Okuduktan sonra gülmeyin alınırım
Ne kadar güçlü olabileceğinin farkındamısın ?
Moderatör: Sai
-
batuhandeha
Ne kadar güçlü olabileceğinin farkındamısın ?
İnançlarımız bizlere yol gösterir daha doğrusu yön verir..Telekinezi gibi basit bir olaya bile inançlarımız el koyar bazıları yok efendim neden psi-whell dönmüyor neden olmuyor yardım edin diye yalvarıyor peki bunları yazarken ne kadar inandığının yada ne kadar güçlü olabileceklerinin farkındalarmıydı ?Tanrıya inanmanın gücünü tahmin edebilmişlermiydi? Tanrıya inandığı için inançlarının onları kolayca ağlatabileceğini, kendi canlarına yada başka canlara kolayca kıyabileceklerini vs bissürü şeyler yapabilceklerinin ve aynı inancı sağlarsa telekinezi gibi bir konuda ulaşabilecekler gücü kestirebilmişlermiydi?Öncelikle inancının gücünü anlayabilmek lazım inanç telekinezide temel konulardan biridir gerisi sonradan kendiliğinden gelir..İnsan oğlu aciz ama acizliğinin yanı sıra bi okadarda yüce bir varlıktır..Tek şart inanmaktır yapılamayacak hiçbirşey yoktur...

En son batuhandeha tarafından 20 Mar 2009, 16:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- ddemmahum
Re: Ne kadar güçlü olabileceğinin farkındamısın ?
yok gülmedim ama tanrı yerine Allah desen daha iyi olurdu.. evet telekinesiste belki de en önemli olan inançtır..
::Welcome to home Bruce::
- levitasyon
katılıyorum ALLAH yasan daha iyi olur.ddemmahum yazdı:yok gülmedim ama tanrı yerine Allah desen daha iyi olurdu.. evet telekinesiste belki de en önemli olan inançtır..
Zihninizde canlandırabildiğinizi, ellerinizde de tutabilirsiniz.
-
batuhandeha
Allah'a inanmayanlar var onun için kullanmak istemedim 
- ddemmahum
- fenomen
- Yönetici

Allaha inanmayanlara zateb biz bilgi vermeyiz.biz musluman ve sitemizde musluman sitedir deyilmi 
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- ddemmahum
- multiplayer1
yanlış!! sitede din dil ırk ayrımı yapılmamaktadır..eğer böyle bir site arıyorsanız google'da araştırmalarınıza devam etmenizi öneririz..sitede her dilden her dinden her ırktan insan bulunabilir bulunmaktadır...unutmayınızki bu bir bilim sitesi ve bilmin cinsiyeti olmaz!fenomen yazdı:Allaha inanmayanlara zateb biz bilgi vermeyiz.biz musluman ve sitemizde musluman sitedir deyilmi
- ddemmahum
cinsiyet demedik ki.. aramızda ateist olan var mı?
::Welcome to home Bruce::
-
narsist
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
arkadaşlar gülmeyin ama bir şey paylaşmak istiyorum hani şu dejavu denilen şey var ya ben onu yaşıyorum bunda bi gariplik yok tabi ama ben bu dejavu anından sonra neler olabileceğini hissedilyorum ve söylüyorum yanıldığım olmamıştır ve bir de kötü bir olay olacağı zaman göğüs kafesimde garip bir çarpıntı ve tedirginlik hissediyorum önceleri pek farkına varmadım ama lise döneminde farkettim ki bu hisleri kontrol edebiliyorum hafızamda tutabiliyorum bunun bi açıklaması var mı
-