Yeni Başladım
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Yeni Başladım
Arkadaşlar ben daha 1-2 gün önce telekineziye başladım. Silgiye iğne batırdım ve pervane şeklindeki kağıdı üzerine koyup dakikalarca üzerinde yoğunlaştım ama hiçbir sonuç elde edemedim.( Hemen olmayacağının farkındayım ve vaz geçmedim ) Sonra bir mum yaktım ve aynı konsantrasyonla mum ateşine baktım bir süre sonra hafif sola seyirdiğini gördüm mumun ama çok az seyirdi yani hafifçe üflenmiş gibi ( oda da hava akımı yoktur dakikalarca izledim mum hareketsizdi ). Böyle bir şeyler görmek beni memnun etti tabi ki. Daha sonra enerji toplama olayına giriştim erken olduğunun farkındayım ama avucumun içinde enerji topları yapmayı denedim bir yarın saatte gözlerimi kapatıp buna yoğunlaştım ve sadece sağ avucumda parmaklarımın ve elimin küçük bir kısmının karıncalaştığını hissettim bu normal mi? Yani doğru yolda mıyım? şimdiden teşekkür ederim. :)
Re: Yeni Başladım
Karıncalanması İle Enerji Topu Yapmış Sayılmazsın.Sadece Enerjidir O. Top İçin Gelişmen Lazım Birazcık. Yeni Başlamışsın Direk Hepsini Birden Yapmaya Çalışma Yani Biri Olmuyorsa Hemen Öbürüne Geçmeye Çalışma.
Pek Doğru Yolda Sayılmazsın Gibi Hepsine Birden Yönelmek Doğru Sayılmaz.
Günde Yarım Saat Meditasyon,Yarım Saat Kapak. Birde İstediğin Konu Üzerinde Pratik Yapabilirsin.. Süreleri Uzatıp Kısaltabilirsin Sana Kalmış. Ama Meditasyon,Kapak Ve Pratiği Eksik Etme..
Kolay Gelsin.. :)
Pek Doğru Yolda Sayılmazsın Gibi Hepsine Birden Yönelmek Doğru Sayılmaz.
Günde Yarım Saat Meditasyon,Yarım Saat Kapak. Birde İstediğin Konu Üzerinde Pratik Yapabilirsin.. Süreleri Uzatıp Kısaltabilirsin Sana Kalmış. Ama Meditasyon,Kapak Ve Pratiği Eksik Etme..
Kolay Gelsin.. :)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
avucunda enerji toplarsan ısınır. ama psi ball için boşua uğraşma
pixies forever <3<3
-
cok yanlış yerdren başlamışsın... önceikle kendini geliştirmen lazım kişisel gelişimde denilebiliyor. sonraa meditasyonn ile beyninii 3-5 saniyeliğine olsun susturmayı ogrenmen lazım yani susturmak drken beyin sürekli bir düşnce halindedir hani bu yazıyı okurken bile aklına bir sürü şekil yada düşünce gelebilir işte meditasyon sırasında nefesini izlerken nefes werdikten sonraaa nefesni braz tutmalısın işte bu sıradda beyninn sustunu farkedecksn.. bence ilk once bunlara yogunlaş soyle 1 - 2 ay . yada bu sitede bulabilrsn aynı zamanda kapak calısması yap. sonra kuantum fiziğinin mantıgını kavra... araştırmlar yap bence en son kineziye geçç derim
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
-
bence kesinliklee ve kesinlkle ennn once kendini geliştirip bilgi toplamalı bilgi edinmeli. ve acele etmemeli...
-
- Yeni Kullanıcı
Sağolun dediklerinizi dikkate alıcam ;)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Sana bir tavsiye kimsenin dediğini yapma.Sadece fikir al.O fikri kendine göre modifiye et.Ve yolunu bilerle.Sen karar ver.Biri seni yönlendirmesin.KEndi canın ne isterse onu yap.Kimsenin dediğini yapma.Sadece fikir al sonra ne istiyosan o fikirle birlikte ne yapmak istiyosan yap. :)
-
- Yeni Kullanıcı
BEnde dediklerinizin aynısını yapmıcam zaten sadece herşeye aynı anda atlamıcam :D sıra sıra :D
-