İkili Psi Wheel Çeviriyorum...[multiplayer1]

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Re: İkili Psi Wheel Çeviriyorum...[multiplayer1]

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

tebrikler kardeş güzel çevirmişsin..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

ewy..kardeşim.!
Roller

Okunmamış mesaj gönderen Roller »

ya multi bişi sorcam... Kaç yaşındasın?
Gerçekçi ol, imkansızı iste.
Kullanıcı avatarı
Amethyst

Okunmamış mesaj gönderen Amethyst »

Onun arkadan üflendiğini yada başkabir havalandırma sistemiyle döndürüldüğünü göremiyecek kadar körmüsünüz ? kağıtlar neredeyse yerlerinden zıplayacak kadar iğneye doğru eğiliyor ve sadece bir taraftan oluyor kameranın çekiş açısının tarafından... Ne diyeyim bilemiyorum:)
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

efsane geri döndü...
Kullanıcı avatarı
memoseferde

Okunmamış mesaj gönderen memoseferde »

Amethyst yazdı:Onun arkadan üflendiğini yada başkabir havalandırma sistemiyle döndürüldüğünü göremiyecek kadar körmüsünüz ? kağıtlar neredeyse yerlerinden zıplayacak kadar iğneye doğru eğiliyor ve sadece bir taraftan oluyor kameranın çekiş açısının tarafından... Ne diyeyim bilemiyorum:)
kardeş sen laf yapdığın kişiyi tanımıyosun galiba bu adam öle bunu ixliyenlere hava atcak bir adam değil sitedede birax gexersen herkexe yardım etmek için uğraştığını görürsün sen çok iyi yapıosan sen koy video nu ixliyelim nasılsa kötü yorum yapmak kolay
hayat güzel bir rüya... Tek kontrol beyninizde

Hayat hiç bir kere bayram olmadı yada.... Her nefes alışımız bir bayramdı (Bulutsuzluk Özlemi)
Kullanıcı avatarı
sulomann

Okunmamış mesaj gönderen sulomann »

memoseferde yazdı:
Amethyst yazdı:Onun arkadan üflendiğini yada başkabir havalandırma sistemiyle döndürüldüğünü göremiyecek kadar körmüsünüz ? kağıtlar neredeyse yerlerinden zıplayacak kadar iğneye doğru eğiliyor ve sadece bir taraftan oluyor kameranın çekiş açısının tarafından... Ne diyeyim bilemiyorum:)
kardeş sen laf yapdığın kişiyi tanımıyosun galiba bu adam öle bunu ixliyenlere hava atcak bir adam değil sitedede birax gexersen herkexe yardım etmek için uğraştığını görürsün sen çok iyi yapıosan sen koy video nu ixliyelim nasılsa kötü yorum yapmak kolay
;)
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

1.ya multi bişi sorcam... Kaç yaşındasın?
Cwp:21 yaşındayım..
2.Onun arkadan üflendiğini yada başkabir havalandırma sistemiyle döndürüldüğünü göremiyecek kadar körmüsünüz ? kağıtlar neredeyse yerlerinden zıplayacak kadar iğneye doğru eğiliyor ve sadece bir taraftan oluyor kameranın çekiş açısının tarafından... Ne diyeyim bilemiyorum:)
Cwp:İstersen sen inanmayabilirsin..ama psi ball videomda var...kapıyı itip çekiyorum umarım ona da üflüyor demezsin ;)

Video Hakkında:
Amthyst arkadaşım zaten beni tanıyanlar cevabı vermiş ama bende biraz bişeyler söyliim.bi elimle kamerayı tutup diğer elimle wheel'i çevirdim...burda herkes kendi fikrini söyleyebilir...sende kendi fikrini söylemişsin...ama fake olduğunu kanıtlayamadıkça gerçektir..ya da gerçek olduğunu kanıtlayamadıkça fake'dir..ben gerçek olduğunu tanıştığım konuştuğum insanlara karşı gösterdiğim davranışlarla kanıtlıyorm..umarım seninde iyi bir kanıtın olur
En son multiplayer1 tarafından 06 Mar, 20:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

yo ben efsane diye seni değil Amethyst'yi kastetmiştim.. :) ..arkadaşla daha önce çok samimi konuşmalarımız olmuştu da..ondan dedim.. :D
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

hıı pardon dur hmn editliim :D