* Eğlenceli bir yöntem *

Moderatör: Sai

netenes

* Eğlenceli bir yöntem *

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Burada enerji bükücülüğüyle ilgili bazı yöntemler vereceğim

Bazen başımız ağrıdığında enerjiyi atmaya çalışırız bununla ilgili bişeyler dicem en başta

Baş Ağrısını Atmak: bi arkadaş metale atmayı söylemiş bende geliştirdim kendimi arkadaşlarıma atıyorum bunun için yanınızda iyi ilişkilerinizin olduğu birisi(iyi ilişkiler dayak yememeniz için :D) ile yanyana durun başınızın ağrısına odaklanın ve kötü enerjiden gerçekleştiğini bilin düşünün, şimdi iki parmağınızı (işaret orta) beyninizin yan tarafına götürün ve karanlık kötü enerjinin elinize aktığını düşünün ama hızlı olun bunları yaparken fazla tutulmuyor enerji iki parmağınızın ucunda kötü enerjiyi çekin tamamen ağrınız orada ve kalan bi ağrı varsa beyniniz psikolojik olarak yeni bir ağrı yapmıştır geri gelin bidaha alın o enerjiyide sonra hızlıca arkadaşınıza götürün koldan boğazdan haradan yada daha etkili olsun diye kafadan tarafa elinizi götürün ve değdirin enrejinin ona aktığını hissedin
sonuç: sızlayan bir bölge(genelde başağrısıdır)

tabi hep kötü şeyler yapmayabilirsiniz

elinizde tuttuğunuz kötü enerjiyi 2 çeşitle yokedebilirsiniz
1. siyah enerjinin patladığını ve etrafa yayıldığını düşünün ama sizdeki beyaz enerji sayesinde korunuyonuz etrafa saçıldı ve ağrınız gitti ki bu en kolay yöntemdir ve kirli bir yoldur odayı negatif enerjiyle doldurursunuz ve baş ağrınız geçtiysede içinizde bir huzursuzluk olur
2. elinizdeki enerjinin merkezinden doğru çok güzel ve parlak bir beyaz enerjiyle değiştiğini düşünün tamamen değişince onu geri kafanıza koyun bu biraz zordur ama size enerjinizi geri kazandırır fakat burada dikkat edilcek nokta merkezde beyazlaşması eğer dışını beyazlatırsanız içi siyah kalır ve yine azıcık başınız ağrır(pek anlamı olmuyor yani tamamen beyazlamadığı için ilk denememde öyle yapmıştım fazla geçirmedi ama etkisizde değildi)

eh siz enerjinizi istediğiniz gibi yönetim başkasına iyi enerji göndermekde iyidir tavsiyem fazla yapmayın bu ağrı atmayı zira Allah(c.c.) bize bu gücü iyilik için vermiştir ve şeytanın ve kötülüğün yanında olmak sizi ateşe götürür yapmadan önce izin alın ben bunu sınıfta bikaç kişiye yaptım(3) 1 baş ağrısı 1 ayak oldu (önce baş sonra ayak) diğeride ilk denememdi o yüzden etkilemedi yada yalanladı :D

denemeleriniz yazı bu arada size zahmet biraz bana mavi enerji gönderebilirmisiniz hastayım bu aralar sınavım var iyileşmem gerek adım enes yılmaz bu yazıyı yazan enes yılmaza diyin borudan yollayın maviyi gitsin :D
painscream

Re: * Eğlenceli bir yöntem *

Okunmamış mesaj gönderen painscream »

yollamayı bilsem yollardım bu arada güzel benim devamlı başım ağrıyor metale deniyim olmadı birine aktarırım :)
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

güzel yazı sağol..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

kendi tekniklerini çok güzel bir biçimde anlatıosun..çok hoşuma gidiyo..çünkü denenmiş yapılmış teknikler daha çok işe yarıyor..güzel teknik!!
netenes

:) ilk defa övüldüm bizzat deneyerek buluyorum bunların hepsi bana ait sadece aradan bikaç düşünceden yola çıkarak geliştirdiklerim var onun dışında full benim
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

bunları türetmek yeni yollar bulmak çok kolaydır.. çünkü hepsi kendini psikolojik açıdan inandırmaya dayanır..
netenes

sayılır psikolojik var fakat enerji kontrolüylede ilgilidir bunlar
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

evet
netenes

güncelleme yapayım dedim :))
Kullanıcı avatarı
SuyuNKaLßi

Okunmamış mesaj gönderen SuyuNKaLßi »

qerçekten kendi teknikLerini buLman ve bunu bizimLe payLaşman çok qüzeL bişey çok yaratıcısın harbi :D
Suratımda her suç ayrı bir imza..Benmişim kendime en büyük ceza..!