İkili Psi Wheel Çeviriyorum...[multiplayer1]
- ddemmahum
Re: İkili Psi Wheel Çeviriyorum...[multiplayer1]
tebrikler kardeş güzel çevirmişsin..
::Welcome to home Bruce::
- multiplayer1
ewy..kardeşim.!
-
ya multi bişi sorcam... Kaç yaşındasın?
Gerçekçi ol, imkansızı iste.
- Amethyst
Onun arkadan üflendiğini yada başkabir havalandırma sistemiyle döndürüldüğünü göremiyecek kadar körmüsünüz ? kağıtlar neredeyse yerlerinden zıplayacak kadar iğneye doğru eğiliyor ve sadece bir taraftan oluyor kameranın çekiş açısının tarafından... Ne diyeyim bilemiyorum:)
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
- ddemmahum
- memoseferde
kardeş sen laf yapdığın kişiyi tanımıyosun galiba bu adam öle bunu ixliyenlere hava atcak bir adam değil sitedede birax gexersen herkexe yardım etmek için uğraştığını görürsün sen çok iyi yapıosan sen koy video nu ixliyelim nasılsa kötü yorum yapmak kolayAmethyst yazdı:Onun arkadan üflendiğini yada başkabir havalandırma sistemiyle döndürüldüğünü göremiyecek kadar körmüsünüz ? kağıtlar neredeyse yerlerinden zıplayacak kadar iğneye doğru eğiliyor ve sadece bir taraftan oluyor kameranın çekiş açısının tarafından... Ne diyeyim bilemiyorum:)
hayat güzel bir rüya... Tek kontrol beyninizde
Hayat hiç bir kere bayram olmadı yada.... Her nefes alışımız bir bayramdı (Bulutsuzluk Özlemi)
Hayat hiç bir kere bayram olmadı yada.... Her nefes alışımız bir bayramdı (Bulutsuzluk Özlemi)
- sulomann
memoseferde yazdı:kardeş sen laf yapdığın kişiyi tanımıyosun galiba bu adam öle bunu ixliyenlere hava atcak bir adam değil sitedede birax gexersen herkexe yardım etmek için uğraştığını görürsün sen çok iyi yapıosan sen koy video nu ixliyelim nasılsa kötü yorum yapmak kolayAmethyst yazdı:Onun arkadan üflendiğini yada başkabir havalandırma sistemiyle döndürüldüğünü göremiyecek kadar körmüsünüz ? kağıtlar neredeyse yerlerinden zıplayacak kadar iğneye doğru eğiliyor ve sadece bir taraftan oluyor kameranın çekiş açısının tarafından... Ne diyeyim bilemiyorum:)

- multiplayer1
1.ya multi bişi sorcam... Kaç yaşındasın?
Cwp:21 yaşındayım..
2.Onun arkadan üflendiğini yada başkabir havalandırma sistemiyle döndürüldüğünü göremiyecek kadar körmüsünüz ? kağıtlar neredeyse yerlerinden zıplayacak kadar iğneye doğru eğiliyor ve sadece bir taraftan oluyor kameranın çekiş açısının tarafından... Ne diyeyim bilemiyorum:)
Cwp:İstersen sen inanmayabilirsin..ama psi ball videomda var...kapıyı itip çekiyorum umarım ona da üflüyor demezsin
Video Hakkında:
Amthyst arkadaşım zaten beni tanıyanlar cevabı vermiş ama bende biraz bişeyler söyliim.bi elimle kamerayı tutup diğer elimle wheel'i çevirdim...burda herkes kendi fikrini söyleyebilir...sende kendi fikrini söylemişsin...ama fake olduğunu kanıtlayamadıkça gerçektir..ya da gerçek olduğunu kanıtlayamadıkça fake'dir..ben gerçek olduğunu tanıştığım konuştuğum insanlara karşı gösterdiğim davranışlarla kanıtlıyorm..umarım seninde iyi bir kanıtın olur
Cwp:21 yaşındayım..
2.Onun arkadan üflendiğini yada başkabir havalandırma sistemiyle döndürüldüğünü göremiyecek kadar körmüsünüz ? kağıtlar neredeyse yerlerinden zıplayacak kadar iğneye doğru eğiliyor ve sadece bir taraftan oluyor kameranın çekiş açısının tarafından... Ne diyeyim bilemiyorum:)
Cwp:İstersen sen inanmayabilirsin..ama psi ball videomda var...kapıyı itip çekiyorum umarım ona da üflüyor demezsin

Video Hakkında:
Amthyst arkadaşım zaten beni tanıyanlar cevabı vermiş ama bende biraz bişeyler söyliim.bi elimle kamerayı tutup diğer elimle wheel'i çevirdim...burda herkes kendi fikrini söyleyebilir...sende kendi fikrini söylemişsin...ama fake olduğunu kanıtlayamadıkça gerçektir..ya da gerçek olduğunu kanıtlayamadıkça fake'dir..ben gerçek olduğunu tanıştığım konuştuğum insanlara karşı gösterdiğim davranışlarla kanıtlıyorm..umarım seninde iyi bir kanıtın olur
En son multiplayer1 tarafından 06 Mar, 20:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- ddemmahum
yo ben efsane diye seni değil Amethyst'yi kastetmiştim..
..arkadaşla daha önce çok samimi konuşmalarımız olmuştu da..ondan dedim.. 

::Welcome to home Bruce::
- multiplayer1
hıı pardon dur hmn editliim 

-