delux_74 arkdaşım yazdıklarında çok saçmalık gördüm inanmak derken olacak şeylere inanmak lazım bu arkadaş kapıyı iteklediğini söylüyo psi-weeli bile yalan olmayan bişeye inanmak açık açık saflıktır... sen diyosunki ben bundan ilham alıyorum ilham alacağın şeyler var almıycağın şeyler var biz inanç dedik ama boş inanç demedik

öyle o kapıyı ileri geri iteklemek doğru bi inanç değildir sahtekarlık yapıp yeni başlayanlarıda kandırmak bizim işimiz değildir... siteyi bıraktığımı söylemiştim ama fenomen kardeşimide sonuna kadar savunurum multi gerizekalısı beni tehdit ediyor msnde yok yanına gelecem şöyle böyle gelsin ben çorum sungurlu ilçesinde oturuyorum kime sorsan gösterirler beni ha önce ne yapacan diye sorarlar bana gelmeden rahmetli olma olurmu

çakı taşı yanında diyor ben zaten çakısız gezmem üstüne üslük onun gibi bi adamada çakı çekmem... bu kadarı bile yeterli sahtekarlık yaptığını göstermek için çoruma inmeden ben indirrim onu yolda

ayrıca delux_74 inandığın adamları dikkatli seçmeni önerrim... böyle saçma videoları koyabilmeleri yöneticilerin eksikliğinden kaynaklanıyor aslında ama dedimya siteye zaten uğramıyorum... ayrıca fenomenin söyledikleride çok doğrudur ayrıca delux_74 buna inançsızlık denmez sahtekarlıklara karşı çıkmak denir

İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...