Bu işe başlamadan önce mutlaka okuyun

Moderatör: Sai

rtekinn
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Bu işe başlamadan önce mutlaka okuyun

Okunmamış mesaj gönderen rtekinn »

Bütün siteye merhaba :) Bu konuyu açmamda ki amaç size öğüt vermek, yada sizi bu işten soğutmak, korkutmak falan değildir. Ama bu yazıya bir göz atsanız iyi olur.

Öncelikle şüphesi olanlar, kanıt arayanlar vs. için söylüyorum; psişik yetenekler gerçektir ve bunun bir çok örneği doğada mevcuttur, sadece biraz daha araştırmacı gözüyle bakmanız yeterlidir.

Bu psişik yetenekler, doğanın bir özelliğidir ve insan vücuduyla doğrudan denklem kurar. Yani olay şu; insan beyni + doğa = Psi Enerjisi. Doğa derken; aklınıza tabi ki de kuş, bitki, börtü, böcek gelecektir ve gelmeli de ancak doğada sadece bu canlılar yer almaz. Bizim göremediğimiz, duyamadığımız, engelleyemediğimiz bazı olaylar, varlıklar vs.ler de vardır. Ve insanlar tek yaşam formunda çift hayat yaşarlar yani beden ve ruh. Beden, sizin daha demin doğa dediğimde aklınıza ilk gelen kuş,börtü,böcek, bitki vs. yaşam biçimlerine endekslidir ve bütün tepkimeleri bu yöndedir. Ama ruh; diğer bahsettiğim olaylar ve varlıklara endekslidir ve tepkimeleri psi enerjisini meydana getirir.

Yüzyıllar önce insanlar bu enerjiyi ortaya çıkarmayı başarmış ve hatta kontrol etmeye başlamışlardır. Günümüzde de bu enerji en güncel haliyle; Telekinezi, Hidrokinezi, Pryokinezi, Durugörü, Astral Seyahat vs. vs. halini almıştır. Yapabilmenizi, öğrenebilmezi çok isterim ama (deneyimliyim) bu yetenekleri öğrenmeye başladığınız andan itibaren bazılarınız büyük ihtimalle korkucaktır ve korkmakta da haklılar çünkü bende ilk seferde korkmuştum. Korkmanızın nedeni şu; ruhun var olduğu ortam hayal edemeyeceğiniz derecede tehlikelidir. Çünkü bu esnada ruh bedenden ayrılmaz ancak öncelik bedenden ruha geçer. Ve artık Dünyayı bedenen değil ruhen görmeye başlarsınız. Gözünüzde ki perde kalkar, hisleriniz değişir, çevredeki tepkiler değişir. Mesela enerji yoğunluğundan dolayı elektronik cihazlarda bozulmalar görülebilir, arkadaşlarınızın ellerine değdiğinizde elektrik çarpabilir, tahmin ve tatmin gücünüz artabilir. Bu tür olaylar olmaya başladığında çok şaşıracaksınız ve hoşunuza da gidecek ama diğer ihtimalleri de atlamayın.

(Başınıza gelebilecek en basit örn.: halk dilinde 3 harfliler diye tabir ettiğimiz varlıklardır.)

Neyse lafı daha fazla uzatmıyacağım sorular gelirse mümkün olduğu kadar cevaplamaya çalışacağım (çünkü seyahatdeyim) Ama her şeye rağmen, GERÇEK psi enerjisini hissettiğiniz zaman buna değeceğini anlayacaksınız. :)
Müziği duyamayanlar, dans edenlere deli gözüyle bakarlar. [GeorgeCARLİN]

Kullanıcı avatarı
UsTr
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Bu işe başlamadan önce mutlaka okuyun

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Amacın korkutmak değildi ama yeşil renkte yazdığın 3 harfliler kelimesi bu sitede yeni başlamış olan bir çok üyeyi korkutucak bilmem biliyomusun ?
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

cin ne alaka panpa ?
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
enesm29
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen enesm29 »

3 harfliler diyorda o yüzden
rtekinn

UsTr yazdı:Amacın korkutmak değildi ama yeşil renkte yazdığın 3 harfliler kelimesi bu sitede yeni başlamış olan bir çok üyeyi korkutucak bilmem biliyomusun ?
Evet bunun farkındayım ama onlarında başlamadan önce bazı şeylerin farkına varması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü eğer ruhen bir zayıflık söz konusu ise bu en baştan kaybetmeleri anlamına gelir ve kendileri dahil çok insan acı çeker. Bunun yerine en azından kendine güvenmeyenler denememeli diye düşünüyorum. Ama korkusunu yener ve cesareti sayesinde bu gücü elde ederse o zaman çok rahat bir şekilde söylüyorum, hayatları değişecektir.(iyi anlamda)

Kullanıcı avatarı
UsTr

rtekinn yazdı:
UsTr yazdı:Amacın korkutmak değildi ama yeşil renkte yazdığın 3 harfliler kelimesi bu sitede yeni başlamış olan bir çok üyeyi korkutucak bilmem biliyomusun ?
Evet bunun farkındayım ama onlarında başlamadan önce bazı şeylerin farkına varması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü eğer ruhen bir zayıflık söz konusu ise bu en baştan kaybetmeleri anlamına gelir ve kendileri dahil çok insan acı çeker. Bunun yerine en azından kendine güvenmeyenler denememeli diye düşünüyorum. Ama korkusunu yener ve cesareti sayesinde bu gücü elde ederse o zaman çok rahat bir şekilde söylüyorum, hayatları değişecektir.(iyi anlamda)
Neyse artık bu saatten sonra o yeşil ile yazılan 3 HARFLİLER kelimesini kafaya takmayacaklarını umuyorum.
rtekinn

bu sitede yüzlerce cesaret verici kelime varken, benim konumdaki o 3 harfliler dediğim bölümü hafızasına kazıyıp korkacak insanlar zaten başaramayacaklardır. (:
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

3 harfle beyin gücünün zaten alakası yok :P
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
adilduru1997
Yaşadığınız İl: 71 Kırıkkale

Okunmamış mesaj gönderen adilduru1997 »

Korktum lan
Kullanıcı avatarı
UsTr

rtekinn yazdı:bu sitede yüzlerce cesaret verici kelime varken, benim konumdaki o 3 harfliler dediğim bölümü hafızasına kazıyıp korkacak insanlar zaten başaramayacaklardır. (:
Keşke başarısızlık o kadar kolay olsaydı :)

“Sizden Gelenler” sayfasına dön