Elektrokinezi Teknikleri

elektrokinezi teknikleri, elektrokinezi nasıl yapılır, elektrokinezi yapımı, elektrokinezi teknik, elektrokinezi tekniği

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Re: Elektrokinezi Teknikleri

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

olm öle deme ben çok seviyom onları yaptığım şeylerin bilme yansımasını okumak çok hoşuma gidiyo..
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

buda bi kinezi çeşiti...yapan vardır..biz paylaşalım yapcak olan burdan yapsın...
Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

ddemmahum yazdı:telekinezi varken buna ne gerek var :D
Bu varken telekinezi'ye ne gerek var?:DBen bunu telekinezi'ye tercih ederim.Düşünsenize,bir sigorta değiştiriyorsunuz;mahalle kararıyor!:D
EDIT:Bu arada siz bu egzersizleri yaparken aura'nız büyük olsun demişsiniz.Benim birkaç sorum olacak:
1)Aura'mız küçükse ve bu egzersizleri yaparsak ne olur?Mesela bir Voltluk bir akım oluşturmak isterken kendimizi kızartabilir miyiz?(Şaka tabii,ama sorum ciddi:)
2)Aura'mızı nasıl büyütebiliriz?Sadece gözlerimizi kapatıp büyüdüğünü hayal etmek yeter mi yoksa onu hissetmek de mi gerekir?

Bir de ben elektriğe karşı biraz dayanıklıyım,mesela şu şaka sakızlarının elektriğine istediğim kadar dayanıyorum,çok da hoş bir his veriyor.Ayrıca eski tip televizyonların ekranlarından falan elektriği alıp arkadaşlarımı çarpabiliyorum.Elektriği de çok seviyorum,bunların bir faydası olur mu?
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

floresan lambanın altından geçerken iki kere hafif beyaz olacak şekilde yandı statik elektrikde olabilir tam bir açıklama getiremedim elektrik zor bir konu
Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

Birisi benim soruları cevaplayabilir mi?:l
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

Eyw.
Minilogue
Kullanıcı avatarı
Cengiz

Okunmamış mesaj gönderen Cengiz »

bende pil doldurulabilirmi diye düşünüyordum bu konuyu gördüğüm iyi oldu. :)
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Batux1995 yazdı:
ddemmahum yazdı:telekinezi varken buna ne gerek var :D
Bu varken telekinezi'ye ne gerek var?:DBen bunu telekinezi'ye tercih ederim.Düşünsenize,bir sigorta değiştiriyorsunuz;mahalle kararıyor!:D
EDIT:Bu arada siz bu egzersizleri yaparken aura'nız büyük olsun demişsiniz.Benim birkaç sorum olacak:
1)Aura'mız küçükse ve bu egzersizleri yaparsak ne olur?Mesela bir Voltluk bir akım oluşturmak isterken kendimizi kızartabilir miyiz?(Şaka tabii,ama sorum ciddi:)
2)Aura'mızı nasıl büyütebiliriz?Sadece gözlerimizi kapatıp büyüdüğünü hayal etmek yeter mi yoksa onu hissetmek de mi gerekir?

Bir de ben elektriğe karşı biraz dayanıklıyım,mesela şu şaka sakızlarının elektriğine istediğim kadar dayanıyorum,çok da hoş bir his veriyor.Ayrıca eski tip televizyonların ekranlarından falan elektriği alıp arkadaşlarımı çarpabiliyorum.Elektriği de çok seviyorum,bunların bir faydası olur mu?
Auranız küçükse ve egzersizleri yaparsan enerjin azalıp halsiz düşebilirsin bence .
Başka bir açıklaması varsa bilenler yazsın
Kullanıcı avatarı
Kaantalha

Okunmamış mesaj gönderen Kaantalha »

saol kardeşim
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

Cengiz yazdı:bende pil doldurulabilirmi diye düşünüyordum bu konuyu gördüğüm iyi oldu. :)
pili doldurmak için çok uğraşmak gerek elektrokinezinin en zor kısmı pil doldurmak olabilir sonuçta kendi enerjinle dolduruyorsun