Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Öncelikle merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese başarılar.Sorucağım 2 türlü şey var biri kapak 2. ise 3. göz;
Birkaç yerde araştırdım kapak çalışması çok işe yarıyor diyorlar doğrumudur ? Yani 2 ay boyunca hergün kapak çalıştıktan sonra gerçekten ne biliyim işte voltajda düşmelermiş çalışma esnasında cisimlerde hareketlenmelermiş falan cidden oluyomu merak ettiğim konu o.Gerçekten öyle birşey varsa Psi-Whell'i falan bırakıp 2-3 ay sadece kapağa bakıcam
Diğer bi konu şu ki 3. göz açıldıktan sonra telekinezi kolaylaşıyormu ya da ne gibi faydaları var ?
3. göz hakkında fazla bilgim yok. Ama kapak çalışması yaparken voltajların artması gibi şeyler normaldir ve sende zamanla bunları normal görüceksin. Günde 15 dk kapak çalışması yapıyorsan 15 dk da telekinezi levitasyon artık neye çalışmak istersen ona çalış. Ama sana tavsiyem şu yani benim yeni yapacağım günlük liste bu bence sende buna uymalısın.
Sabah Namazı=|Öğle namazı= 10dk kapak,5dk telekinezi | İkindi namazı= 15dk kapak, 15dk telekinezi | Akşam namazı= 10 dk kapak 5 dk telekinezi| Yatsı namazı 5 dk kapak |
Benim 2 haftalık çalışma programım bu olacak 2. hafta sonunda rakamları yükselteceğim. Bunların toplamında günlük 5 vakit namazını, günlük 40 dk. kapak çalışması ve günlük 25dk. da telekinezi çalışması yapmış olucaksın. Yeni başlayanlar için ideal listedir bu benim için. Ben yeni başlamadım fakat bayadır ödevlerimle ve sınavlarımla uğraştığım için yeniden başlayacağım.
Msa yazdı:3. göz hakkında fazla bilgim yok. Ama kapak çalışması yaparken voltajların artması gibi şeyler normaldir ve sende zamanla bunları normal görüceksin. Günde 15 dk kapak çalışması yapıyorsan 15 dk da telekinezi levitasyon artık neye çalışmak istersen ona çalış. Ama sana tavsiyem şu yani benim yeni yapacağım günlük liste bu bence sende buna uymalısın.
Sabah Namazı=|Öğle namazı= 10dk kapak,5dk telekinezi | İkindi namazı= 15dk kapak, 15dk telekinezi | Akşam namazı= 10 dk kapak 5 dk telekinezi| Yatsı namazı 5 dk kapak |
Benim 2 haftalık çalışma programım bu olacak 2. hafta sonunda rakamları yükselteceğim. Bunların toplamında günlük 5 vakit namazını, günlük 40 dk. kapak çalışması ve günlük 25dk. da telekinezi çalışması yapmış olucaksın. Yeni başlayanlar için ideal listedir bu benim için. Ben yeni başlamadım fakat bayadır ödevlerimle ve sınavlarımla uğraştığım için yeniden başlayacağım.
Bende kendime göre bir liste hazırlamayı düşünüyorum teşekkür ederim.
bide kapak çalışması 5dk olmaz..en az 30 dk.. ama 1 saat yaparsan iyi olur.3 ay sonra ampulün parlklığını azaltıp çoğaltabilirsin..bu gelişmene bağlı ben 30 dkka yapıyorum 1 saat adamı bıktırır..
Öncelikle kapak çalışmasını 1 saat filan yapmaya kalkma çünkü yeni başladığın için 10. dakikadan sonra beyin odaklanmayı bırakır kafan başka yerlere gider.Beynini zorlama.Benim gibi hergün 30 dk kapak çalışıp da elinde hiçbişey olmadan çalışmayı bırakma :) Yani doğru yapılmazsa o kapağın başında 30 dk oturduğunla kalırsın.Günde 15 dk yap 2 kere yap.kapak çalışmasında hiçbişey düşünmemeye büyük özen göster benim düştüğüm hataya düşme. :) Yeni başladığın için psi wheelin hemen dönmesini bekleme.Dönerse bir sonraki gün aynı şekilde dönmesini bekleme :) Işığın voltajını kontrol etmeye çalışıpda edemdiğin görünce hayal kırıklığına uğrama çünkü kapak çalışması yapmak bu ışığın voltajını rastgele ve nadiren düşürür.Yani senin kontrolünle düşmez bunuda bil diye söyledim. :) Başka ne kaldı yeni başladığın için söyleyeceğim.....He buldum.En önemlisi annen ve baban dahil kimseye telekineziyle hatta bırak telekineiyi parapsikolojiyle uğraştığını söyleme.Şimdilik bu kadar .Kolay gelsin :)
UsTr yazdı:Öncelikle kapak çalışmasını 1 saat filan yapmaya kalkma çünkü yeni başladığın için 10. dakikadan sonra beyin odaklanmayı bırakır kafan başka yerlere gider.Beynini zorlama.Benim gibi hergün 30 dk kapak çalışıp da elinde hiçbişey olmadan çalışmayı bırakma Yani doğru yapılmazsa o kapağın başında 30 dk oturduğunla kalırsın.Günde 15 dk yap 2 kere yap.kapak çalışmasında hiçbişey düşünmemeye büyük özen göster benim düştüğüm hataya düşme. Yeni başladığın için psi wheelin hemen dönmesini bekleme.Dönerse bir sonraki gün aynı şekilde dönmesini bekleme Işığın voltajını kontrol etmeye çalışıpda edemdiğin görünce hayal kırıklığına uğrama çünkü kapak çalışması yapmak bu ışığın voltajını rastgele ve nadiren düşürür.Yani senin kontrolünle düşmez bunuda bil diye söyledim. Başka ne kaldı yeni başladığın için söyleyeceğim.....He buldum.En önemlisi annen ve baban dahil kimseye telekineziyle hatta bırak telekineiyi parapsikolojiyle uğraştığını söyleme.Şimdilik bu kadar .Kolay gelsin
3 haftadır zaten uğraşıyorum bu kapak mevzusu Psi-Whell dir falan.Dediğin gibi günde 2 kere 15 dk. olarak çalışıyorum kapağa.Zaten daha 3. haftada voltajları kontrol edebileceğimi sanmıyorum Arkadaşlarımada ailemede söylemem zaten asla dalga geçerler eminimki