psi-ball

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
memoseferde

psi-ball

Okunmamış mesaj gönderen memoseferde »

s.a

arkadaşlar 4-5 gündür günde 2-3 saat kapak çalışıyorum ve psi-wheel yaparken odaklanmak için yanına bişi koyuyorum daha kolay odaklanıyorum ve artık başım faxla ağrımadan hatta nerdeyse hiç arımadan orta hıxda çevire biliyorum sadece yön vermek war ben bu işleri evre evre yapmak istiyorum sixce psi-ball atmaya haxırmıyım ona göre denemeler yapıp ustalaşmaya çalışıcam yoksa psi-wheel de birax daha uğraşıyım mı?
hayat güzel bir rüya... Tek kontrol beyninizde

Hayat hiç bir kere bayram olmadı yada.... Her nefes alışımız bir bayramdı (Bulutsuzluk Özlemi)
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Re: psi-ball

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

telekineziyle tamamen 4-5 gündür uğraşıosan standartlara göre hazır değilsin...ama sen kendinde bu gücü hissediyosan hazırsındır.Hazır mıyım? demektense tekniği yapmaya çalışmak daha iyidir....ama psi ball'u yapamazsan psi wheel ve kapağa devam et..inancını yitirme...bi de psi ball videom var benim daha yeni koydum onu bi izle...orda tek elle yaptım ama yeni başlayanlar çift elle yapmaldır...ben sadece kamerayı tuttuğum için tek el yapmak zorunda kaldım...
Kullanıcı avatarı
memoseferde

abi izledim onu yorumda yaptım xaten senin videonu ixledikten sonra kendime dahada inandım... senin yorumun içinde tşk ederim ben biraz psi-ball yaptığıma inanıyorum nasıl desem elimde karıncalanma hatta ellerimi bir birine deydirdiğimde elektirklenme gibi bir şey oluyor sadece büyüklerime sorma gereği duydum kendime güvenim sonsux psi-wheel dede kısa sürede başarımı buna baağlıyorum

Hayat hiç bir kere bayram olmadı yada.... Her nefes alışımız bir bayramdı (Bulutsuzluk Özlemi)
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

ellerinde karıncalanma hissediyorsan bu ellerinde enerji olduğunu gösterir ama psi ball yapacağın anlamına gelmez..mesela bende istediğim zaman ellerime enerji aktarabiliyorum ama bu enerjiyi her istediğimde psi ball'a çeviremiyorum..yani biraz daha psi wheel çalış derim..hazır olduğuna emin olduktan sonra psi ball'a başla..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
memoseferde

tşk edeiyorum yorumlarınıx için günde 1-2 saat psi-ball yapmaya çalışıcam ama psi-wheel çalışmalarımıda bırakmıycam kendime güvenim sonsux yapabileceğimide biliyorum en axından hissediyorum hatta hemen şimdi 1-2 tane psi-ball tekniği okuyup uygulamaya geçicem

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

hadi bakalım :)
Kullanıcı avatarı
sulomann

Okunmamış mesaj gönderen sulomann »

ben az önce ellerimi yaklastırıp iki elimin arasında sıcak ortam oluştugunu hayal ettim bi süre sonra bastırdıkça parmaklarımı iten bi kuvvet sezdim ellerim de baya ısınmıştı oldu sanırım :geek:
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

ellerini iten bi kuvvet (yani mıknatısların aynı kutuplarının itmesi gibi) varsa hafifte psi ball yapmaya başlamışsındır...ısınmada yeni ball'cularda hep olur :D
En son multiplayer1 tarafından 04 Mar, 18:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

evvet
Kullanıcı avatarı
sulomann

Okunmamış mesaj gönderen sulomann »

bizim motorlar daha gelişmediginden çok hararet yapıyo herhal :D