Değişik bir deneyimim... Yardım edin lütfen !

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
TeleLife
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Değişik bir deneyimim... Yardım edin lütfen !

Okunmamış mesaj gönderen TeleLife »

Bu konuyu paylaşmıştım ancak yöneticiler çevrimdışı olduğu için daha yayınlanmadı burda yayınlanmasını umuyorum acil çünkü..

Biraz önce evde tektim psi-wheel çalışması yapıyordum ve nedense bi türlü yapamıyordum içeriden sesler geldi normal olarak korktum sonra ne olur ne olmaz diye yanımdaki bıçağı aldım ve o an isteksiz bi biçimde içeride birisi olsaydı ve yanıma gelseydi neler olabileceğini düşündüm ve bişey oldu birden bıçağı sıktırdım sonra önümde duran kağıt biraz önce dönmeyen kağıt şimdi dönemye başlamışdı hiçbirşey yapmadığım halde sonrada ampul titreşmye başladı dizlerim ise değişik biçimde titriyor.. şimdi kağıdı elimle döndürmeye çalıştığımda olmuyor ama ellerimi birbirine sürtüp parmaklarımın uçlarıyla kafama dokunduktan sonra ellerimi çekip kafamı hareket ettirdiğimde dönüyor sağa hareket ettirnce sağa sola hareket ettirince ise sola artık ellerime ihtiyaç duymuyorum ama aynı zamanda korkuyorum :S lütfen biligisi olan yardım etsin :S
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)

Kullanıcı avatarı
delenamo
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Re: Değişik bir deneyimim... Yardım edin lütfen !

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

Bende başka biryerde okumuştum chi enerjisi en çok korku heyecan hallerinde çıkıyormuş hatta Dokunmadan dövüşünde çıkış hikayesi böyle birşey II. Dünya Savaşında Rus askerleri düşmandan korkunca gitmesi için elini savurmuş düşmanda geriye uçmuş bu keşfedilince üstüne düşülmüş zaten Rusya da kursları falakan var diye biliyorum
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Kullanıcı avatarı
TeleLife

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattı bende bişey oldu sandım :D
Kullanıcı avatarı
delenamo
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Kullanıcı avatarı
TeleLife

Tamam mutlaka bakıcam :)

pegasus44
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir

Okunmamış mesaj gönderen pegasus44 »

bi de internette bi kaç video var bu bizim deneylere fln yalan diyolar anlamadım ona mı inansam burdakilere mi :(
Kullanıcı avatarı
TeleLife

Ben bunun hakkında 3 tane konu açtım videolar var onlara bak ama bence ikisinede inan fake yapanlarda var gerçek beeyin gücü ile yapnlarda ben beyin gücüyle yapıyorum o yüzden inandım yoksa saçma duruyor dışarıdan :D