bedensiz varlıklar
Moderatör: Sai
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: bedensiz varlıklar
boşveeeeeeeeeeeer salla gitsin herkes kendi çapında işte ne olacak
- kaplangoz
Haklısın esasında olacak bunlar...
- DEAT
Rapprens_15 içok iyi tanıyorum. 2 yıl önce Paranormal Birlik Topluluğunun konferansına katılmıştı.Ve gerçekten çok bilgi bir arkadaştır ama.
Doğru biraz saygısız ve patavatsızdır.hani bir insana para verirsen havalanır güç verirsen şımarır vb. şey verirsen kendini birşey sanar ya Rapprens_15 de öyle birisi.Tabi bilgileri azımsanmıyacak kadar çoktur ama işte iletşim eksikliği var =))
Doğru biraz saygısız ve patavatsızdır.hani bir insana para verirsen havalanır güç verirsen şımarır vb. şey verirsen kendini birşey sanar ya Rapprens_15 de öyle birisi.Tabi bilgileri azımsanmıyacak kadar çoktur ama işte iletşim eksikliği var =))
- kaplangoz
Allah Allah ilginç bu konsey de neyin nesiymiş biraz açabilirmisin??
-
zaza54 yazdı:Raprens sanırım alevisin
Bu da ne demek?Bu nasıl bir düşünce yapısı,nasıl bir bağnazlıktır?İsteyen inanır isteyen inanmaz sınıflandırmak ve hükmünü vermek size düşmez..
- kaplangoz
Biz ancak duacıyız Allah hidayet versin hepimize
- DEAT
He! Süper bir cevap vermişssin arkadaşım.Bakınız bir kaçtane büyü ile ilgili bir kaç şey paylaştım.Hemen ayaklandı bazı üyelerimiz.19191923 yazdı:zaza54 yazdı:Raprens sanırım alevisin
Bu da ne demek?Bu nasıl bir düşünce yapısı,nasıl bir bağnazlıktır?İsteyen inanır isteyen inanmaz sınıflandırmak ve hükmünü vermek size düşmez..
Arkadaşlar ben diyorum ki KORKMAYIN insan bildiği şeyden korkar.Sizde indirin okuyun vb. yapın ki öğrenin ve korkmayın.
Sonrada af edersiniz erkekliğe bok sürmemek için.
Ben korkmadım ki =))
Biliyorum bunları ama denemem ben.Diyorlar.Eminim bunu diyenlerin %99 u bir b... bilmiyodur.
- kaplangoz
bence biliyolardır ama yapmamaları daha hayırlı...
Bilmeseler bile bilmemeleri bilmelerinden daha hayırlıdır..!!
Bilmeseler bile bilmemeleri bilmelerinden daha hayırlıdır..!!
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
lan olm ben ana sen alevisin ne kadar kötü diye bişi demedim sadece sordum be patavatsız herif19191923 yazdı:zaza54 yazdı:Raprens sanırım alevisin
- DEAT
Sen önce konuşma usulünü değiştir.Sonra ona patavatsız de OK.zaza54 yazdı:lan olm ben ana sen alevisin ne kadar kötü diye bişi demedim sadece sordum be patavatsız herif19191923 yazdı:zaza54 yazdı:Raprens sanırım alevisin