Lucid Rüyada Yapabilecekleriniz
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Lucid Rüyada Yapabilecekleriniz
Merhaba arkadaşlar şimdi size lucid rüyada yapabileceklerinizin bir kısmını anlatacağım çünkü;
lucid rüyada yapabilecekleriniz neredeyse sınırsız :D
Artık Başlayalım...
Mesela cisimleri uçura bilir, cisimleri oynata bilirsin, kendini süper kahraman
yapabilirsin, alev topu yarata bilİrsin onu atabilirsin, kendinize kız arkadaş veya erkek
arkadaş yapabilirsiniz :D, biriyle dövüşe bilirsin, gıcık olduğun kişileri dövebilirsiniz,
arabaları bir arya getirip patlata bilirsiniz, televizyonu fırlata bilirsiniz,
kendi sevdiğin bir hayal kahramanı yaparak (spiderman, süpermen, batman) etrafta gezebilirsiniz,
arabaları havaya kaldırabilir fırlata bilirsiniz, savaş çıkarabilir savaşta yenebilirsiniz,
güzel bir sevgili ayarlayıp güzel romantik zamanlar yaşayabilirsiniz, kendinizi jimlastik
haraketlere sokarak ilginç şeyler yapabilirsiniz, kendinizi cesaretlendire bilirsiniz
(kürsiye çıkarak konuşma yaparak), bir sorun varsa ona çözüm düşüne bilirsiniz,
çikolata, böskevit, dondurma, biftek vb. şeyler yiye bilirsiniz :D, bir sürü ev, araba, tank
yarata bilir bunlarla gezebilirsiniz, yada kendiniz bir anime yada film yapabilirsiniz...
Bunlar bazı örneklerdir bu sizin rüyanızdır size kalmıştır.İstediğinizi yapabilirsiniz...
Bunu yazmamın amacı insanlara lucidin ne kadar güzel bir şey olduğunu göstermektir.
Önemli:Mesela bazılarınız diye bilir bunları bende düşünürüm... diye felan ama lucid rüyada
yaptıklarınız gerçekten farksızdır mesela:çikolata yiyorsunuz onun tadını gerçek olarak alırsınız...
diyelimki uçuyorsunuz gerçek uçuyormuş hissi verir... :D
Eğer sizinde aklınıza gelen bir şeyler varsa yazabilirsiniz.
Not:Bu yazı tamamen bana aittir.Alıntı değildir...
Teşekkür Et Butonuna Basmanız Yeterli!
lucid rüyada yapabilecekleriniz neredeyse sınırsız :D
Artık Başlayalım...
Mesela cisimleri uçura bilir, cisimleri oynata bilirsin, kendini süper kahraman
yapabilirsin, alev topu yarata bilİrsin onu atabilirsin, kendinize kız arkadaş veya erkek
arkadaş yapabilirsiniz :D, biriyle dövüşe bilirsin, gıcık olduğun kişileri dövebilirsiniz,
arabaları bir arya getirip patlata bilirsiniz, televizyonu fırlata bilirsiniz,
kendi sevdiğin bir hayal kahramanı yaparak (spiderman, süpermen, batman) etrafta gezebilirsiniz,
arabaları havaya kaldırabilir fırlata bilirsiniz, savaş çıkarabilir savaşta yenebilirsiniz,
güzel bir sevgili ayarlayıp güzel romantik zamanlar yaşayabilirsiniz, kendinizi jimlastik
haraketlere sokarak ilginç şeyler yapabilirsiniz, kendinizi cesaretlendire bilirsiniz
(kürsiye çıkarak konuşma yaparak), bir sorun varsa ona çözüm düşüne bilirsiniz,
çikolata, böskevit, dondurma, biftek vb. şeyler yiye bilirsiniz :D, bir sürü ev, araba, tank
yarata bilir bunlarla gezebilirsiniz, yada kendiniz bir anime yada film yapabilirsiniz...
Bunlar bazı örneklerdir bu sizin rüyanızdır size kalmıştır.İstediğinizi yapabilirsiniz...
Bunu yazmamın amacı insanlara lucidin ne kadar güzel bir şey olduğunu göstermektir.
Önemli:Mesela bazılarınız diye bilir bunları bende düşünürüm... diye felan ama lucid rüyada
yaptıklarınız gerçekten farksızdır mesela:çikolata yiyorsunuz onun tadını gerçek olarak alırsınız...
diyelimki uçuyorsunuz gerçek uçuyormuş hissi verir... :D
Eğer sizinde aklınıza gelen bir şeyler varsa yazabilirsiniz.
Not:Bu yazı tamamen bana aittir.Alıntı değildir...
Teşekkür Et Butonuna Basmanız Yeterli!
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Lucid Rüyada Yapabilecekleriniz
Açıkçası başlık çok kısıtlayıcı olmuş ve yazı da bi nebze kısıtlayıcı. zihnin ne kadar genişse o kadar şey yapılabilir.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- Lycanthropy
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
En güzeli uçmak, dağlarda koşmak... özgürce ! =)
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Haha 5. kattan atlamak da güzel olur :D
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
-
evet herşeyi yapabilirsiniz :D
#ya ttmf arkadaşım başlık felan kısıtlayıcı olmak zzorunda yani çünkü içeriğe ne yazsam az yani nede olsa hayal gücü
#ya ttmf arkadaşım başlık felan kısıtlayıcı olmak zzorunda yani çünkü içeriğe ne yazsam az yani nede olsa hayal gücü
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).
Anime Yaıcazda Kendimize Birdahaki Lucid de Kaldığı Yerden Devam Ediyor Mu ? :D
Birde Nasıl Yapıcaz Bu Lucid'İ.En Kısa Yolu.
-
bu film gibi bir şey değil senin hayal gücün ister devam ettirirsin ister etmezsin :DUchiha Sasuke yazdı:Anime Yaıcazda Kendimize Birdahaki Lucid de Kaldığı Yerden Devam Ediyor Mu ? :D
bunu yapmanın kolay bir yolu yok :D diğer telekineziler gibi uzun uzun yapıcaksın :D
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Kendine sürekli şuan rüyada mıyım diye sorup gerçeklik testi yapabilirsin. Alarmı kalkman gereken saatten daha önceye kurmakta işe yarabilir o.O ben uykucu birisiyimdir. Saati 7.30 a kurmuştum kalkamamıştım 9.30 a kurup tekrar uyumaya devam etmiştim .d böyle yaptığımda hep rüya gördüğümün farkına varıyorum. Çevredeki tuhaf şeyler dikkatimi çekiyor ve rüyada olduğumu anlıyorum. Kaldığın yerden devam etmen olabilir diye biliyorum. Fakat lucidde bayağı gelişmek gerekliydi sanırım.Uchiha Sasuke yazdı:Anime Yaıcazda Kendimize Birdahaki Lucid de Kaldığı Yerden Devam Ediyor Mu ? :D
-