Sizce hangisi?optimist_21 yazdı:alüminyum folyo kullanma bence,çünkü alüminyum folyo enerjiyi çok hızlı çeker ve düşük enerjilere bile tepki verir,bu nedenle enerjini arttıramazsın,örneğin ben psiçarkı alüminyum folyo olarak çalıştım bi süre,sonra tekrar kağıda döndüm ve kağıdı döndüremedim,gerçek hayatta gerçek cisimler var ve alüminyum folyoyu arayıp durmaktansa mevcut materyalleri değerlendir:)
Alüminyum folyonun etkisi
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Never_Back_Down
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
Alüminyum folyonun etkisi
Arkadaşlar ben psi wheeli daha kolay döndürmek için alüminyum folyo kullananları gördüm yani forumda .Ama alüminyum folyo enerjiyi hızlı çekio felan dediler kafam bi karıştı saolsun ozina arkadaşımız alüminyum folyo öle bişi yapmaz dedi bende bu tartışmayı halka açmak istiyotum eski bir knoudan alıntı koyuyorum buraya sizce hangisi doğru?
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Alüminyum folyonun etkisi
optimist dediyse doğru olabilir :(Never_Back_Down yazdı:Arkadaşlar ben psi wheeli daha kolay döndürmek için alüminyum folyo kullananları gördüm yani forumda .Ama alüminyum folyo enerjiyi hızlı çekio felan dediler kafam bi karıştı saolsun ozina arkadaşımız alüminyum folyo öle bişi yapmaz dedi bende bu tartışmayı halka açmak istiyotum eski bir knoudan alıntı koyuyorum buraya sizce hangisi doğru?Sizce hangisi?optimist_21 yazdı:alüminyum folyo kullanma bence,çünkü alüminyum folyo enerjiyi çok hızlı çeker ve düşük enerjilere bile tepki verir,bu nedenle enerjini arttıramazsın,örneğin ben psiçarkı alüminyum folyo olarak çalıştım bi süre,sonra tekrar kağıda döndüm ve kağıdı döndüremedim,gerçek hayatta gerçek cisimler var ve alüminyum folyoyu arayıp durmaktansa mevcut materyalleri değerlendir:)
pixies forever <3<3
- Never_Back_Down
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
Re: Alüminyum folyonun etkisi
konu gerrçekten merak uyandırdı şimdi bilgili olanlarınız yönlendirirse ii olur.Yanlış birşey yapmak istemiorum alüminyum folyo önümde öle beklio bende pc de takılıom durumum bu :D Duruma göre ya normal kağıttan yad folyoyla yapıcam
-