Psi BaLL videom...[multiplayer1]

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi BaLL videom...[multiplayer1]

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

çakrayı açtımmı ne oldu nasıl hissettin ddemmahum
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

1.multi kapak calısma nasıl oluyor yani bi resim fln koyarmısın kapagın neresine bakıyoruz onu bilmiyorum...
Cwp:kapağın içi sana doğru bakcak..içinin tam ortasına bakıcan kapağın...bakacağın noktaya bi kalemle işaret koyman senin için iyi olacaktır...
2.baba bunun kolay bi yöntemi yokmu başarmak için yaaa
Cwp:Hiç bir iş kolay değildir...ben telekinezi'li 6. ayımda psi ball yapmayı başarabildim..
3.arkadaşlar dün gece 2 saatlik bir çalışmadan sonra çakralarımı açtım inş ve açtıktan sonra sanırım yeteneklerim müthiş bir şekilde gelişti..çakralardan sonra 3 metreden psi wheel'e gözümle etki etmeye çalıştım ve başarıya ulaştım..ayrıca psi ball denedim (multi kardeş gibi) ve onda da başarılı oldum..inş 2-3 gün içinde bi video çekip göndercem..
Cwp:kendi çakralarını açabilmen çok güzel...
Kullanıcı avatarı
delux_74
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak

Okunmamış mesaj gönderen delux_74 »

ddemmahum ağrıyan sızlayan var mı? Ben denediğimde kalbim sıkışmış gibi olmuştu, bide metabolizmam çok hızlanmıştı... Ama sonrasında verdiği gücüde gördüm.
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

metabolizmada hızlanma kalbi hzlı atma sıkışma çakra açılması durumunda normalmiş...araştırdım buldum
Kullanıcı avatarı
delux_74
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak

Okunmamış mesaj gönderen delux_74 »

hi hi demek benim çakram açılmış, zaten kafama taktığım pek birşey yoktu...
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
ugurcan

Okunmamış mesaj gönderen ugurcan »

İlham verio videoların bana :)
Kullanıcı avatarı
altay00

Okunmamış mesaj gönderen altay00 »

multi büyük adamsın haa :D ben kasık yamultabiliom psi-whell yapabiliom daha sen aşmıssın kendini bnm 1 ay oldu baslayalı :S
İnanMaK BaşARmANın YarısıDıR...
Kullanıcı avatarı
caylak_ogrenci

Okunmamış mesaj gönderen caylak_ogrenci »

BEnde bizim kapılarda deniyeceğim ama bizim kapılar el ile zor açılıyor :D:D bu arada makara bir yana:
Ben bu site ve bu turk yetenekler ile bu gecetanıştım çok ilgimi çekmişti ancak boyle şeylerin doğuştan geldiğine inanıyordum
Ancak yorumları okuduktan sonra kafama 2 soru takıldı size sormak istiyorum değerli hocalarım beni aydınlatacağınızdan kesinlikle eminim şimdiden teşekkürler.
1.)Öncelikle daha önce hiç odaklanma denemeleri yapmamama rağmen herhangibi bir nesneye dikkatlice bakınca en fazla 4 sn sonra burnum sızlamaya başlıyor bu konu ile bi ilgisi varmı ?
2.)Ben gorduğum çoğu ruyanın ruya olduğunu anlıyabiliyorum nasıl oluyor bilmiyorum ancak size şöyle ornekler vermek istiyorum:
Mesela anladığımda kendimi yuksek binalardan atıyorum hayvanlar ile savaşıyorum yapmak ve gormek istediğim ne varsa goruyorum Şöyle başladı ruyamda sınıfta ders işliyordum birden öğretmen bana vurmaya yeltendi ancak erkek oğretmenin altında eteği gorunce ruya olduğunu anladım ve sopayı kaldırdığı anda başka başka sıralara ışınlanıyorum onu saatlerce deli ettim ve sopasını elinden uçurarak korkutup camdan aşağıya atlamasnı sağladım
3.) uyandıktan sonra gorduğum ruyaya kaldığım yerden devam edebiliyorum sadece 1-2 dk kendim hayal kuruyorum gerisi uyuyunca akıp gidiyor bunlara anlam veremiyorum normalmidir herkeste gorulen şeylermi merak ediyorum teşekkürler
Yaf Bu imzada nedir kalemle atamıyoz monitöre parmakmı basacaz??
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

saolun arkadaşlar...bir kişiye bile yardımcı oluyor ilham veriyorsam ne mutlu bana...çalışın herkes yapabilir...
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

kardeş sana cevap yazmıştım ben zaten (caylak_ogrenci)..
çakralarımı açtım sanırım çünkü gücümde müthiş bir artış oldu..açtığımda midem bulanmaya başladı..kendimi halsiz hissediyordum..sonradan bunlar yavaş yavaş düzeliyor..herkese tavsiye ederim..ilk başta biraz sıkıntı çekersiniz sonradan halledersiniz..
::Welcome to home Bruce::
Kilitli