telekinezi gerçekmi

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
darksparc
Yaşadığınız İl: 56 Siirt

telekinezi gerçekmi

Okunmamış mesaj gönderen darksparc »

arkadaşlar şu an telekinezinin gerçekliğinden emin değilim yani beyin gücü ile birşeyleri hareket ettirmek bilimsel olarak kanıtlanmışmı ? şimdiye kadar gördüğüm bütün videolarda bir kandırmaca vardı ve buda benim telekineziye olan inancımı büyük ölçüde kırdı gerçekten varsa ve videosunu koyarsa inanabilirim belki ve söylemeyi unuttum bende şu iğne üzerinde kağı döndürmeyi denedim fakat olmadı mum ateşi ile oynadım olmadı ve bunların üzerine youtubede olan saçma sapan kandırmacalı telekinziler sayesinde inancım çok kırıldı

GERÇEKTEN TELEKİNEZİ VAR MI
ona göre uğraşacağım olmayan birşey için uğraşmanın anlamı yok!. :idea: :?:

TheWatlok
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: telekinezi gerçekmi

Okunmamış mesaj gönderen TheWatlok »

o kandırmacalar elle falan yapılıyor. Telekinezi aslında direkt bakarak hareket ettirmek demek. İlk deneyişinde tabii ki yapamassın. Ve tabi "bunu yapabilirim, çok kolay" gibi şeyler düşün.
"Pyrokinezi mi, Hidrokinezi mi?" deseler "Telekinezi" derim. Çünkü Terrakinezi daha kolay. Bu yüzden Aerokinezi diyorum ve Biokinezi yapıyorum! :D
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Öncelikle telekinezi var.Parapsikoloji var.Metafizik var.Var da var.İkinci olarak video ile yada başka bir kanıt ile inanç kırık bir inançtır.Ben yada başka biri bu foruma beni inandırın diye gelmedi.Sadece inanıyorum ve öğrenmek istiyorum diye geldi.Sen gelmişsin video koyun beni inandırın diyosun.Şimdi ben seni niye inandırıyım ki ? Zorundamıyım hayır.Eğer senin gerçekten böyle bir hevesin varsa koşulsuz olarak zaten inanırsın.Yoksa ve sadece bir tanecik video ile inanıyosan zaten zayıf bir inanç olur en küçük engelde vazgeçersin.O yüzden Sana diyeceğim tek şey telekinezi var.İster inan ister inanma.İçten inanıyosan gel sana yardımcı oluruz.Yoksa beni inandırın diye video koymamızı isteme bizden.Diğer arkadaşları bilmem ama biri buraya gelip de telekineziye onu inandırmamızı isteyince , inandırmamız için video filan koymamızı isteyince bana hakaret gibi geliyo.İnanmıyosan burda işin ne ? Einstenin çok güzel bir lafı var.Ön yargıyı aşmak atomu parçalamaktan daha zordur.Biz sana napsak zaten inanmak istemiyosan inanmazsın.Dediği gibide zaten inanmak isteseydin beni inandırın diye konu açmazdın.Direk ben bunu öğrenmek istiyorum diye konu açardın.Otur iyice bir düşün.İçten inanıyosan gel yardımcı olalım.Yoksa ben kendi adıma konuşursam benim yapıcak bişeyim yok.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

hayır arkadaşım olur mu öyle şey burası şizofrenler sitesi öyle şizofreniz ki artık salladığımız şeylere inanmaya başladık ve hergün beyin gücümüzle kağıt çeviriyoruz
pixies forever <3<3
darksparc

ustr arkadaşım çok agresif bir cevap vermişsin ben sadece telekinezinin yapıldığı bir video görürsem inancım artar ve yaparken gerçekten yapılabildiği kanısıyla daha başarılı olabileceğimi dedim beni inandırmak için video koyun felan demedim sadece bir rica inanamak istiosan inan diosunda hiç olmayan birşeye nasıl inanaıyımki ben hani görsen veya kanıtlanmış birşey olsa sabah akşam uğraşırım ve yardımcı olmanıda isterim

Kullanıcı avatarı
UsTr

Sana o zaman en güzelinden bir örnek veririym.Sen nasıl ki hiç görmeden,sesini bile duymadan Yüce ALLAH'a inanıyosun.Demek ki görmediğimiz şeylere inanabiliyoruz.Aynı şekilde melek,şeytan bunların varlığınada görmediğimiz halde inanıyoruz.Hatta kötü meleklerden korkuyoruz bile.İnanç kanıtla yada gösteriyle,bilimsel çalışmayla yada deneyle olan birşey değildir.Örneklerin en büyüğündede verdiğim gibi inanç kalpten gelen bişeydir.İçten inanıyosan sen zaten görmeden inanırsın.Tıpkı bir müslümanın görmeden ALLAH'a inanması gibi.Çünkü inanç budur.
darksparc

arkadaş senin psikolojin bozulmuş ben ne diom sen nerden dine bağlıon hiç yardımcı olmadın neyse kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
UsTr

Bu yazdıklarımdan benim psiklojimin bozuk olduğunu düşünüyosan o yazıyı 5 kere oku iyice bi anla :)
darksparc

tm teşekkür ettim
darksparc

senin dediğine göre her görmediğimize inanabiliriz o zaman bir kanıt olmadan