Psi wheel yaparken elektrikler kesildi
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Psi wheel yaparken elektrikler kesildi
Herkese selam.Ben aranıza yeni katıldım aslında uzun bir zamandır formu takib ediyorum ama hiç bir deneyimim olmadığı için üye olmamıştım.Şimdiyse artık sizlerle paylaşa bileceğim çalışmalarım oldu
2 haftaya yakın bir zaman oldu telekineziye başlayalı.Psi wheeli ilk denememden itibaren döndürmeyi becerdim.Tek sıkıntım yön vermek konusunda aslında onu da şımdilik idare edecek şekilde çözdüm.Forumda gördüğüm kadarıyla hiç kimse bunu denememiş.Psi wheeli sadece sağ elimizi kullanarak döndürdüğümüzde sağa döner sol elimizi kullandığımızda ise sola.Belki bilenler vardır ama yinede söyleyim dedim.Geçelim esas konuya.Dün akşam psi wheeli tek elimle yön vermeye çalışıyordum baya bir odaklandım konsantre oldum ve birden ışıklar oynamağa başladı ben yinede devam etdim ve birden elektrikler küt diye kesildi.Sadece bizim apartmanda sadece bizim blokde ve sadece bizim daire dahil olmakla bir kaç dairede.Böyle bir şey olması mümkünmü sizce?

- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Psi wheel yaparken elektrikler kesildi
paranoyaklık gibi
) elektirik herşeyde kesilmez kardeşim denk gelmiş.Psi whell için çok güçlü bir enerji harcanmıyor zaten.Herşeyi birleştirmeyin sonra hayal kırıklığına uğrarsınız

uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-
- Yeni Kullanıcı
Ertesi gün yaptığımda da aynı şey oldu ama yani kesilmedi de oynamağa başladı.Hadi neyse bizim elektriklerde sorun var galiba
Peki yön vermek konusunda yardım ede bilirmisiniz?bir de kavanozda dönmüyor sadece bir azcık kıpırdıyor.

- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
kıpırdamısı iyi..kavonoz için daha erken sen normalinde iyice çalış..ileri zamanlarda elini koymadan yapmayı dene..mutlaka başarılı olursun ben sana inanıyorum sende kendine inan
uubam.com
-
- Yeni Kullanıcı
Teşekkür ederim kardeşim.
Bu gün elsiz de denedim elimi artık yanına koymuyorum uzaktan tutuyorum masanın üstüne koymadan ve dönüyor.

- enesm29
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
helal olsun
- Waltor
Helal olsun. Ben psi wheel yaparken de oynuyordu. Sonra gitgide artmaya başladı. Sonunda bir akşam makineler ve lambalar delirdi. Elektrik gidip geldi gidip geldi. Annem de bu arada makineleri kapatmaya çalıştı en sonunda tamamen gitti elektrik. Bütün lambaları değiştirmek zorunda kaldık. Hepsi patladı :D (Ciddiyim)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
hadi len :DWaltor yazdı:Helal olsun. Ben psi wheel yaparken de oynuyordu. Sonra gitgide artmaya başladı. Sonunda bir akşam makineler ve lambalar delirdi. Elektrik gidip geldi gidip geldi. Annem de bu arada makineleri kapatmaya çalıştı en sonunda tamamen gitti elektrik. Bütün lambaları değiştirmek zorunda kaldık. Hepsi patladı :D (Ciddiyim)
pixies forever <3<3
- Waltor
Müslümanlığım üzerine yemin ederim ki yalan atmıyorum. Bunların hepsi gerçekleşti. :)ozina yazdı:hadi len :DWaltor yazdı:Helal olsun. Ben psi wheel yaparken de oynuyordu. Sonra gitgide artmaya başladı. Sonunda bir akşam makineler ve lambalar delirdi. Elektrik gidip geldi gidip geldi. Annem de bu arada makineleri kapatmaya çalıştı en sonunda tamamen gitti elektrik. Bütün lambaları değiştirmek zorunda kaldık. Hepsi patladı :D (Ciddiyim)
-
- Yeni Kullanıcı
Bizler telekinezi de yeni olduğumuz için bilmeden yaptığımız şeyleri tesadüf olarak kabul ediyoruz.Şimdilik böyle napalım.İsbat etmek için baya bir ilerlemek lazım bu konuda.
-