Seyahdoo nun seyir defteri[vol 5]Astral deneyimlerim
- seyahdoo
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Seyahdoo nun seyir defteri[vol 5]Astral deneyimlerim
yaklaşık 2 günde bir astral deniyorum bu son denemeyle yaklaşık 10-11 deneme oldu.
katettiğim süreç hakkında:
2-3 denemeler:ayağım aşırı rahatsız ettiği için rahatlayamadım ve hareket ettikten sonra uyuya kaldım.
3-5 denemeler:ayağımın haline alıştım bundan sonra tüm ayağımı tamamen serbest bırakana kadar denedim.bunu yaparken belim de uyuşunca rahatsız etti ve kalkmak zorunda kaldım.
6-7:ellerim dahil tüm bedenimi bu hale sokmayı başardım.
8-9:bu denemelerde tüm bedenimi bu hale soktuktan sonra gözümle beyazlıklar görmeye başladım.
10-11:bu beyazlıkların içinde garip yüzler gördüm. yüz önce yakında sis gibi beliriyor.belirginleşiyor.sonra yavaşca kayboluyordu.
not:bu denemelerde bu kadar yavaş yol katedmemin nedeni nefesimin az olduğunu düşünüp ağızımdan nefes almaya çalışmamdır.
by Seyahdoo the Maniatist
katettiğim süreç hakkında:
2-3 denemeler:ayağım aşırı rahatsız ettiği için rahatlayamadım ve hareket ettikten sonra uyuya kaldım.
3-5 denemeler:ayağımın haline alıştım bundan sonra tüm ayağımı tamamen serbest bırakana kadar denedim.bunu yaparken belim de uyuşunca rahatsız etti ve kalkmak zorunda kaldım.
6-7:ellerim dahil tüm bedenimi bu hale sokmayı başardım.
8-9:bu denemelerde tüm bedenimi bu hale soktuktan sonra gözümle beyazlıklar görmeye başladım.
10-11:bu beyazlıkların içinde garip yüzler gördüm. yüz önce yakında sis gibi beliriyor.belirginleşiyor.sonra yavaşca kayboluyordu.
not:bu denemelerde bu kadar yavaş yol katedmemin nedeni nefesimin az olduğunu düşünüp ağızımdan nefes almaya çalışmamdır.
by Seyahdoo the Maniatist
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Seyahdoo nun seyir defteri[vol 5]Astral deneyimlerim
Bende de aynı problem var ben bir kere denedim senin 6-7 deneme arasındaki oldu bana sonra bidaha yapamadım ..
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- seyahdoo
aslına bakarsan bendeki sorun ayak kısmı.yani sabırsız davranıp bırakıyorum.aslında bekleyip de haline bıraksam çıkarım.ama ben bunu yavaş yavaş alıştıra alıştıra yapmak istiyorum.ikinci olarak 11.denemede yaklaşık yarım saat denedim(diğerleri yaklaşık 10-5 dk lik denemeler.yani başka bir deyişle yanlızca rahatlık alıştırmaları.)bu süreçte 11.denemem dediğim aslında 1.gerçek astral denemem...
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Beyazlığın içinden garip yüzler görmen ve sis gibi belirmesi,belirginleşmesi astral seyahatle hiçbir alakası olmayan şeylerdir.Galiba sen yanlışlıkla durugörü yeteneğini geliştirmişsin.Ki bence bırak astrali duru görüye çalış.Gözünün önüne böyle yüz ifadeleri geliyosa basit duru görü yeteneğini geliştirebilirsin.Ve ileri duru görü ve zaman içinde duru görü bile yapabilirsin.Yani senin 10-11 de yazdıkların tamamiyle duru görüdür.Bence Duru görü çalış.
- seyahdoo
hmm.doğru diyorsun ama daha astral yapmadan duru görü olmaz sanırım
- UsTr
YOk ikisi farklı şeylerdir.Duru görü olmadan astral olur.Astral olmadan duru görü olur.Biri zihinde görüntüdür.Biri evrende gezintidir.Eğer 10-11 doğruysa sen onun üzerinde yoğunlaş.Duru görü geliştir benim tavsiyem.
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Bence madem gönül vermişsin önce astral çalış sonra durugörü :)
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- UsTr
Tabi önce gönül meselesi olcak.Mesela ben telekinezi ve astral seyahatten başka parapsikoloji dalı bilmiyoodum.Bİr sürü öğrendim.Ama öğrendiğimdede çoktan psi wheel üzerinde çalışmaya başlamıştım.O yüzden telekinezi herşeyim oldu.Ama onda bir özellik var.Kendiliğinden gelişmiş.Ve o özellik ona onu geliştirmesini söylüyo.Astrale çıkmak isterken duru görü yeteneğinin gelişmiş olduğunu görmesi bence yanlış yolda gittiği ve doğru yol olan durugörüye gitmesi için bir işeret.Bence.. :D
- Carmen25
Duru görüye sonradan başlamanı tavsiye ederim. Yapma orana bakılınca duru görü daha zor.:)
Artık aranızdayım
)

- UsTr
Aslında duru görü daha bilinmedik olduğu için daha zor olarak biliniyor.Parapsikoloji de astral telekineziden daha zor,telepati duru görüden daha zor gibi karşılaştırmalar bence yapılamaz.Hepsinin kendine göre zorluğu ve güzelliği vardır.Ve arkadaşta duru görü yeteneği açıkça görüldüğü için ben ona durugörü çalışmasını önerdim.Yoksa dediğim gibi parapsikolojide her dalın kendine göre zorluğu vardır.
-