Bilim Tarafından Neden Kabul Edilmiyor ?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Re: Bilim Tarafından Neden Kabul Edilmiyor ?

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

multiplayer1 yazdı:öle 3 yılda psişik ordu kurmakla iş bitmez...Örn. bizim babamız levitasyon yapıyo olsa biz küçüklüğümüzden beri alışırdık levitasyon yapmamız kolay olurdu! yani devlet bu ilmeherkesi teşvik etse bunun bi ordusunu kurmak bile istese kaç nesil gerekir bilio musn? hem telekineziyle birini yaralamak zordur..örn. ben 1 yıldır uğraşıom psi ball'umla insanlara yanma hissi verebiliyom.ama bu beni zorluyo dakikalarımı alıyo...yani senin dediğin gibi bir ordu olması için 3-4 kuşak adam yetiştirmek lazım!

vay bea multi sen neymişsin :Dhehe güldürme insanı ya :D yarım saat gülmekten kırıldım bu yazdıklarına :D sen neymişsin senden korkmak lazım :D sen dururken transada geçiyosundur şimdi uçarsın felan fazla uçma olurmu düşersin sonra kolunu bacağını kırma neme lazım... he şunuda söyleyeyim ufak atta civcivlerde yesin :D
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
pisko

Okunmamış mesaj gönderen pisko »

Yahu konuştuğumuz Peygaber(A.S) korunması olayı değil o tabiki mucize ve Allah tarafından yapıldı.Bahsi geçen konu adamın Peygamber (A.S) nazar ile öldürmeye çalışması.MULTİ SEN NEYE CEVAP YAZIYORSUN ANLAMADIM.

Adam öldürme meselesinde ise ben savaşları kasteddim.Savaşta düşman askerinin öldürülmesi helaldir sevaptır.Böyle bir ortamda pozitif enerji ile birisine zarar verilebilirmi die sordum.Nitekim başka durumlardada bazı insanların öldürülmesi caizdir.(Devlet makamı tarafından).

Ben size Peygamber (A.S) savaşta olmadığı halde bir insanı öldürdü desem küfür edeceksiniz belkide bana.Öldürdü ama Allah'ın koyduğu kanunlar gereği bunu yapmak zorundaydı.Ve bunu devlet lideri vasfıyla yaptı.

BİŞİY SORCAM LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN SİZİN YAŞ ORTALAMANIZ KAÇ???
pisko

Vallahi şu ibrahim yazdığına bak ben utanmaya başladım.
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

sen utanma dostum utanacak adamlar var utanmayacak adamlar var canımı sıkmasınlar fake video ekliyolar sonr a artislik çekiyolar bide gelmiş beni tehdit ediyo yanında çakı taşı diye ben yanımda herzaman bıçak taşırım ama onun gibi adamlara bıçak çekmeyiz biz ;) karşımdaki adam olacak önce önce başkalarına söyle adam olsun sonra gel bana söyle
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

ayrıca dedimya tehditlere karnımız tok o adamı sungurluya inmeden ben indirrim otobüste 8-)
pisko

Arkadaşım fake olduğunu nerden biliyorsun hangi video???Eğer öyleyse bir dk durmam bu sitede.İbrahim bu multinin yaşı kaç sen biliyorsundur???

Hem bu çakı muhabbetini kim açtıysa o bu kafayla telekineziyi unutsun.Bunun için nefsin terbiyesi gerekir.İncelik hoşgorülülük gerekir adap usül gerekir.Bunlara sahip değilse tasavvuf gereği o adamın ruhu boştur.Fazla bişiy yapamaz.Yapabilseydi dahi bi anlamı yok.

Neyse benim bu sitede işim bitti sayılır.İnsan önce kendi bir yerlere varmalıki başkalarınada yol göstersin.Daha seviyeli dürüst yerler var buraya nie takılıyoruz ki???
En son pisko tarafından 11 Mar, 15:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

ya sen okumadın sanırım sitede bu işleri gerçekten yapan kişilerin hepsi karşı görmüyomusun biz ferdi ile kendi sitemizde takılıyoruz buraya bazen gelme sebebim itler arkamdan konuşuyolar... eğer benimle konuşmak istiyosan ekle ibrahim-duygulu@hotmail.com
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

sitenin cılhı çıktı iyicene..valla kime inanacağımı şaşırdım..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

ibrahimduygulu yazdı:
multiplayer1 yazdı:öle 3 yılda psişik ordu kurmakla iş bitmez...Örn. bizim babamız levitasyon yapıyo olsa biz küçüklüğümüzden beri alışırdık levitasyon yapmamız kolay olurdu! yani devlet bu ilmeherkesi teşvik etse bunun bi ordusunu kurmak bile istese kaç nesil gerekir bilio musn? hem telekineziyle birini yaralamak zordur..örn. ben 1 yıldır uğraşıom psi ball'umla insanlara yanma hissi verebiliyom.ama bu beni zorluyo dakikalarımı alıyo...yani senin dediğin gibi bir ordu olması için 3-4 kuşak adam yetiştirmek lazım!

vay bea multi sen neymişsin :Dhehe güldürme insanı ya :D yarım saat gülmekten kırıldım bu yazdıklarına :D sen neymişsin senden korkmak lazım :D sen dururken transada geçiyosundur şimdi uçarsın felan fazla uçma olurmu düşersin sonra kolunu bacağını kırma neme lazım... he şunuda söyleyeyim ufak atta civcivlerde yesin :D
sizin gibi şarlatanlıklar yapmıyorum arkadaşım!.bildiklerimi ve yorumları yazıyorum!!!
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

sakin olun millet.. :)
::Welcome to home Bruce::