Özelliklerimi yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Özelliklerimi yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Adım Onat 17 yaşındayım. Şimdi size bildiğim özelliklerimi yazıcam ustalarımızdan biri beni yönlendirirse çok memnun olurum.
IQ seviyem 126. Elementim hava. Lucid rüya yapabiliyorum. Telekinezi yapabiliyorum. Biyokinezi yapabiliyorum. Ancak biyokinezi yaparken acıyı tam hissetmem gerekiyor. Bu yüzden ağrının üstüne gidiyorum. Bu bazen çok sancılı olabiliyor. İnsanları çok çabuk tanıyabiliyorum. Kötü niyetli veya iyi niyetli olduklarını rahatlıkla anlayabiliyorum. Yolda yürürken yanımdan geçen insanların ne konuştuğunu tek kelimesinden çıkartabiliyorum. Neredeyse herkesi ikna edebiliyorum. Arkadaş arasında bi muhabbet falan dönse hemen ben haklı çıkıyorum. Kafama koyduğum şeyi kesinlikle yaparım. İmkansız deseler bile zorlarım. Bi yandan da müzik yapıyorum. Dans ediyorum. Yeri geldiği zaman en esprili, yeri geldiği zamanda en ciddi kişiyim. Bulunduğum ortamı istersem gerebiliyorum istersem yumuşatabiliyorum. Çok küçük yaşlarda olgunlaştım. Olgunlaşmaktan kastım şu, annem babam ben 6 yaşındayken ayrıldılar. 6 yaşımdan öncesinde de birçok kötü şey yaşadım. Tabi bu yaşadıklarım bana olgunluk kazandırdı. Yani şu anda bile düşündüğüm o kadar çok şey var ki, yetişkin bi insandan daha fazla düşünüyorum. Okulla aram hiç iyi değil. Gereksiz geliyor bana. İstesem yapamayacağım şey yok ama onu gerçekten istemiyorum. Bide bu yeni çocuk (indigo çocuk) falan bişeyleri varmış, o testi aileden biri yapması gerekiyormuş. Anneme yaptırdım testi, 20 sorudan 15 evet çıkması gerekiyordu benim 18 evet çıkmış. Annem taraflı davranabileceği için evetle hayırın değerini söylemedim. Hatta çok evet çıkınca kötü bişey zannetti. Çoğu konu hakkında bilgi sahibiyim ama burda çok usta kişiler var ben kendimi en üst düzeylere taşımak istiyorum özelliklerime göre beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
IQ seviyem 126. Elementim hava. Lucid rüya yapabiliyorum. Telekinezi yapabiliyorum. Biyokinezi yapabiliyorum. Ancak biyokinezi yaparken acıyı tam hissetmem gerekiyor. Bu yüzden ağrının üstüne gidiyorum. Bu bazen çok sancılı olabiliyor. İnsanları çok çabuk tanıyabiliyorum. Kötü niyetli veya iyi niyetli olduklarını rahatlıkla anlayabiliyorum. Yolda yürürken yanımdan geçen insanların ne konuştuğunu tek kelimesinden çıkartabiliyorum. Neredeyse herkesi ikna edebiliyorum. Arkadaş arasında bi muhabbet falan dönse hemen ben haklı çıkıyorum. Kafama koyduğum şeyi kesinlikle yaparım. İmkansız deseler bile zorlarım. Bi yandan da müzik yapıyorum. Dans ediyorum. Yeri geldiği zaman en esprili, yeri geldiği zamanda en ciddi kişiyim. Bulunduğum ortamı istersem gerebiliyorum istersem yumuşatabiliyorum. Çok küçük yaşlarda olgunlaştım. Olgunlaşmaktan kastım şu, annem babam ben 6 yaşındayken ayrıldılar. 6 yaşımdan öncesinde de birçok kötü şey yaşadım. Tabi bu yaşadıklarım bana olgunluk kazandırdı. Yani şu anda bile düşündüğüm o kadar çok şey var ki, yetişkin bi insandan daha fazla düşünüyorum. Okulla aram hiç iyi değil. Gereksiz geliyor bana. İstesem yapamayacağım şey yok ama onu gerçekten istemiyorum. Bide bu yeni çocuk (indigo çocuk) falan bişeyleri varmış, o testi aileden biri yapması gerekiyormuş. Anneme yaptırdım testi, 20 sorudan 15 evet çıkması gerekiyordu benim 18 evet çıkmış. Annem taraflı davranabileceği için evetle hayırın değerini söylemedim. Hatta çok evet çıkınca kötü bişey zannetti. Çoğu konu hakkında bilgi sahibiyim ama burda çok usta kişiler var ben kendimi en üst düzeylere taşımak istiyorum özelliklerime göre beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
-
Re: Özelliklerimi yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bir yönlendirme istiyorsan al sana ilk adım.Siteyi kapat 3 ay hiç girme.Hiçbir psişik çalışma yapma.Derinlemesine düşünme.Sedona 'yı öğren.Adam ol.Akıllı ol.Egonu yendiğinde ve gerçekten olgunlaştığında geri gel insanlara bir de onların sahip olmadıkları bir perspektiften bakmayı dene.Bu sözlerim çok sinirini bozacak ama sen bu kafayla hiçbir halt yapamazsın.Çok düşünmenin iyi birşey olduğunu zannediyorsun."Bilgi yüklü bir zihin özgür bir zihin değildir".İstediğin herşeyi yapabileceğini düşünüyorsun.İstediğin herşeyi yapamayacağını ve hatta hiçbirşeyi yapamayacağını anladığından ilk adımı geçmiş olacaksın.Bir hiç olduğunu anladığında ilk adımı geçmiş olacaksın.Kendine dair söylediğin hiçbirşey işe yarar birşey değil.Elimin altındaki bir eşya olsan hiç düşünmez seni çöpe atardım.Kusura bakma üslubum serttir.Gördüklerimi söylemekte çekinmem.Ama eğer bir yönlendirme istiyorsan git de adam olmayı öğren.Bu sözlerimi ister bir büyük tavsiyesi olarak gör istersen gereksiz bir insanın kıskançlığı zannet.Kendini nasıl kandırmak istiyorsan öyle kandır.Ama gerçekten ilerlemek istiyorsan bu hipnozdan uyan ve kendini içine hapsettiğin duvarlardan kurtul.Eğer düşünüyorsan dediklerimi kafana göre yorumlarsın ve hiçbirşey anlamazsın.Eğer düşünceni bir kenara bırakıp yazdıklarımı okursan kelimelerim arkasındaki hislerle birlikte kalbine doğacak.O zaman ilk adımının ne olduğunu anlayacaksın.Bir çalışma istiyorsan işte sana çalışma.Düşünmeyi bırak...
Sınanıyorsunuz...
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Dediklerin gerçekten doğru şeyler abi. Ama beni gerçekten çok yanlış anlamışsın. Yada ben kendimi yanlış anlatmışım. Ki sanırım böyle. Egolu biri değilim. Ama dediklerin doğru. Söylediklerin asla sinirimi bozmadı aksine dikkatimi çekti. Düşünme diyorsun ama ben düşünmeden yapamıyorum. Bilgi açlığı var bende. Herşeyi öğrenmek, herşey hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Üslubun sert ama gerçekçi. Bazı insanlar sadece sert üslup kullanırlar ama gerçekçi değildir. Sende bunu görmedim bu yüzden dikkate alacağım.cehalet yazdı:Bir yönlendirme istiyorsan al sana ilk adım.Siteyi kapat 3 ay hiç girme.Hiçbir psişik çalışma yapma.Derinlemesine düşünme.Sedona 'yı öğren.Adam ol.Akıllı ol.Egonu yendiğinde ve gerçekten olgunlaştığında geri gel insanlara bir de onların sahip olmadıkları bir perspektiften bakmayı dene.Bu sözlerim çok sinirini bozacak ama sen bu kafayla hiçbir halt yapamazsın.Çok düşünmenin iyi birşey olduğunu zannediyorsun."Bilgi yüklü bir zihin özgür bir zihin değildir".İstediğin herşeyi yapabileceğini düşünüyorsun.İstediğin herşeyi yapamayacağını ve hatta hiçbirşeyi yapamayacağını anladığından ilk adımı geçmiş olacaksın.Bir hiç olduğunu anladığında ilk adımı geçmiş olacaksın.Kendine dair söylediğin hiçbirşey işe yarar birşey değil.Elimin altındaki bir eşya olsan hiç düşünmez seni çöpe atardım.Kusura bakma üslubum serttir.Gördüklerimi söylemekte çekinmem.Ama eğer bir yönlendirme istiyorsan git de adam olmayı öğren.Bu sözlerimi ister bir büyük tavsiyesi olarak gör istersen gereksiz bir insanın kıskançlığı zannet.Kendini nasıl kandırmak istiyorsan öyle kandır.Ama gerçekten ilerlemek istiyorsan bu hipnozdan uyan ve kendini içine hapsettiğin duvarlardan kurtul.Eğer düşünüyorsan dediklerimi kafana göre yorumlarsın ve hiçbirşey anlamazsın.Eğer düşünceni bir kenara bırakıp yazdıklarımı okursan kelimelerim arkasındaki hislerle birlikte kalbine doğacak.O zaman ilk adımının ne olduğunu anlayacaksın.Bir çalışma istiyorsan işte sana çalışma.Düşünmeyi bırak...
- seyahdoo
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
isim:seyyid
hobileri:programlama(basit),kinezi,düşünmek...
kinezi seviyesi:psi ball yapabiliyor...
Adam Olmaktan Kastın Ne ?cehalet yazdı:Bir yönlendirme istiyorsan al sana ilk adım.Siteyi kapat 3 ay hiç girme.Hiçbir psişik çalışma yapma.Derinlemesine düşünme.Sedona 'yı öğren.Adam ol.Akıllı ol.Egonu yendiğinde ve gerçekten olgunlaştığında geri gel insanlara bir de onların sahip olmadıkları bir perspektiften bakmayı dene.Bu sözlerim çok sinirini bozacak ama sen bu kafayla hiçbir halt yapamazsın.Çok düşünmenin iyi birşey olduğunu zannediyorsun."Bilgi yüklü bir zihin özgür bir zihin değildir".İstediğin herşeyi yapabileceğini düşünüyorsun.İstediğin herşeyi yapamayacağını ve hatta hiçbirşeyi yapamayacağını anladığından ilk adımı geçmiş olacaksın.Bir hiç olduğunu anladığında ilk adımı geçmiş olacaksın.Kendine dair söylediğin hiçbirşey işe yarar birşey değil.Elimin altındaki bir eşya olsan hiç düşünmez seni çöpe atardım.Kusura bakma üslubum serttir.Gördüklerimi söylemekte çekinmem.Ama eğer bir yönlendirme istiyorsan git de adam olmayı öğren.Bu sözlerimi ister bir büyük tavsiyesi olarak gör istersen gereksiz bir insanın kıskançlığı zannet.Kendini nasıl kandırmak istiyorsan öyle kandır.Ama gerçekten ilerlemek istiyorsan bu hipnozdan uyan ve kendini içine hapsettiğin duvarlardan kurtul.Eğer düşünüyorsan dediklerimi kafana göre yorumlarsın ve hiçbirşey anlamazsın.Eğer düşünceni bir kenara bırakıp yazdıklarımı okursan kelimelerim arkasındaki hislerle birlikte kalbine doğacak.O zaman ilk adımının ne olduğunu anlayacaksın.Bir çalışma istiyorsan işte sana çalışma.Düşünmeyi bırak...
- seyahdoo
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Edit//Sai
isim:seyyid
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
cehalete sataşmayın doğru söyler o
pixies forever <3<3
-
Çok güzel dostum.Seni anlıyorum.Ancak bu düşünce gerçekten büyük bir lanet.Sedona diye bir teknik var onu araştır.Bu psişik güçler meselesi sanıldığı kadar karışık bir olay değil.Hepsi senin kabullerinden ibaret.Kabullerin ortadan kalktıktan sonra yolun açılıyor ve esas o zaman ne yapman gerektiğini düşünüyorsun.Şimdi ne yapmalıyım sorusu için çok erken.Öncelikle yapman gereken şey kendini bilmek.Kendini bil.Kendini analiz et.Kendini gözlemle.Kendine karşı asla yalan söyleme ve hep gerçekleri itiraf et.Ne kadar canını yakarsa yaksın olduğun yerde dur ve aklına gelmesini istemediğin bütün duyguları acıları serbest bırak.Bu konuda sedona diye bir yöntem var özelden belki daha rahat anlatırım anlatmak istediğimi sen özelden mesaj at bana birkaç hafta yanıtlayamayabilirim.Ondan sonra açıklarım herşeyi.Bu süre zarfında sana tek bir önerim olacak.Otur,yat,uzan,gözünü kapat aç farketmez.Sadece hayata yeniden başla.Kavramların üzerinden geç.Yeniden doğ.Yeniden doğmuş gibi herşeyi yeniden kodla.Özelden mesaj atarsan konuşuruz bunları daha ayrıntılı bir şekilde.Madem ki düşünmeden edemiyorsun.Ta en başına dön.Düşünceye sahip olduğun ilk anlara.Siyaha neden siyah dediğini düşün.Aldatılan insan neden üzülür bunu düşün.Çünkü sana aldatılan insanın üzülmesi gerektiği söylendi.Daha açık söylememe gerek yok.Sen anlatmak istediklerimi anlıyorsun güzel kardeşim.Dediğim gibi işlerim yoğun ama özelden mesaj atarsan ayrıntı istiyorum diye yardımcı olmaya çalışırım.Onun dışında 3 hafta içinde herkezin kullanımına sunacağım bazı bilgileri.Psik0z yazdı:Dediklerin gerçekten doğru şeyler abi. Ama beni gerçekten çok yanlış anlamışsın. Yada ben kendimi yanlış anlatmışım. Ki sanırım böyle. Egolu biri değilim. Ama dediklerin doğru. Söylediklerin asla sinirimi bozmadı aksine dikkatimi çekti. Düşünme diyorsun ama ben düşünmeden yapamıyorum. Bilgi açlığı var bende. Herşeyi öğrenmek, herşey hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Üslubun sert ama gerçekçi. Bazı insanlar sadece sert üslup kullanırlar ama gerçekçi değildir. Sende bunu görmedim bu yüzden dikkate alacağım.cehalet yazdı:Bir yönlendirme istiyorsan al sana ilk adım.Siteyi kapat 3 ay hiç girme.Hiçbir psişik çalışma yapma.Derinlemesine düşünme.Sedona 'yı öğren.Adam ol.Akıllı ol.Egonu yendiğinde ve gerçekten olgunlaştığında geri gel insanlara bir de onların sahip olmadıkları bir perspektiften bakmayı dene.Bu sözlerim çok sinirini bozacak ama sen bu kafayla hiçbir halt yapamazsın.Çok düşünmenin iyi birşey olduğunu zannediyorsun."Bilgi yüklü bir zihin özgür bir zihin değildir".İstediğin herşeyi yapabileceğini düşünüyorsun.İstediğin herşeyi yapamayacağını ve hatta hiçbirşeyi yapamayacağını anladığından ilk adımı geçmiş olacaksın.Bir hiç olduğunu anladığında ilk adımı geçmiş olacaksın.Kendine dair söylediğin hiçbirşey işe yarar birşey değil.Elimin altındaki bir eşya olsan hiç düşünmez seni çöpe atardım.Kusura bakma üslubum serttir.Gördüklerimi söylemekte çekinmem.Ama eğer bir yönlendirme istiyorsan git de adam olmayı öğren.Bu sözlerimi ister bir büyük tavsiyesi olarak gör istersen gereksiz bir insanın kıskançlığı zannet.Kendini nasıl kandırmak istiyorsan öyle kandır.Ama gerçekten ilerlemek istiyorsan bu hipnozdan uyan ve kendini içine hapsettiğin duvarlardan kurtul.Eğer düşünüyorsan dediklerimi kafana göre yorumlarsın ve hiçbirşey anlamazsın.Eğer düşünceni bir kenara bırakıp yazdıklarımı okursan kelimelerim arkasındaki hislerle birlikte kalbine doğacak.O zaman ilk adımının ne olduğunu anlayacaksın.Bir çalışma istiyorsan işte sana çalışma.Düşünmeyi bırak...
Sınanıyorsunuz...
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Herhangi bir sekilde kavga veya tartişma cikarmaya yol acacak kelimler ve cumleler kullanmayin...
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Su an Yaptığin çok yanlış birşey bilader Acik olmak gerekir Ise . Burada kendini tanıtmışin ama yazdıkların herşey egonun yüksek olduğunu gösterir. Bende senin gibiydim çok fazla yardıma Ihtiyac duydum her defasında kendi özelliklerimi anlatıp durdum. Tamam Yaptığim şeylerdi ama yanlıştı. Çünkü bir kişi kişisel gelişimini sadece hoca'si kim Işe o bilebilir. Yani herkese anlatman yanlış. Hele ki son dönemlerde avcılar kol gezerken böyle şeyler yanlış hatalı. Avcı'dan kastım insanları kullanırlar ya enerjisini çalarlar ya da işlerini görünce ortadan kaldırırlar. Hayal gücü gibi gelmesin sana madem bu yolda yürüyeceksin bunları da bil. Su an yapabileceğin tek şey sadece meditasyon yapmak. Kendini bul kendini tanı seni sadece yüksek benligin yönlendirir gerisi yalan
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
-