Elektrokinezi Teknikleri
elektrokinezi teknikleri, elektrokinezi nasıl yapılır, elektrokinezi yapımı, elektrokinezi teknik, elektrokinezi tekniği
- multiplayer1
Re: Elektrokinezi Teknikleri
olm öle deme ben çok seviyom onları yaptığım şeylerin bilme yansımasını okumak çok hoşuma gidiyo..
- multiplayer1
buda bi kinezi çeşiti...yapan vardır..biz paylaşalım yapcak olan burdan yapsın...
-
Bu varken telekinezi'ye ne gerek var?:DBen bunu telekinezi'ye tercih ederim.Düşünsenize,bir sigorta değiştiriyorsunuz;mahalle kararıyor!:Dddemmahum yazdı:telekinezi varken buna ne gerek var :D
EDIT:Bu arada siz bu egzersizleri yaparken aura'nız büyük olsun demişsiniz.Benim birkaç sorum olacak:
1)Aura'mız küçükse ve bu egzersizleri yaparsak ne olur?Mesela bir Voltluk bir akım oluşturmak isterken kendimizi kızartabilir miyiz?(Şaka tabii,ama sorum ciddi:)
2)Aura'mızı nasıl büyütebiliriz?Sadece gözlerimizi kapatıp büyüdüğünü hayal etmek yeter mi yoksa onu hissetmek de mi gerekir?
Bir de ben elektriğe karşı biraz dayanıklıyım,mesela şu şaka sakızlarının elektriğine istediğim kadar dayanıyorum,çok da hoş bir his veriyor.Ayrıca eski tip televizyonların ekranlarından falan elektriği alıp arkadaşlarımı çarpabiliyorum.Elektriği de çok seviyorum,bunların bir faydası olur mu?
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
- byfreestylerap
- İletişim:
floresan lambanın altından geçerken iki kere hafif beyaz olacak şekilde yandı statik elektrikde olabilir tam bir açıklama getiremedim elektrik zor bir konu
-
Birisi benim soruları cevaplayabilir mi?:l
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
- Cengiz
bende pil doldurulabilirmi diye düşünüyordum bu konuyu gördüğüm iyi oldu. :)
- gabrielgray
Auranız küçükse ve egzersizleri yaparsan enerjin azalıp halsiz düşebilirsin bence .Batux1995 yazdı:Bu varken telekinezi'ye ne gerek var?:DBen bunu telekinezi'ye tercih ederim.Düşünsenize,bir sigorta değiştiriyorsunuz;mahalle kararıyor!:Dddemmahum yazdı:telekinezi varken buna ne gerek var :D
EDIT:Bu arada siz bu egzersizleri yaparken aura'nız büyük olsun demişsiniz.Benim birkaç sorum olacak:
1)Aura'mız küçükse ve bu egzersizleri yaparsak ne olur?Mesela bir Voltluk bir akım oluşturmak isterken kendimizi kızartabilir miyiz?(Şaka tabii,ama sorum ciddi:)
2)Aura'mızı nasıl büyütebiliriz?Sadece gözlerimizi kapatıp büyüdüğünü hayal etmek yeter mi yoksa onu hissetmek de mi gerekir?
Bir de ben elektriğe karşı biraz dayanıklıyım,mesela şu şaka sakızlarının elektriğine istediğim kadar dayanıyorum,çok da hoş bir his veriyor.Ayrıca eski tip televizyonların ekranlarından falan elektriği alıp arkadaşlarımı çarpabiliyorum.Elektriği de çok seviyorum,bunların bir faydası olur mu?
Başka bir açıklaması varsa bilenler yazsın
- byfreestylerap
- İletişim:
pili doldurmak için çok uğraşmak gerek elektrokinezinin en zor kısmı pil doldurmak olabilir sonuçta kendi enerjinle dolduruyorsunCengiz yazdı:bende pil doldurulabilirmi diye düşünüyordum bu konuyu gördüğüm iyi oldu. :)
-