Tüm Videolarım [multiplayer1] [Müziksiz]

Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Re: Tüm Videolarım [multiplayer1] [Müziksiz]

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

tartışmaya gerek yok arkadaşlar
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

msnion talhawat diyilmi
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

yok bişi dostum az bi tartışma geçti işte bitti
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

multiplayer1 yazdı:bu arada konuyu açalı 1 gün oluyo 26 kez bakılmış 1 kişi yorum yazmış acaba birilerini susturmayı başardım mı?? ;)
Kimsenin sustuğu yok multiplayer1evet bilmem kaç kez bakılmış ama Ulquiorra bakmamış yorumuda geliyor merak etme
Tespit 1: Nefes almak doğal bi faliyettir insan nefes almassa ölür doğrudur ama şöle bişe var sen her nefes alısında pisvel duruyor nefes alma işlemi bitince birden hızlanarak devam ediyor BİR PSiVEL NEFES ALMAKLA DURMAZ HELE İKİ TANESİ HİÇ DURMAZ. EĞER PSİVEL DURUYORSA ENERJi İLETİMİNDE PROBLEM VARDIRKİ TEKRAR GÖNDERMEN İÇİN KONSANTRE OLMAN GEREKİR Kİ SENİN KONSANTRE oLMANA GEREK YOK İNSANALRI KANDIRMANIN KOLAY YOLUNU BULMUŞSSUN GİBİ
Tespit 2 : Nefes almalardan sonra dikkatli dinleyneler için sölüyorum tiz bir ses çıkıyor bu ya kalemle üflenmiş demek yada pipet kulanarak üflenmiş demek ki bu tiz sez bir dahaki nefes alımına kadar devam ediyor tam nefes alımına başlarken ses kayboluyor nefes alma işlemi bitince tekrar ses geliyor.
Not: Fake team demişsin sanırım demek istediklerinin içinde bende varım ; bru-x le bu konuyu konuşalım yada akrep kralla böle fake videoları bulan bi team yapılsın.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

zaza54 yazdı:yok bişi dostum az bi tartışma geçti işte bitti
(:
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

siz inanmayın..kafandan uydur yok tiz ses geliyo yok bilmemnde gelio diye...
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

multiplayer1 yazdı:siz inanmayın..kafandan uydur yok tiz ses geliyo yok bilmemnde gelio diye...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Katılıyorum sana ama neden gülmekten :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

delux_74 yazdı:Bu ne ya ikili çatışma çıkmış burda :o Şahsi düşüncemi sunuyorum. Birbirleriyle artık zıt olmuş arkadaşlar, siz bu işte baya ilerlemiş olabilirsiniz yada orta seviyede yada benden ileri de de bulunuyor olabilirsiniz. Eminin ki bu birbirlerine laf atan arkadaşlar benden ileri seviyededir ve onların forumda yazdığım sorulara da net cevap verdiğini ve gayet güzel yardımcı olduğunu da biliyorum. Ben her iki tarafın birşeyler yapabildiğine inanıyorum. Ve birbirinize laf atmaya başlamanıza gerçekten üzüldüm.

Multinin videosuna gelince, evet multi bana gereken güveni sağladığı için ben multiye sorgulamaksızın inanıyorum. Eee siz demiyormuydunuz önce inanmak gerek. Ben böyle bir video görmesem bu işe daha da merak saramazdım belkide. Belkide benim de birgün bu işi yapabileceğime dair inancımı güçlendiriyor bu video, yapamadığım zaman tekrardan izleyip yapabilirim diye tatmin oluyorum. Video sahte yada gerçek, benim görüşüm video beni tatmin ediyor, gereken yerde inancımı arttırıyor.

Her şeye rağmen bir insan inanmak istemesse inanmaz, bu onun kendi tercihi olur. Ben inanmak istiyorum ve inanıyorum. Lakin sizde bizden iyi olduğunuz için zaten yapabildiğiniz birşey için inanma gibi bir derdiniz yok, ama benim gibi bazı terimleri yeni öğrenmiş, bazı teknikleri yeni uygulamaya başlamış kişilerin bu tarz şiddetle SAHTEDİR diyişleri, zaten en baştan inançsızlığı temsil eder.

İki tarafta yapabiliyor, ama yapabilenler birbirine inanmıyor, yeniler naapsın, kısaca demek istediğim bu...

Burada olumsuz fikir ifade eden düşüncelerinizi başkalarınıda etkileyecek şekilde paylaşmayın lütfen. Sadece şöyle düşünüyorum, böyle düşünüyorum şeklinde davranın ki edebine uygun bir yorum olsun.

NOT: Sadece bir rica, çünkü yazışmalarınız hiç hoşuma gitmedi. Burada bilgiden istifade eden insanlar için olumsuz etki oluşturuyor!!!
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

multiplayer1 yazdı:
delux_74 yazdı: NOT: Sadece bir rica, çünkü yazışmalarınız hiç hoşuma gitmedi. Burada bilgiden istifade eden insanlar için olumsuz etki oluşturuyor!!!
buda benim sahsi düşüncem.
Yanlış bilgi ve yalan videodan istifade edilmez edilinemez .
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

zaza54 çok terbiyelisin bakıyorumda :D büyümsün felan afferin sana böyle devam et ;)
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kilitli