Konsantrasyon Problemi!!!

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
delux_74
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak

Konsantrasyon Problemi!!!

Okunmamış mesaj gönderen delux_74 »

Merhaba arkadaşlar;
Konsantrasyon ile ilgili araştırma yapmıştım. Çeşitli yerlerde okuduğum makalelerden resim çizenlerin konsantrasyonu iyi olurmuş die bir yazı okuduğumuda hatırlıyorum.

Ben çok küçük yaşımdan beri hep resim çizerim. Daha o zamandan bu zamana kadar 5-6-7-8 saat hiç farketmez, resmim bitene kadar konsantrasyonum hiç bozulmaz. Anlıyacağınız çok derin konsantre olurum resim çizerken. Bazen 8 saat bile sürdüğü oluyor çizimlerimin. Zaten vaktin nasıl geçtiğini anlamadığım gibi hiçte sıkılmadan aksine zevk alarak yapıyorum.

Eee şimdi ben resim de bu kadar yüksek konsantrasyon sağlayabilirken, telekinezide neden kendimi veremiyorum. Neden telekinezide olmuyor. Yeni başladığım için olabilir mi acaba?... Yorumlarınızı bekliyorum......
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Re: Konsantrasyon Problemi!!!

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

resim çizmeyi çok önceden beri yaptığın için bilinçaltın kedini buna hazırlamış..ne zmn resim çizecek olsan beynin aşırı konsantrasyon haline giriyor...resimde konsantrasyon olayıda şurdan gelir...Çizerler çizecekleri resimleri akıllaırdan hiç çıkarmazlar...belki küçük değişiklikler yaparlar ama resmin omurgası hiç bir zaman değişmez ve o omurgayı akıllarından hiç çıkarmadan imajinasyon yeteneklerine konsantre olarak çizerler...Telekinezide de yawaş yawaş konsantre olmaya başlarsan bilinçaltını buna da alıştırır ve konsantrasyon sorunu yaşamazsın!..
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

konsantrasyon her konu için aynı anlamı ifade eder ama multinin dediği gibi herhangi bir konudaki konsantrasyonumuz diğer konularınkinden çok daha üstün olabilir..örnek olarak ben kitap okurken aşırı derecede konsantre olmama rağmen ders çalışırken o kadar olamıyorum ..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

eet...bendede oluyor bi konuda muhteşem konsantre olurken diğerinde kafamı bile toplayamıom...
Kullanıcı avatarı
Sevkan

Okunmamış mesaj gönderen Sevkan »

bende ders çalışırken konsantre fazla olamıyom ama nedeni başka :D :D
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

aşık mı oldun :) ..bu konsantrasyonun farklılık göstermesi her insanda vardır..her konuda konsantre olabilen insan var mıdır bilemem varsa da çok azdır..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

:D :D :twisted: :lol: :lol: