Telekinezi????
Moderatör: Sai
-
Telekinezi????
Arkadaşlar.Öncelikle bu forumdaki arkadaşlara bir sebebten dolayı teşekkür etmek istiyorum.sebebi ise şu:
Ben telekinezi ile hiç mi hiç kağıt döndüremiyordum.Çok uğraştım ama olmadı.Bu foruma üye oldum ve bir yazı yazdım.Sizlerse bana yorum ve önerilerinizle yardımcı oldunuz.Artık çok rahat döndürebiliyorum.Hatta bu konuda çok aşırı ilerlediğimi düşünüyorum.Kağııdı istediğim zaman durdurup istediğimde ters yöne çevirebiliyorum.Sizce bu aşamadan sonra hangi telekinezi uğraşılarıyla ilgili denemeler yapmalıyım.Sizlerden bu konuda yardım istiyorum.
Ben telekinezi ile hiç mi hiç kağıt döndüremiyordum.Çok uğraştım ama olmadı.Bu foruma üye oldum ve bir yazı yazdım.Sizlerse bana yorum ve önerilerinizle yardımcı oldunuz.Artık çok rahat döndürebiliyorum.Hatta bu konuda çok aşırı ilerlediğimi düşünüyorum.Kağııdı istediğim zaman durdurup istediğimde ters yöne çevirebiliyorum.Sizce bu aşamadan sonra hangi telekinezi uğraşılarıyla ilgili denemeler yapmalıyım.Sizlerden bu konuda yardım istiyorum.
- Sevkan
Re: Telekinezi????
Psi ball yapabilirsin
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
- ddemmahum
psi wheel'i kavanoz içinde çevirmeyi dene..yada psi ball dene..ya da astral yapmadıysan astral dene.. sana ne uygun geliyorsa (aşırı ileri teknikler hariç) o tekniği dene..
::Welcome to home Bruce::
- noboli88
arkadaş psi well i fırıldak kadar örneğin multi arkadaşımızın videolarını belki görmüşsündür onun kadar hızlı çevirmeye uğraş daha sonra kavonozun içinde çevirmeyi dene ve hızlandır ondan sonrası sana kalmış ister psi ball ister astral ister telepati istediğinle uğraşırsın yeterki tam anlamıyla enerjini kontrol etmeyi öğren
-
önerileriniz için sağolun arkadaşlar.
- ddemmahum
-