Elektrokinezi Teknikleri
elektrokinezi teknikleri, elektrokinezi nasıl yapılır, elektrokinezi yapımı, elektrokinezi teknik, elektrokinezi tekniği
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
- İletişim:
Re: Elektrokinezi Teknikleri
evet ya benim telefonun şarjı bazen sıfır oluyor okulda sinir oluyorum kapanıyo birden. açıyorum tekrar cebime koyuyorum açık halde aklım hep telefonda oluyor aradan 1 saat geçiyor bakıtığımda şarj 2 tane artmış gözüküyo =))netenes yazdı:sandigin kadar zor birsey degil pil doldurmak.
*istanbul*
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
iyi ya o zaman prize mrize takmamıza gerek yok :D
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
- Berk
Vallahi ben elektrokinezi çalışıom bide psp alıom kendime ohh ne olursa olsun oynarım.
Astralseyahat.net
- HydroKinetic
- Yeni Kullanıcı
iyi eferim :D
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
-
peki milleti çarpıcak kadar yüksek elektrik üretebilir miyiz ya da şimşek kadar güclü elektrik
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ben ampule odaklanınca azaldığını görüyorum neredeyse cok az yanıyor ama normal yanıyor biliyorum anlamadınız kısacası cok bakınca bı muddet sonra yamıyomus gıbı goruyorum ama hala aynı yanmaya devam edıyor nedenı nedır?
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Elektrokineziyi göreli 1 ay kadar oldu ama ben bunu yapamam diyerek hiç çalışmadım. Bu gün ise içimden bir ses denemem gerektiğini söyledi ve az önce denedim. 5 dakika kadar kollarımda ve bedenimde elektrik akımının hayal ettiğini düşündüm ve bedenimin ısısı yükselmeye başladığını hissettim. Daha sonra ise 8 dakika kadar ellerimi karşılıklı tutarak ikisinde de elektrik akımı olduğunu hayal ettikten sonra birbirine yaklaştırdığım zaman ellerimin ve kollarımın uyuştuğunu hissettim. Bu kadar çabuk olabileceğini tahmin etmemiştim. Bu günden itibaren günlük tutmaya başlayacağım. Elektrokinezi üzerinde başarılı olacağıma eminim. Daha sonra da Aerokinezi üzerinde çalışmalar yaparak Aerokinezi üzerinde de başarılı olacağıma inanıyorum. Eğer Elektrokinezi ve Aerokinezi üzerinde başarılı kişiler varsa benim ile iletişime geçmelerini istiyorum. Hiç bir şey isteğinize engel olamaz. Sadece yapabileceğinize inanın.
Arkadaşlar 5.5 veya 6.5 aydır uğraşıyorum gercekten oluyor aranizda inanmayanlar olabilir inandirmak zorunda degilim ama herseyi matrix deki gibi elektonlari gorebiliyorum bu adamin dediklerini uygularsiniz oluyor arkadaslar bu arada ben telekineziyle cok ugrastim ona 1 .5 senedir yapiyorum nesneleri rahat hareket ettiribiliyorum zaten yakinda youtube da görürsünüz o zaman inanmayanlari sustururum
-