Kaşık bükme / Sorunum var :)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
SametMeric
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 19 Çorum

Kaşık bükme / Sorunum var :)

Okunmamış mesaj gönderen SametMeric »

Arkadaşlar henüz yeniyim ama hırslıyım. Kesinlikle Telekinezi'ye inanıyorum ve kaşık bükme tekniğini yapmak istiyorum . Yatağa uzanıyorum ve kaşığı yere paralel olarak en tümsek yerinden baş ve işaret parmaklarımın ucuyla tutuyorum. Ve elimdeki kaşığın eriyen bir hamur oldugunu düşünüyorum . Aklımı buna odaklıyorum . Ama birşey olmuyor . Ben biraz fark ettim biraz eğilmiş gibiydi ama gözle fark edilebilecek bir şekilde eğemiyorum . Ne önenirsiniz

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Kaşık bükme / Sorunum var :)

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ben kaşık bükmeye inanmıyorum
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Kaşık bükme / Sorunum var :)

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Kaşığı eline alıp telekinezi ile büküldüğüne inanıyosun.Ama eridiğini düşünüyosun.Telekinezi neresinde bunun ? Beynini telekinezi diye şartlandırıyosun ama kaşığa ısı vererek bükmeye çalışıyosun.Biraz garip değil mi sence ? Bence garip.Telekineziyle büküldüğüne inanıyosan eridiğini düşünmeyi bırakıcaksın ve beyninle o kaşığı ittiriceksin öyle bükeceksin.Öbür türlü ittirmekle bükülmeyeceğini düşünüyosan telekineziyle kaşığın büküldüğünü düşünmeyeceksin.Zaten kaşığın eridiğini düşünmenin telekineziyle ne alakası var onuda anlamış değilim.Telekinezi bir cismi itmek,çekmek,döndürmek,kaldırmak,fırlatmak gibi eylemler yapar.Ama eridiğini düşünmek tamamen beyni kandırmak ve telekenizden uzak birşeydir.Dediğim gibi telekinezi ile büküleceğini düşünüyosan o kaşığı ittirmeyi düşüneceksin.Eridiğini düşünerek bükmeye çalışıyosan telekineziyle bükmeyi düşünmeyi bırakıcaksın.Yoksa ilerde büyük bir çelişki içine düşersin.