Bilim Tarafından Neden Kabul Edilmiyor ?

Moderatör: Sai

NukerStyle81

Bilim Tarafından Neden Kabul Edilmiyor ?

Okunmamış mesaj gönderen NukerStyle81 »

Arkadaşlar bence telekineziyi saklamakta devletler haklılar. Düşünsenize arkadaşlar bu güçler kabul edilmiş herkes bu güçleri kullanıyor ? Düşünün 3 yıl eğitilmiş bir psişik ordu neler yapar ? Bence böyle birşey gerçekten saklanmalı. Yani bilime de hak vermeliyiz diyorum ben.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Bilim Tarafından Neden Kabul Edilmiyor ?

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

neden millet telekineziyi kabul etmio bilionmu (sabır) gerekio sabır malesef insanoğlu sabretmeyi pek bilmio
Kullanıcı avatarı
narayoklar
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Okunmamış mesaj gönderen narayoklar »

arkdaşım senin düşüncene göre devletin atomuda saklaması lazımdı. 3. dünya savaşı çıksa nükleer bir silah olan atom bombası illaki kullanılıcak ve dünyaya ölüm saççak!.
atom bombası 3 yıl psişik eğitim gören ordudan daha beter!
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

öle 3 yılda psişik ordu kurmakla iş bitmez...Örn. bizim babamız levitasyon yapıyo olsa biz küçüklüğümüzden beri alışırdık levitasyon yapmamız kolay olurdu! yani devlet bu ilmeherkesi teşvik etse bunun bi ordusunu kurmak bile istese kaç nesil gerekir bilio musn? hem telekineziyle birini yaralamak zordur..örn. ben 1 yıldır uğraşıom psi ball'umla insanlara yanma hissi verebiliyom.ama bu beni zorluyo dakikalarımı alıyo...yani senin dediğin gibi bir ordu olması için 3-4 kuşak adam yetiştirmek lazım!
Kullanıcı avatarı
altay00

Okunmamış mesaj gönderen altay00 »

multiplayer1 yazdı:yani senin dediğin gibi bir ordu olması için 3-4 kuşak adam yetiştirmek lazım!
fazla atmıssın multi okdr olmaz yani daha erken olur 20 yılda olur bence cünkü bu ise meraklı bircok insan var...
İnanMaK BaşARmANın YarısıDıR...
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

atmak değil o tahmindir!telekineziyle bi insanı öldürmek zordur..bu genelde negatif enerjiyle yapılır tekniği ise nekrokinezi'dir.bu teknik hem biyolojik anlamda yaşamsal faaliyetleri bilmeyi imajine edebilmeyi hem de çok büyük bi telekinetik gücü gerektirir!
pisko

Okunmamış mesaj gönderen pisko »

Multi aklıma geldide söyleyeyim Peygamber (A.S) zamanında esed oğullarından birisi vardır.Kendini çadırına kapatırdı 3 gün boyunca bir şey yemezdi.3 gün sonra çadırın perdesini aralar dışardaki bir deveye bakar "ben böyle bir deve görmedim derdi" deve oracıkta düşer ölürdü.Bir gün müşrikler bu adamı Peygamber (A.S) ı öldürmek için tuttular.Ama Allah (C.C) Peygamber (A.S) ini bu adamın bakışlarından korudu.Adamın gözleri kör olur.Ve bu hususla ilgili Allah (C.C) Kalem suresinin (Nerede ise, kâfirler seni gözleri ile yıkacaklardı) mealindeki 51. âyetini indirir.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Nazar insanı mezara, deveyi kazana sokar.) [İbni Adiy]

(İnsanların yarısı nazardan ölür.) [Taberani]

(Nazar haktır.) [Müslim]

Yani bencede zordur ama çok fazla zor da sayılmaz.Nitekim negatif enerjinin kullanılması için bilinen kadarıyla "öfke,kıskançlık(haset) kibir" gibi duyguların bihayli ateşli olarak yaşanması gerekirki bu duygular zaten insanın kendisinede zarar verir.Öfkeli kıskanç kibirli birinin vücud sağlığı hızlıca çöker ve bu duygulardan arınmadığı sürece ömrünü çabucak yer bitirir.

Pozitif enerji ile acaba birileri öldürülebilirmi?Ölmesi gereken birisi ise bunun için bir yasak yoksa hatta Allah (C.C) nazarında sevap varsa pozitif enerjiyi kullanarak birisini öldürmek mümkünmüdür bir bilginiz varmı?
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

kardeş adam öldürücen ve Allah nazarında sevabı olacak öyle mi?
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

pes yani lan :shock: :shock: :shock:
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

arkadaş mesajı bana ithaf etmiş...cevabımı veriyorum...peygamberler Allah'ın izniyle rahatlıkla mucizeler gerçekleştirebilirler..ben onu da bir mucize olarak görüyorum