Re: Lucid Dreaming Tecrübeleriniz, Anılarınız ve Kendi Yöntemleriniz...

Moderatör: ozzzyyy

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Arkadaşlar bu konu altında lucid rüyaya geçmeden önce ve geçtikten sonra yaşadıklarınızı kısacası anılarınızı ve kendi tekniklerinizi paylaşabilir veya paylaşmam için bana öm atabilirsiniz. Yararlı bulunan teknikler lucid dreaming ansiklopedisine alınacaktır. Herkese iyi forumlar...
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

onlymerthy yazdı: Anlatıyorum o zaman .. :)

Şimdi..

Uyurken zihnim acık. hayal kurmaya başlıyorum. ve bunun fakındayım . gözlerim sürekli kapalı. uyku haline geçmeden kafamdan hikaye yaziyorum. sonra o olayı yaşamaya başlıyorum. işte o andan itibaren artık rüyamdayim. ve uyudugumu hissediyorum. uyurken rüyamda oldugumu ve bunu bildigimi biliyorum. sonra hikayeye devam ediyorum istediğimi yapıyorum.

burdaki en önemli kısım odaklanmakda değil. sen lucide geçiş yaparken hayal kuruyorsun. ve bu hayali kendin yönetiyorsun. yönetirken bide bakıyorsunki olaylarin icindesin. rüyalarin maksimum saniyesi 4 oldugu icin hızlı davranmalısın .bunun icin lucid yaparken cogu kişi sürekli konsantrasyon kesilmesi yaşıyor. bu yüzden aynı olayı yaşarken rüyasında sürekli o olayı yapmadan bir önceki olayı tekrarlaması gerekir yani = ben yürüyorum , sola döndüm, şimdi sağa döndüm, "sola dönüp saga döndükten sonra" işte ram burda dedigim gerçekleşiyor. bir önceki dediklerini unutmayip yeni diyecegiyle birleştirmesi gerekiyor. Bunu tabiki saniyeler icerisinde yapıyorum . ne olarak lucide 2 dkikada geçiyorum. ne kadar yorgun olursam o kadar güzel oluyor. cünkü rüyada sınırsız enerjin var ..

Ama Astral kadar eğlenceli olamaz :) :)

onlymerthy arkadaşımızın lucid rüya tecrübelerinin kısa bi özetini anlattığı yazısı. Kendisine teşekkür ediyoruz...
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

ben genelde lucid olunca uyku felci geciriyorum...fazla harelet edemiyorum...son zamanlarda goremiyorum lucid...teknikleri hala deniyorum az az...insallah yakinda olucam...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

Bende anlatayım :) lucid yapacağım gün kendimi etrafı izlerim. Bütün gün üşenmeden sadece zevkli mekanlarda olduğumda bunu yaparım. Akşam olduğuunda yatağa uzanıp Gözleri kapatırım zaten çok çabuk uyuyan biriyim. Gözleri kapatınca gün içinde ki o güze dakikaları tekrar tekrar hatırlamaya çalışır kendime telkin veririm. Sonra birden o olayı yaşamaya başlarım gözden kaçan herşey orada olur . En güzel yani da ben rüyada bile 5 duyu organımi kullanıyorum tüm hisleri hissedebilir koku tat duyma görme olayları reel Dünya da ki gibi olur. Korkular ile yüzlesir yahut birşey planlıyorsam öncedeen sanki sanal ortam deneyi gibi lucidde yaparım. Ilk başlarda çok çok kısa sürdü ama ilerledikçe odaklanma arttıkÇa lucid olma süresi de arttı. Herkese Iyi forumlar :)
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
Kullanıcı avatarı
delenamo
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

Ben bir gece elimde olmadan uğraşmadan ilk lucidimi olunca havada uçuyordum ve bir anda rüyada olduğumu anladım ve uyandım ve yaz tatiliydi üstünden fazla geçmedi rüyada olduğumu anladım rüya kararmaya başladı tam kararmadan gözümü kapatıp rüyada kalmak istiyorum diye telkin ettim rüyada kaldım ama tam kontrol sağlıyamadım parmağım elimin içinden geçiyordu yere atlayınca canım acımıyordu falan ama onun dışında istediklerim olmadı mesela birisi gelsin istedim gelmedi belkigelirdi amakarşıdaki inaşşatın gürültüsü sağolsun uyandım zaten sabah olmuştu
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

astrala da çıkamadım lucid de yapamadım hiç tecrübem yok :'(
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

ozina yazdı:astrala da çıkamadım lucid de yapamadım hiç tecrübem yok :'(

O kadar eğlenceliki ilk yaptıgında varya sevinçten uçarsın. ki bazıları korkar ama çok eğlanceli :D

Annem beni uyardı ondan gizli yapıyorum, cünkü onla beraber "Ruhlar bölgesi" filmini seyretmiştik. Annem yaparsan öldürürüm seni demişti. gülmekten gözlerim ağrımıstı :D :D
Kullanıcı avatarı
soriano97
Yaşadığınız İl: 31 Hatay

Okunmamış mesaj gönderen soriano97 »

Bu gece itibariyle ilk lucidimi yapmış bulunmaktayım:)Yatarken çok yorgundum.Sonra rüyada bilmediğim bir yerdeydim ve havada duruyordum.O anda kendime geldim.Herhangi bir teknikte kullanmadım.Uçmaya başladım bir süre sonra da beyaz ışıklar oluşmaya başladı ve ben o anda rüyadan koptuğumu anladım.Uyandığımda gülmeye başladım.Garip ve güzel bir şey gerçekten...
''Eğer bir şeyi zorla elinizde tuttuğunuzu düşünüyorsanız,ulaşmak istediğiniz şeyi engellediğini görüyorsanız,o zaman onu özgür bırakmalısınız...''

Konfüçyus
Kaper

Okunmamış mesaj gönderen Kaper »

yaklaşık 3-5 gundur çalşma yapyorum ama malesef başarılı bir sonuc alamadım.... yani gece saati kurunca o saati kalkıp kapattgımı bile hatırlamıyorum sabah uykum cok agır oncelikle. bence anca tam uykuya dalma anında yapabilirim.. bide sabah cok uyanan birisiyim o anda yapabilrim.. ama sonuc alamıyorum yardım bekliyorum bu konu hakkında bilgili birinden anlayacsagım bir dilde basit bir açıklama yada başarı saglayabilmem içn bilgiler istyorm...öm atarsanz sevinirim..iyi günler
Kaper

Okunmamış mesaj gönderen Kaper »

soriano97 yazdı:Bu gece itibariyle ilk lucidimi yapmış bulunmaktayım:)Yatarken çok yorgundum.Sonra rüyada bilmediğim bir yerdeydim ve havada duruyordum.O anda kendime geldim.Herhangi bir teknikte kullanmadım.Uçmaya başladım bir süre sonra da beyaz ışıklar oluşmaya başladı ve ben o anda rüyadan koptuğumu anladım.Uyandığımda gülmeye başladım.Garip ve güzel bir şey gerçekten...
Sevindim yapabilmene güzell bir deneyim olmuştur denin için..:)