Psi BaLL videom...[multiplayer1]

Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Re: Psi BaLL videom...[multiplayer1]

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

delux_74 arkdaşım yazdıklarında çok saçmalık gördüm inanmak derken olacak şeylere inanmak lazım bu arkadaş kapıyı iteklediğini söylüyo psi-weeli bile yalan olmayan bişeye inanmak açık açık saflıktır... sen diyosunki ben bundan ilham alıyorum ilham alacağın şeyler var almıycağın şeyler var biz inanç dedik ama boş inanç demedik ;)öyle o kapıyı ileri geri iteklemek doğru bi inanç değildir sahtekarlık yapıp yeni başlayanlarıda kandırmak bizim işimiz değildir... siteyi bıraktığımı söylemiştim ama fenomen kardeşimide sonuna kadar savunurum multi gerizekalısı beni tehdit ediyor msnde yok yanına gelecem şöyle böyle gelsin ben çorum sungurlu ilçesinde oturuyorum kime sorsan gösterirler beni ha önce ne yapacan diye sorarlar bana gelmeden rahmetli olma olurmu :D çakı taşı yanında diyor ben zaten çakısız gezmem üstüne üslük onun gibi bi adamada çakı çekmem... bu kadarı bile yeterli sahtekarlık yaptığını göstermek için çoruma inmeden ben indirrim onu yolda ;) ayrıca delux_74 inandığın adamları dikkatli seçmeni önerrim... böyle saçma videoları koyabilmeleri yöneticilerin eksikliğinden kaynaklanıyor aslında ama dedimya siteye zaten uğramıyorum... ayrıca fenomenin söyledikleride çok doğrudur ayrıca delux_74 buna inançsızlık denmez sahtekarlıklara karşı çıkmak denir ;)
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

Merhaba..

Videolar paylaşılmış insanlar izleyerek zevk almış yada kafalarında merak uyandırabilmiş. Ne güzel şeyler.. ama bazı yanlışlar var..

Öncelikle bu şekilde tartışılması yanlış.. Ortada sahte olduğu açıklanamayan videolar var. Karşı tarafın size sahte videolar vermiş olma ihtimali olsa bile bunun aksini düşünmemiz gerekiyor. Bu bir insandır paylaşım yapmış olabilir, videoları gerçek olabilir dememiz gerekiyor. Bu yargısız insaf nereden geliyor ?

Çocuk nefesini tutuyor bekliyor siz nefes üflüyor diyorsnuz. Nasıl bir nefesle o çark o biçimde döner ki.. Salanır ve imkanı yok bukadar hızlanmaz. pipetle fln üflediysede sesi gelir herhalde.. bende çok hızlı çevirdim bide ağzımı gösterdim ki nefes denmesin. Bi de ne gördm burnndan üflüyorsun dediler. Ya ben anlamıyorum insan karalamak bu kadar ucuzmu ki yoldan toplar gibi savuruluyor...

Yapılacak olan bellidir. Ben karakter animasyoncuyum ama videolarda hiçbir dış tesir izi göremedim. Ayrıca kapı itti diye "bukadar güçlü olamaz demek ki hileli" diyemeyiz. Lakin ben tk ya başlarken kapı itmiştim. Mahmout kapı iterdi. Çünkü enerjinin hacmi büyük kütlesi küçüktür. Psiçarkta çoğu boşa gider ama kapı tamamını yansıtabilir..

Hileyle ilgili kesin bişey göremediysek videon sahte diyemeyiz. Kestirip atılacak şey değil. Hiç yoktan susup beklemeli..

Burada hepimizde hata var. Birincisi bu şekilde tartışılmaz. saygı duyarak yorum yapmalıyız.. Fikirlere ve eserlere... Multi kardeşimde bize darılmadan kızmadan en azından benim gibi kendine ithamda bulunmadığım şahıslar için daha kesin videolar çekebilir.

Mullti ben sana kapalı kapta video çekmeni öneriyorum. Ayrıca kapı videoları gibi ihtilafa düşülen şeyler çekmemelisin. Videon olacaksa tam olmalı.. Ayrıca seni bulunduğun yerde ziyaret etmek istiyorum. videoların bana gerçekçi geldi. buna değecek kadar..

Sevgiler..
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Kısa bir mesaj daha fazla okunabilir düşüncesiyle yazıyorum:

Lütfen her ihtimali düşünerek saygı duyarak ve hoşgörüyle tartışalım. Bir ortamda huzursuzluk çıkaran olarak anılmayalım, insanlık namına ilim paylaşımı namına bundan sorumlu olmayalım..
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

2 mesajınıda okudum kardeşim..bu son günlerdeki olayı en iyi açıklayan mesajlardan birini yazmışsın...msn adresim var sık sık online oluyorum ordan sana adresimi verebilirim...daha gerçekçi videolar da çekeceğim ama yine kendilerine göre bişeyler bulacaklar!!varsın bulsunlar 1 kişi bile ilham alsa yararlansa benim için büyük bir onurdur!
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

bende senin msn in var ama sadece bir kere gördüm seni.. beni engelledin mi yoksa :)
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

burak kardeş mesajları okumadan yorum yapıyosun haberin olsun sahte olduğunu en iyi beni tehdit ettiğinde anladım yargısız infaz değil 8-) kimi tehdit ettiğini bile bilmiyor çocuk ben çorumluyum aslanım 8-)
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Kullanıcı avatarı
delux_74
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak

Okunmamış mesaj gönderen delux_74 »

Ya gerçekse kavramını es geçip, yargısız infaz yapmak!
Burak AYDIN konuyu kilitlemiş, iyi yapmış...
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

açılmış la kilit..kendi kendine mi açıldı yoksa :)
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

belkide kilitlememişimdir.. neyse önemli değil kilitleyelim..
Kilitli