Yeniyim Telekineziyi Nasıl Geliştirebilirim?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Yeniyim Telekineziyi Nasıl Geliştirebilirim?
Arkadaşlar Psi Whell yaparken ruzgar donduruyor kagıdı ben kagıt donunce ona hareket verıyorum yani ruzgarsız ortamda kagıt cok az donuyor 1 tur atamıcak sekilde ama ruzgarlıda 4.5 metreden yonlendiriyorum ve Telekineziyi nasıl geliştiricem cevaplarınızı beklıyorum. 

En son Admin tarafından 29 Tem, 22:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık düzenlendi.. Başlıkları içeriğe uygun açınız
Sebep: Başlık düzenlendi.. Başlıkları içeriğe uygun açınız
-
Re: Arkadaşlar forumda cok yeniyim bi bakarmısınız?
Arkadaşlar kimse yardım etmiyecekmi. 

- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
araştırsana bize soracağına töbe ya
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Konu açmadan önce forum kurallarını okuyun. Bi bakarmısınız, yardımmmmm, yeniyim tarzında başlık açmak forum kurallarına aykırıdır.
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Çocuk iyiki bir soru sordu bir dövmediğiniz kaldı. Neyse ben normal davranan ilk kişi olayım.Öncelikle psi wheeli rüzgarsız ortamda çalışmalısın.Hatta klima,vantilatör hiçbir şekilde hava akımı olmayan bir yerde çalışmalısın.Nasış geliştireceğini sormuşsun.Tıpkı kas geliştirmek gibi psi wheel de çalıştıkça gelişiceksin.Hoşgeldin bu arada.Bide özel mesajdan da soru sorabilirsin ama yeterki öğreticilik,hocalık filan yapmamı isteme.Onun dışında her türlü soruyu sorabilirsin. :)
-
Kardeşim allah razı olsun bi sen dogru durust cevap verdin bu tur konularda cok yeniyim anlıcagınız forum kurallarınıda okuamadım k.bakmayın.UsTr yazdı:Çocuk iyiki bir soru sordu bir dövmediğiniz kaldı. Neyse ben normal davranan ilk kişi olayım.Öncelikle psi wheeli rüzgarsız ortamda çalışmalısın.Hatta klima,vantilatör hiçbir şekilde hava akımı olmayan bir yerde çalışmalısın.Nasış geliştireceğini sormuşsun.Tıpkı kas geliştirmek gibi psi wheel de çalıştıkça gelişiceksin.Hoşgeldin bu arada.Bide özel mesajdan da soru sorabilirsin ama yeterki öğreticilik,hocalık filan yapmamı isteme.Onun dışında her türlü soruyu sorabilirsin.

- UsTr
Kendi adıma konuşayım önemli deği, kafana takma.Tekrar hoşgeldin :)ahmet07000 yazdı:Kardeşim allah razı olsun bi sen dogru durust cevap verdin bu tur konularda cok yeniyim anlıcagınız forum kurallarınıda okuamadım k.bakmayın.:(UsTr yazdı:Çocuk iyiki bir soru sordu bir dövmediğiniz kaldı. Neyse ben normal davranan ilk kişi olayım.Öncelikle psi wheeli rüzgarsız ortamda çalışmalısın.Hatta klima,vantilatör hiçbir şekilde hava akımı olmayan bir yerde çalışmalısın.Nasış geliştireceğini sormuşsun.Tıpkı kas geliştirmek gibi psi wheel de çalıştıkça gelişiceksin.Hoşgeldin bu arada.Bide özel mesajdan da soru sorabilirsin ama yeterki öğreticilik,hocalık filan yapmamı isteme.Onun dışında her türlü soruyu sorabilirsin. :)
-
UsTr yazdı:Kendi adıma konuşayım önemli deği, kafana takma.Tekrar hoşgeldinahmet07000 yazdı:Kardeşim allah razı olsun bi sen dogru durust cevap verdin bu tur konularda cok yeniyim anlıcagınız forum kurallarınıda okuamadım k.bakmayın.UsTr yazdı:Çocuk iyiki bir soru sordu bir dövmediğiniz kaldı. Neyse ben normal davranan ilk kişi olayım.Öncelikle psi wheeli rüzgarsız ortamda çalışmalısın.Hatta klima,vantilatör hiçbir şekilde hava akımı olmayan bir yerde çalışmalısın.Nasış geliştireceğini sormuşsun.Tıpkı kas geliştirmek gibi psi wheel de çalıştıkça gelişiceksin.Hoşgeldin bu arada.Bide özel mesajdan da soru sorabilirsin ama yeterki öğreticilik,hocalık filan yapmamı isteme.Onun dışında her türlü soruyu sorabilirsin.
Eyw kardesim tekrar h.bulduk

- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Hoş geldin dedecim bir asır devirmiş birisine göre bu gayret maşaAllah :D
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- UsTr
Ben hemen tercüme ediyim yaşını üyelik esnasında bi güzel sallamışsın da onu kastediyo :D Düzeltsen iyi olur yoksa herkes bunu sana söyler ve delirme noktasına gelebilirsin :Ddelenamo yazdı:Hoş geldin dedecim bir asır devirmiş birisine göre bu gayret maşaAllah :D
-