Yardımm!!
Moderatör: Sai
-
tolqaa
Yardımm!!
Oncelıle Sa arkadaşlar
Sitenizi uzun zamndır takıp edıyorum.Uye olmak buguneymıs nasıb!
Ben yenı baslıyorum buna ne ıle Baslamalıyım ?Psi wheel Kasık bukme telekınezi Psi ball ...
Benm amacım Psi ball 'dır.Bunun için ne kadar Bi sure gecmesı lazım nelerı basarabilmelıyım kı onu olsturup kapı kapatabıleyım..
Bide bas ağrıları için igneye nasıl kosulur??
Saolunn...
Sitenizi uzun zamndır takıp edıyorum.Uye olmak buguneymıs nasıb!
Ben yenı baslıyorum buna ne ıle Baslamalıyım ?Psi wheel Kasık bukme telekınezi Psi ball ...
Benm amacım Psi ball 'dır.Bunun için ne kadar Bi sure gecmesı lazım nelerı basarabilmelıyım kı onu olsturup kapı kapatabıleyım..
Bide bas ağrıları için igneye nasıl kosulur??
Saolunn...
- memoseferde
Re: Yardımm!!
öncelikle aramıxa hoşgeldin kardeşim bana sorucvak olursan önce günde 30dk ile 1 saat arası 2 ay kdr kapak çalışması yapmalısın tabi bu 2 ay boyunca da birax birax psi-wheel çalışmalısın enerji vermede iyice ustalaşınca xaten psi-ball yaparsın
hayat güzel bir rüya... Tek kontrol beyninizde
Hayat hiç bir kere bayram olmadı yada.... Her nefes alışımız bir bayramdı (Bulutsuzluk Özlemi)
Hayat hiç bir kere bayram olmadı yada.... Her nefes alışımız bir bayramdı (Bulutsuzluk Özlemi)
-
tolqaa
saol Bide Psi ball ile kavga olabılr mi Biliyorum negatıf enerjı kullanmak zor ama Yapabilen elbette wardır bı de iki kişi psı whrll yapmaya kalksak??? Tesekkur ederim cok quzel b ste 
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
kavgada illa negatif enerji kullanıcaksın diye bir kanun yok pozitif enerjiylede kullanabilirsin. 2kişi de çalışmalar yapabilirsiniz ama yanlız da yap.
Geri döndüm
-
ugurcan
psiballa kavga olabilir ölümle bile sonuçlanabilir multiplayer1 kareşimz bu piskopatlığı yapmıştı 
-
ugurcan
bişey olmadı biri saldırıodu dieri aurayla karşı koyuyodu 
- Ulquiorra
ugurcan yazdı:psiballa kavga olabilir ölümle bile sonuçlanabilir multiplayer1 kareşimz bu piskopatlığı yapmıştı
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
-
tolqaa
Gercekten cok garıp yha insanın beynı neLer Yapabılıyormusta bizim haberimiz yokmus Psi Pette Spr bişiymiş Hepsini ogrendıkten sora Yapmayı denıycem yaparsamda Bi tane Tavsan ypıcam uysa ıtaatkar hızlı kosabılen ve Kanatlı Bu Psı petlere qercekte olmayan ozelliklerde katılabılınır deilmi ozellıkle mltıplayer1 iyi bilir??
- Ulquiorra
ahahaha süper yatolqaa yazdı:Gercekten cok garıp yha insanın beynı neLer Yapabılıyormusta bizim haberimiz yokmus Psi Pette Spr bişiymiş Hepsini ogrendıkten sora Yapmayı denıycem yaparsamda Bi tane Tavsan ypıcam uysa ıtaatkar hızlı kosabılen ve Kanatlı Bu Psı petlere qercekte olmayan ozelliklerde katılabılınır deilmi ozellıkle mltıplayer1 iyi bilir??
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.