bedensiz varlıklar
Moderatör: Sai
- DEAT
Re: bedensiz varlıklar
Senin ile özel olarak konuşacak birşeyim yok.Hatta senin ile hiç işim yok.Ben sadece senin düşünmeden yazdığın yorumlara tepki gösterdim okadar.Rahatsız olan varsa özür dilemesinide bilirim.
- Sai
- Yönetici

- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
tamam ben kabahatliyim kabul ediyorum dengesizce bir sözdü üzgünüm özür dilerim hatamı anladım rapprens olsaydı onunda kalbini almaya çalışırdım üzgünüm özür dilerim inşallah bağışlarsınız kusura bakma deat ara sıra dengesiz sözler söylüyorum böle
-
19191923
zaza54 yazdı:lan olm ben ana sen alevisin ne kadar kötü diye bişi demedim sadece sordum be patavatsız herif19191923 yazdı:zaza54 yazdı:Raprens sanırım alevisin
Bu da ne demek?Bu nasıl bir düşünce yapısı,nasıl bir bağnazlıktır?İsteyen inanır isteyen inanmaz sınıflandırmak ve hükmünü vermek size düşmez..
bana söylediğin için yazmadım zaten..ateizm=alevilik tarzında bir düşünce içeren mesaja karşılık böyle bir cevap verdim.."Raprens sanırım alevisin" bir soru cümlesi gibi durmuyor..ama sen zaten sözlerinle seviyeni belirttin..teşekkür ederim seni dikkate almamam gerektiğini böylece öğrenmiş oldum..
- kaplangoz
İşte budur be harikasınız. İnsan dediğin tartışmalıda hakkınıda savunmalı ama kabahatlı olduğunu anlayınca bunuda yapmalı tebrikler...
- Sai
- Yönetici

- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
kusura bakmassınız artık teşekkür ederim
- kaplangoz
Üzme tatlı canınııı bida olmasın yeter:PxD
-
netenes
ayrica deat arkadasim o kadar her kizdiginda buyu yapanlar madem senin gozunde hicbirsey bu tehdit ne? buyu senin gozunde goz korkutucu ve istedign zaman kullandigin bir silaha donusmus tamamen iyilik amacli bir tavsiye lutfen kendini incele ve farkina var
- kaplangoz
Kardes büyünün amacı nedir??
-
netenes
Ya mesajlarim siliniyomu noluyo ya :( ayrica tabiki kotuluk icin yapiliyo ama arkadas kendimizi korumak icin yapiyoruz demisti
- archipallium
bana kalırsa büyü kötülükten ibarettir kendini korurken basşkalarınada zarar verebilirsin...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!