Kilit Nokta..
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 43 Kütahya
Kilit Nokta..
Arkadaşlar ben yeni başladım bu işe ve benim bilenlere çok ama çok klilit 2 sorum var ...bunları bulamadım forumda
1. Arkadaşlar bu işi chi mi beyin mi yapar ?? kimileri chi derken kimileri beyin gücünden bahsediyor ..bana biri buna açıklık getirebilr mi ve hangisinden daha iyi sonuç alabilirim ??
2. Ben chi odaklanınca karnımda hiç bir şey hissetmiyorum;gıdıklanma,yanma, soğuma ...bunun için ne yapmalıyım
Saygılar...
1. Arkadaşlar bu işi chi mi beyin mi yapar ?? kimileri chi derken kimileri beyin gücünden bahsediyor ..bana biri buna açıklık getirebilr mi ve hangisinden daha iyi sonuç alabilirim ??
2. Ben chi odaklanınca karnımda hiç bir şey hissetmiyorum;gıdıklanma,yanma, soğuma ...bunun için ne yapmalıyım
Saygılar...
Re: Kilit Nokta..
Öncelikle hoş geldin.Telekineziyi beyin yapar açarsam konuyu telekinezi gibi kineziler için beyin chi enerjisine odaklanır ve cisim hareket eder ve ya bükülür v.b.Benim bildiğim ve inandığım bu. O kadarda önemli bir şey değil . :D
Eğer telekinezi yapmak istiyorsan kapak tekniği çalış.
https://telekinezi.com.tr/sizden-gelenler/i ... -t189.html
Eğer telekinezi yapmak istiyorsan kapak tekniği çalış.
https://telekinezi.com.tr/sizden-gelenler/i ... -t189.html
-
Psi wheel a baksak bişi olur mu ?? yani amaç odaklanma sonuçta
Psi-whellle de uğraşa bilirsin ama en iyi yöntem kapak tekniği çünkü kapak tenkniğin de kapağı itmeye çekmeye çalışmıyorsun zihnini susturmaya çalışıyorsun.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Öncelikle hoşgeldin.Bende ilk başladığımda bunu merak ediyodum.Şimdi öncelikle sana şunu söyliyim.Bir tane enerji var bizim kullandığımız.Dünyanın aurasında ve çekirdeğinde olan bir enerji.Biz bunu kullanıyoruz.Onu beynimizle kontrol ediyoruz.Buda beyin gücüne dayanıyo.O enerjiyi kontrol etmek o kadarda kolay bir iş değil.Bu yüzden beyin gücüne ihtiyaç duyuyoruz.Nasıl güçlü bir köpeği kontrol etmek için kas gücüne ihtiyaç duyuyosan buda aynı şekilde o güçlü enerjiyi kontrol etmek için beyni gücüne ihtiyaç duyar.Cih enerjisi demişsin.İşte benim bahsettiğim bu enerji gözle görülemediği ve elektrik,ısı,ışık,rüzgar gibi çok alanda kullanılamadığı ve yaygınlaşmdığı için bilim insanları bu enerjiye daha adam akıllı bir ad koyamadılar.Bu enerjiyle yaptığımız yada yapmaya çalıştığımız şeylere kimisi deli saçması diyo,kimisi cinler ve şeytanın verdiği güç diyo,kimisi büyü diyo ama biz ALLAH ın verdiği bir yetenek diyoruz.Yani anlatmak istediğim insanlık bu işin ve bu enerjini üzerinde adam akıllı çalışmadığı ve deli saçması diyip attığı için bu enerjinin belli bir adı yok.Herkes bu enerjiye değişik isimler vermiştir.Bu isimler
Chi enerjisi,Kozmik enerji,Biyoenerji gibi adlar alır.Ama önemli olan nokta senin kafanı karıştıran nokta burda işte.Bir tane enerji var.O enerjiden başka bi enerji kullanmıyoruz.Kim ne isim takarsa taksın enerji aynı değişmiyo yani.O enerjiyide dediğim gibi beyin gücü ile kontorl etmeye çalışıyoruz.Enerjiyi nasıl miğdende hissedemiyomuşsun.Öncelikle ben enerjiyi 2 elimin arasında hissetmek için 5 ay çalıştım.Yani 3-4 ay sabret bakalım.Sabır en büyük erdemdir.Bu iştede sabır en ihtiyaç duyacağın şeydir.Durmadan çalış.Önce enerjiyi imajine etmekle başla.Enerjiyi imajine ederek bütün enerjinin karnında toplandığını düşün.Artık nasıl imajine etmek istiyosan ne renkte imajine etmek istiyosan o sana kalmış.Sana huzur veren bir renk seçmen yararına olur.Tekrar hoşgeldin. Kolay gelsin :)
Chi enerjisi,Kozmik enerji,Biyoenerji gibi adlar alır.Ama önemli olan nokta senin kafanı karıştıran nokta burda işte.Bir tane enerji var.O enerjiden başka bi enerji kullanmıyoruz.Kim ne isim takarsa taksın enerji aynı değişmiyo yani.O enerjiyide dediğim gibi beyin gücü ile kontorl etmeye çalışıyoruz.Enerjiyi nasıl miğdende hissedemiyomuşsun.Öncelikle ben enerjiyi 2 elimin arasında hissetmek için 5 ay çalıştım.Yani 3-4 ay sabret bakalım.Sabır en büyük erdemdir.Bu iştede sabır en ihtiyaç duyacağın şeydir.Durmadan çalış.Önce enerjiyi imajine etmekle başla.Enerjiyi imajine ederek bütün enerjinin karnında toplandığını düşün.Artık nasıl imajine etmek istiyosan ne renkte imajine etmek istiyosan o sana kalmış.Sana huzur veren bir renk seçmen yararına olur.Tekrar hoşgeldin. Kolay gelsin :)
- Jefferey
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
'huzur veren renk' demişsin , bu iş için huzurlu mu olmalıyız ?
Öldürmeyen her şey güçlendirir ..
- UsTr
Sinirli olursan yada kızgın olursan bu işi kötü enerjiyle yaparsın.Ve senin yararına olmaz.Zararına bile olabilir.Kafan rahat seni iyi hissettiren huzur veren iyi bir enerjiyle yapman en iyisidir.Yani kötü duygular içinde sana yararı olmasını bekleyemezsin :)
-
UsTr arkadaşım ... Bende dün aynı cevapları senin yazdıklarını okumadan önce buldum ve psi yi hiç döndürmediğim kadar iyi döndürdüm :D teşekkür ediyorum :D eskiden çatışmasının sebebinide buldum ...hep çizgi romanlar beyin enerjisini alırlar ..DC. Marvel..batı taraf; fakat chi uzakdoğu olunca :D :D Neyse ben bir soru daha sormak istiyorum ..Her gün mü çalışmalıyız yoksa beynimize tatil yaptırabilir miyiz ?? yani 6 gün çalış 1 gün dinlen..Aynı body gibi..sonuçta buda bir kas ve dinlenmeye ihtiyacı olabilir :D
- UsTr
Kafana göre dinlenebilirsin.Yani ben öyle yapıyorum.Çalışmak istemediğinde zaten çalışmazsın bırakırsın.O sana kalmış.Hergün en az 5 dk ni psi wheele ayırırsan fena olmaz tabi.Çok yoğun uğraştığını hissedersen zaten istek olmadığını anlayıp çalışmazsın o gün :)
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
chi tüm bu yaptıklarını sağlar..bu enerjiyide beyinle elde edersn. chi çalışması olarak ne yapıyorsun yöntemin doğru olması lazım
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...