ya ddemmahum burda şahıslara karşı bişe yok yapılan olaya karşı geliyorum multi hiçmi mantıklı şeyler yazmadı yazmıştır arkasında oluruz mesela siteye ilk kayıt olduğunda psivel ceviremiyorum dedi orda bir çok arkadaş yardımcı olmaya çalıştı burda yardıma ihtiyacı olan herkeze yardım edilmeye çalışılıyor ama böle fake videolarla yada ben fake yapmadım demekle insanlara yardımcı olunmaz kandırmaya çalışılmamalı insanlar bu sitenin amacı insanlara doğru bilgi vermek böle fake videolar çeklirse çıkar bi kaç kişi bunlara yalan nasıl inanıyorsunuz böle şeylere derler ki diyen site üyeleride var sonra sitenin prestiji sıfıra düşer.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
yemin ederim aynı videoyu fon müziksiz yayınlasın sadece orjinal sesleri ile 2 li psivel olsun tekli psivel olsun diğer videolarla ve fake olmadığı anlasılsın ben özür dilerim (bak ben burda fon müzikli videoları orjinal sesleri ile yayınlasın diyorum yeni video çekmesin) o da delikanlı gibi fake videoysa o özür dilesin. bu konuda fazla uzamasın.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
yayınlayacağım o çok istediğiniz "sessiz" videolarımı...fake team'i sınır tanıyomunuz walla helal olsun...kimisi oramı buramı vercem falan dedi helal olsun gözü iyice kararttınız
multiplayer1 yazdı:ben telekineziyle 1 yıldır uğraşıyorum ama geldiğim son nokta bu değil..kameraya çektiğim son nokta bu ...başım ağrıyo ağrımasına da hemen önümde duran iğneye kösüyorum ağrıyı... yani enerjiyi maddeye aktarıorum..wheel'imde biraz hızlı dönüyo..çünkü enerjimi tam olarak yönlendirebiliyorum...istisnasız sayılacak derecede enerjimi nokta atışı olarak gönderebiliyorum...bunu da günde sadece 1,5 saat kapak çalışarak kazandım...
ne zman psivel cevirmeye başladın ben bunu merak ediyorum bi yıldır urasıormussun