Bukadar güzel bir yetenek fakat ...

Moderatör: Sai

FaithCure

Bukadar güzel bir yetenek fakat ...

Okunmamış mesaj gönderen FaithCure »

Merhabalar ben sitenizde yeniyim. Bu işe merak saldım ilk başlarda inanmıyorum açıkcası dalga bile geçiyordum. Fakat şimdi sadece şüphelerim var. Neyse

Bu özellik bukadar güzel her insanda mevcut ozaman neden yaygınlaşmadı hala inkarcılar var.. şahsen bu bnm 2 . günüm arkadaşlara anlattım çoğu var dedi azı dalga geçti yarısıda inanmadı..

Birde cisim ile düşünce arasındaki bağlantıyı ne sağlıyor. Çok araştırdım cvp bulamadım.

Peki bir avuş kum'u diyelim havalandırıp havada dolandırılabilinecek bir seviye varmıdır.

Cvp larınız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Bru-x

Re: Bukadar güzel bir yetenek fakat ...

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

Forumumuza hoş geldiniz.

Youtube gibi bir çok yerde konuyla ilgili bol miktarda sahte ve geyik videolar var. işin suyu çıkartılıyor. günümüz dünyasında herşeyin filmlerde olağanüstü sahnelerde varolabileceğine herkes çok güzel inandırılmış. bu konuda ne anlatılırsa anlatılsın kişi yaşamadıkça aklında her zaman şüpheler kalacaktır. iki haftalık çalışma ile dahi hemen hemen herkes sonuç alabilir.

Cisim ile düşünce arasındaki bağlantıyı, radyo vericisi ile alıcısı arasındaki bağlantıyı ne sağlıyorsa aynı şey geçerlidir.

son kısmı anlamadım, yapılabilir mi? şeklinde bir soru ise evet yapılabilir. soru hangi seviyede yapılabilir ise, yeterince çalışma ile değil kumlar taşlar bile havalandırılabiliyor. insanlar uçuyor. telekinezide üst seviyede sınır yoktur. cisimlere etki düşünce ve konsantrasyon gücüyle bağlantılıdır.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
Misafir

Okunmamış mesaj gönderen Misafir »

Yani ağırlık sorun olmuyor.Cisimlerde ben 4. günüm oldu fakat hala bişiy yok yapıyorum ama beynim o başka bi nedenden hareket ediyor diyor . Açıkcası inanmak istiyorum ama olmuyor. Yani Pre-Wheel olayını deniyorum çok hassas ... Ama bir biped süründürmek başka bişiy.. onu deniyorum olmuyor denilenleri yapıyorum hissetmeye çalışıyorum ama gitmiyor.. cidden her insanda olan bişiymi ...
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

3. Boyutlu hayat sıtandardına göre her maddenin bir ağırlığı vardır ve o ağırlık karşılığında da güç uygulanmalıdır ki madde yer çekiminin etkisinden kurtulabilsin.
Fakat yaşam yalnızca maddesel olgulardan ibaret değildir. Dünyada uzayda asılı duruyor, üzerinde durduğu bir madde yok. Maddesel bir dayanağı yok. Bizim zihnimizin bize düz mantıkla söylediğine göre dünyanın sürekli aşağılara doğru bir taş gibi düşmesi gerekiyor. Ancak Dünya ekseni etrafında dönmeye devam ediyor, bunu sağlayan kurallar her alan içinde geçerlidir.
Maddenin miktarı karşılığında da kanunlar vardır ve her kanunda onu harekete geçirecek nedenlerle hareket eder.

Bir tüy için uygulacak zihinsel güçle bir taş için uygulanacak zihinsel güç tabiki aynı olmayacaktır. Ama birde şu var. Ya güç'te düşünce ile şekilleniyorsa?
Aramak, güzel bir çabadır.
Misafir

Okunmamış mesaj gönderen Misafir »

yapabilen varsa ve paylaşmak isterse lütfen eklesin

paylaşın bu gücün sırrını nolur .
Kullanıcı avatarı
Bru-x

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

Her sır herkesle heryerde paylaşılırsa neler olur biliyormusun?
Hayatta Herşey aşama aşama gerçekleşir.

Paylaşım istiyorsanız önce siz ne istediğiniz konusunda paylaşımda bulunun.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
Kullanıcı avatarı
iynx

Okunmamış mesaj gönderen iynx »

sicim kuramına bağlıyorum 2 yıldır konuyla ilgili teori üretmekteydim.. en sonunda en mantıklı kuramımı oluşturdum. sonra bunun sicim kuramında bahsedilen olayın aynısı olduğunu farkettim... yani iş birazcık kuramsal fizik..