Ruh ? bu ikisi arasındaki köprüyü açıklarsan sevinirim kafam karıştı.Şimdiden teşekkürler....