Telekineziye ben de ilgi gösteriyorum ve yapmaya çalışıyorum sanırım adapte olamadığımdan pek başarılı olamadım.
Ama Psi ball'ı hareket ettirmeye çalışırken her zamanki gibi yapamadım ve mutfağa su içmeye gittim.
Giderken aklıma kendi beynimle konuşmak geldi(yanlız kaldığımda başvururum:D)
ben-okadar zekisin benim aklıma gelmeyen senin aklına geliyor ama iş şurdaki pet şişesini bile çevirmeye gelince yapamıyorsun dedim içimden.
beyin-tamam bu sefer daha iyi olacak
ben-hadi biraz da olsa dönsün şu
Olmayınca eğildim tekrar pet şişeye yoğunlaşmaya başladım içimden e beyin yapsana artık deyip dön dön diyodum sürekli dönmesini düşünüyodum ki o aradan az da olsa 1 cm filan döndü
Yani demek istediğim beyninizle de biraz telepati gibi bişey kurun konuştuğunuza inanın bişeyler olduğunu hissetmeye çalışın
Birde farklı şekilde deneyin...
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 53 Rize
Birde farklı şekilde deneyin...
AURA RENGİNİZ:Kırmızı
İnandığınız şeylere fanatiklik ölçüsünde bağlanabiliyorsunuz.Dostlarınızla iletişim kurarken gösterdiğiniz samimiyet,düşmanlarınıza gösterdiğiniz sertliğin de ölçüsü.Bilinçli kötülüğe bütün varlığınızla karşı koyuyorsunuz.
İnandığınız şeylere fanatiklik ölçüsünde bağlanabiliyorsunuz.Dostlarınızla iletişim kurarken gösterdiğiniz samimiyet,düşmanlarınıza gösterdiğiniz sertliğin de ölçüsü.Bilinçli kötülüğe bütün varlığınızla karşı koyuyorsunuz.
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: Birde farklı şekilde deneyin...
Bende bazen kendi beynimle konuşuyorum sanki karşımda insan varmış gibi. Ve yapcak birşey yoksa hep konuşuyorum kendi kendimle ama güzel oluyo sanki biriyle sohbet ediyormuş gibi.
İMZA
- SamedTarik
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Re: Birde farklı şekilde deneyin...
hmm ilginç :D bi denemek lazım, ben genelde bu mevzularla uğraşırken kafamı tamamen boşaltıp ölü gibi boş boş baktığım için beynim olduğunu unutuyorum :D :D
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
-