Acemiyim Bir Usta Yardım Edebilirmi?

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
AcemiDemon
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Acemiyim Bir Usta Yardım Edebilirmi?

Okunmamış mesaj gönderen AcemiDemon »

Merhaba Arkadaşlar Ben Bu Sitede Yeniyim Henüz Hiç Birşey Bilmiyorum Belki Bunu Yazmam Bile Bana Delice Geliyor Uzatmadan Konuya Geçiyim ;

Arkadaşlar Telekineziyi "Chronicle/Doğaüstü" Adlı Filminden Tanıdım Ve Bu Siteyi Buldum 2 Gündür Psi Wheel Yapmaya Çalışıyorum Ama 1 mm. Bile Dönmedi Kağıt Videoda'Çektim Ama Sonuç Pasif Çıktı

Bu Konuyu Açmadan 2 Dakika Önce Kapak Diye Bir Teknik Duydum.Artık Teknikmidir Bilemem Ama,Onu Yapıcan Voltaj Falan Söz Konusuymuş Ve Cisimler Oynayabiliyormuş Bu Beni Delirtirmi(Beynimde/Aklımda Bir Problem Gerçekleşirmi) Bide Voltaj Düşüyormuş O Benden Kaynaklanmıyormuş Peki Bu Evimize Zarar Verirmi

Şimdilik Bu Kadar Arkadaşlar Dört Gözle Yanıtlamayı Bekliyorum :oops:

AcemiDemon

Re: Acemiyim Bir Usta Yardım Edebilirmi?

Bu Arada Yazmayı Unutmuşum Kusruma Bakmayın Kapak Yapmalımıyım Doğrumudur?
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Derin bir nefes al ve o yazdıklarının hepsini unut :D Öncelikle doğaüstü filmindeki telekineziyi gerçek telekinezi ile karıştırma.Doğaüstü filmindeki telekineziyi bir kafandan at gerçek telekinezinin ne olduğunu görmeye çalış.Psi wheel 2 günde olucak bir olay değil yani dönmemesi normal.Ben 7 aydır uğraşıyorum ama dönmüyo yani psi wheel e o kadar güvenme.Bir başka konu kapak tekniği.Kapak çalışmasıdır.Konsantrasyon ve odaklanma çalışması da diyebilirsin.Voltaj düşüşü yükselişi filan abartılmış şeylerdir.Aklına patlayan ampuller filan gelmesin :D Sadece bazen ampulun ışığı azalıp eski haline döner.O da bazen.Her zaman değil.Bende ilk başlarda oluyodu artık olmuyo.Cisimler filan da oynamıyo o konuda şüphen olmasın :D Cisimlerin oynaması o kadar kolay olsaydı bu kadar çalışıp çabalamamız gerekmezdi :D Bu seni delirtmez.Yani gerçekten deliricem diye korkup kendini delircem diye tetiklersen delirirsin.Korkucak bişey olmadığını anlayıp delirmeyeceğinden emin olup akıl üzerine olursan hiçbişey olmaz.Evine filan da hiçbir zarar gelmez bu konuda hayal gücün biraz fazla abartmış :D hiçbir şekilde büyük ölçüde zararlar olmaz.Yeterki niyetin iyi olsun.Amacın iyi olsun.Bide kapak çalışmasını korkmadan yapabilirsin :)
AcemiDemon

Saol Ya Rahatladım Bi An Yoksa Bu Şeylerden Vazgeçecektim Telekinezi Gibi Şeylerden Rahatlıkça Yapabilcem Artık Telekinezi Tekniklerini, Yalnız Bazım Forumlarda da Okudum Kapak Tekniğini Belli Bir Süre Yaparsanız Telekinezide Çok Başarılı Olucaksınız Diye Bir Başlık Görmüştüm Bu Doğrumudur Bide Belli Bir Süreden Fazla Telekinezi Uygularsam Kötü Nedenleri Nedir Örn:

Normalde 1 Saat Telekinezi Uygunsa Ben 2 Saat Yaparsam Başarılımı Olurum Azim Söz Konusundan Yoksa Bana Zararlımıdır?

Cevabın Lütfen Mutlu Olsun Yine Rahatlatsın :lol:
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Telekinezi çalışırken zaten kötü birşey pek olmaz.Sadece göz normalde fazla odaklanıp dikkat normalden fazla olduğundan en fazla başın ağrıyabilir.Başın ağrıdığında kendini ve beynini zorluyosun anlamına gelir.Bu yüzden başın ağrıdığında o günlük çalışmayı bırakmalı ve ertesi gün devam etmelisin.Yani baş ağrısı dışında başka bir kötülük yaşamadım ben şahsen.Bide kapak çalışması telekineziye başlangıç için iyi bir çalışmadır :)

AcemiDemon

Tamam Çok Teşekkür Ederim İlk Ustamsın :)
tariktr
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen tariktr »

Dostum öncelikle olay şöyle ki inanırsan başarırsın.Ayrıca ilk başlarda hevesini kırmak istemediğimden herşeyi söylemiyecem ama şöyle ki psi-wheel e çok fazla umut bağlama.
AcemiDemon

Aslında Ben Yapamadığım Şeylere İnanmam Ama Bazı Videolar Çok Etkiledi Ben Buna Baslamadan Önce, Ve Şöyle Dedim "Ben Neden Yapamayım ki" Benim Amacım Sadece 1 Cm Olsa Psi Wheel'de Kağıdı Döndürmek Eğer Bu Gerçek İse Bütün Etkinliklerimi Aktivelerimi İptal Edip Bu İşe Koyulcam

Bu Arada Yanıtın İçin Teşekkür Ederim Güzel Bir Yanıt idi.
AcemiDemon

Arkadaşlar Bu Arada Kapak İle Bir Sorum Olucak Konu Açıpda Flood Yapmak İstemedim Ben Yeni Olduğum İçin Kapak Tekniğini Bilirim Fakat Kapağın Hani Yüzüne Bakmayı Anlamadım Google'den Ve Siteden Araştırdım Sadece Kapağa Bak Yazmışsınız Hiç Resim Veya Hiç Detaylı Anlatım Yoktu Buraya Yazarsanız Veya Yeni Konu Açıp Daha Detaylı Kapak Anlatımı Yaparsanız Çok Memnun Olurum..
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

kapağa bakmanın ne resmini koyalım ya herhangi bi şişenin kapağını çıkar ters çevir ortasındaki noktaya odaklan hiçbişey düşünmeden ve gözünü kırpmamazlık yapma
pixies forever <3<3