Kolay Kaşık Bükme Yöntemi

kolay kaşık bükme tekniği, kaşık nasıl bükülür, kaşık bükme

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Bru-x

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

KAŞIK BÜKME YÖNTEMİ

Resim

Eğer imkanlarınız varsa, rahat edebileceğiniz sessiz ve loş bir mekan seçin. Arkanıza rahatça yaslanın yada tamamen uzanın. Gözlerinizi kapayın ve hiçbirşey düşünmemeniz gerektiğini bile düşünmeyin. Şimdi sadece baş ve işaret parmağınızın en uç noktalarıyla kaşığın sapını, kepçesine çok yakın biryerden hafifçe kavrayın. Kaşığı yer ile paralel konuma getirin. Unutmayın, bu esnada gözleriniz halen kapalı bulunuyor olmalı.

Şimdi kaşığın "erimekte olan bir hamur" olduğunu düşünün. Bu telkin için kendinizi zorlamayın ve sadece öyle hayal edin. Buna daha iyi odaklamınız ve kaşığın sertliği bilincinin beyin gücünüze engel olmaması için bir yandanda kaşığı başparmağınızla hafifçe okşayın. Kaşığın hemen bükülmesini istemeyin ve acele etmeyin. Kaşığın erimeye başladığına iyi odaklandığınızda kaşık bir müddet sonra bükülecektir.

Ancak ilk anda hissedeceğiniz bükülme yalancı histir ve heyecanlanmanızı sağlar. Bu hisse aldırmadan devam etmeli ve en az 6-7 dakikayı böyle geride bırakmalısınız. Kaşık en fazla 10 dakika sonra bükülecektir. Kaşık bükme konsantrasyona göre çok daha hızlı olabilir. Eğer gözle görülebilir bir bükülme olmadıysa, bükülme oranını görmek için kaşığın ilk ve son anlarını düz bir zemin üzerinde gözlemleyebilirsiniz.

beyingucu
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
misafir3

Re: KOLAY KAŞIK BÜKME YÖNTEMİ

Okunmamış mesaj gönderen misafir3 »

insanları da bu yöntemle bükebilirmiyiz mesela kemiklerini?

iyi bayramlar
misafir3

Okunmamış mesaj gönderen misafir3 »

teşekürler
CoBRaGFB

Okunmamış mesaj gönderen CoBRaGFB »

enteresan bir soru eğer gerçekten kemik bükme olayı felan oluyorsa tehlikeli bi durum olsa gerek...

ama kalp durmalarına neden olduu bi gerçek
muku_baba

Okunmamış mesaj gönderen muku_baba »

Evet insanları bakarak onları öldürebilir kemiklerini eğebilirsin tabi bu Zulmani Yol olur ve günaha girmiş olursun. Bide bir soru daha var Allah o insana zarar vermene izin verir mi onu bilmem. Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Ezel

Okunmamış mesaj gönderen Ezel »

Kolay kaşık bükme diye birşey yok bence insan eger az bişey büküldüğünü hissettiğinde heyecanlanıyorsa anında konsantrasyon bozuluyo ve egilecek olan egilmiyo..
[center]Herşey 'SENSİN'[/center]
mert_batman_kozlukk

Okunmamış mesaj gönderen mert_batman_kozlukk »

arkadaşa aynen ben de katılıyorum tam ağiliyor derken heycana kapılıyorsun eğilecek olan da eğilmiyor :)) bende öyle oluyorda :P:P:P :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

ben elemental güçlerde ustayım ama kaşık bükme psiwheel fln yapamıyodum.teşekkürler. :mrgreen:
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
19191923

Okunmamış mesaj gönderen 19191923 »

merhaba ben bu siteyi dün buldum ve ilgim olduğu için bir kaç tekniği denemek istedim..psi-wheeli yapamıyorum ama bu tekniği denedim çok olmasa da gözle görülebilir bir bükülme var..ama hock metodu ile yapınca olmuyor..sebebi ne olabilir..sürekli denersem kendimi geliştirebilir miyim?
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

evet yapa bilirsin yeterki cok calis
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.