Levitasyon Tekniği

levitasyon tekniği, levitasyon nasıl yapılır, levitasyon yapma tekniği, nasıl levitasyon yapılır, levitasyon egzersizleri, levitasyon deneyi, levitasyon teknikleri, levitasyon tekniği, levitasyon aşamaları, levitasyon

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Re: Levitasyon Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

hiç niyetim yok hileyle yapmaya..sonra bi hata yaparız tüm okula rezil oluruz :D
::Welcome to home Bruce::
Demon

Okunmamış mesaj gönderen Demon »

Selam. Ben bu foruma henüz yeni üye oldum. Bu konunun ilk mesajında yazılan teknikle cisimleri levite edebileceğinizi sanmıyorum. Ben cisimleri levite edebiliyorum. Ama bu konuda bir arkadaşımızın yazdığı gibi mikrodalga fırınları falan değil tabiki. Kaşıklar, kağıtlar, bardaklar vs. Levitasyon yapabildiğim için bir süredir psikologa gidiyorum.

Vücudunuz doğada bulunan elementlerle kaplı. Vücudunuzun ~%60'ı su. Yani taş , ağaç nasıl bu doğada bulunan elementlerden oluştuysa siz de bu doğada bulunan elementlerden oluştunuz. Sadece sizi taştan, topraktan, ağaçtan ayıran şey kendi iç dünyanız. Taş, ağaç kendi kendine hareket edemiyor. Ama siz iç dünyanızla istediğiniz şekilde hareket edebiliyorsunuz. Yani bu doğada istediği gibi hareket edebilecek bir varlıksınız. O zaman neden diğer hareketsiz nesneleri hareket ettiremeyesiniz? Bunu düşünerek levite çalışmaları yapın.

Ayrıca birçok insanın levitasyon yapamamasının sebebi ise beynimize, iç dünyamıza kilit vurmuş olmalarıdır. Herşeyin değişken olabildiğine inanırsanız siz de levitasyon yapabilirsiniz. Sürekli yerçekimi olduğunu ve bu yüzden nesnelerin hareket edemeyeceğini düşünürseniz hiç bir zaman başaramazsınız. Küçüklükten beri yerçekiminin ne olduğunu duymasaydınız, size söylenmeseydi, varlığından bile haberiniz olmasaydı ve sonra size levitasyonun ne olduğu anlatılsaydı, levitasyon çalışmalarına başlasaydınız şöyle düşünürdünüz: "Bu nesnenin uçmaması için hiçbir engel yok". İşte o zaman levitasyonu tek çalışmada başarırdınız.
Kullanıcı avatarı
telekült

Okunmamış mesaj gönderen telekült »

dostum videonu gönder korkma video eklemeye... hem burda bahsetiğin yeteneklerini videoyla kanıtlamak zorundasın forum kuralı
Kullanıcı avatarı
Ghost Warrior
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Ghost Warrior »

ddemmahum yazdı:yuvarlak olması şart değildir..ben çakralarımı açtım açalı acayip geliştim..defter sayfasını biraz uçurabiliyorum..video çekmeyi düşündüm ama birinin çekmesi gerekiyor..çekecek kimse de yok :)

nedir bu çakranlar levitasyon için gereklimidir ?
There is no life in the void only death !
WRLD

Okunmamış mesaj gönderen WRLD »

Selamün aleyküm ben aerokinetigim Su levitasyon işi gerçekten zor her odaklanisimda cisimle değilde havaya odaklanıyom hep bu sorunu çözmek için ne yapcaz?

Bide chakra olayına pek güvenmiyorum inanmıyorum bile Sadece bilinçaltını ve bilincimizi yapabileceğinize inandırın yeter bilinç yapacağına inanmadığı için yapamıyoruz ve chakra kontrol ettim kap chakra kapalı ama genede hava telekinezi yapabiliyorum çok saçma bence chakra
Kullanıcı avatarı
mysticforce
Yaşadığınız İl: 50 Nevşehir
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen mysticforce »

Ya herkes bu konuda bir şeyler yazmış, söylemiş. İnanmadığımdan değil ama kendi tekniklerinizle ilgili bir video filan koysanız daha iyi olmaz mıydı?
Elektrobuyucu
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Elektrobuyucu »

multiplayer1 yazdı: 05 Mar, 16:59 1.öncelikle eline sağlık birkaç sorum olacak telekinezide bir sınır varmıdır? ve birisi büyük cisimleri kaldırınca kilo kaybedileceğini söylemiş doğru mu?
Cwp:Evet doğrudur...yönlendirdiğiniz enerjiyle orantılı kalori kaybedesiniz..aşırı kalori kaybı kilo kaybınada yol açar...Bu yüzden tüm kinezi çeşitleri tok karnına önerilir!

birbirinizi inandırmak için video çekin arkadaşlar başka yolu yok xDŞahsen ben öyle yapıorum
ben kilaloluyum kilo kaybetmek için yapsam olurmu
Elektrokinezi %20
Psi ball% 30
Psi wheel %0
efe

Okunmamış mesaj gönderen efe »

ddemmahum yazdı:
> yuvarlak olması şart değildir..ben çakralarımı açtım açalı acayip
> geliştim..defter sayfasını biraz uçurabiliyorum..video çekmeyi düşündüm ama
> birinin çekmesi gerekiyor..çekecek kimse de yok :)
nasıl açtın acaba çakralarını bende açmak istiyorumda