Astral seyahat deneyimi ve astralnet sorunu
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Never_Back_Down
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
Astral seyahat deneyimi ve astralnet sorunu
Arkadaşlar yaşadığım şeyi ve 1 sorumu buraya yazmak istiorum.
1)telekinezi pano anasayfasına gittiğimde orada astral seyahat bölümüne gidiom üyeliğimi yazıom oturumu orta açamıom ama burda açılıo.
2)Bu sabah sahurdan sonra odaya yatmaya gitmiştim psiwheel tam önümdeydi.Uyurken ona odaklanmayı seviormda (bi döndüremedim:D)nese sonra yarı uykuya geçtim sizin lucid dediğiniz rüyayı yada bildiğimiz bir rüya gördüm onuda buraya yazmak istiyorum.Rüyaya girdiğimde direk kendimi boş bir alanda buldum 20-25 kişilik bir grup vardı sayamadım.Koskocaman bomboş bir binayı 1 yada 2 dk içersinde okula çeviriolardı.Bende açık gözlerle onlara bakıodum sonra onların hazırladığı projeksiyon odasına girdim herkes oradaydı.Bir koltuğa oturdum dierleri ayaktaydı 1 ingilizce öğretmeni ve ben oturuyoduk.(oturduğm sanddalye dönmeli)sonra öğretmen dedi şu projeksiyonu bi çalıştıralım.Sonra etraflar karardı.Bende sandalyede kendimce dönüodum.Yere doru eğilmeye fellan başladım kendimi düşecek gibi hissediorum i yere yaklaşıorum ama düşmüorum değişik bir duyguydu içim bi değişti daha sonra rüyadan uyandım kuş gibi hafiftim birden biraz havalandım yükseldiğimi hissettim.Gerçektende yükseldim yani daha sonra birden tırstım(Nedeni bizimkiler bu yaşta bile olsam kontrole gelirler:D bu çok utandırıcı)daha sonra eski halime döndüm belli bir süre ağırlık çöktü karabasan olduğunu sanmıorum .hareket edemedim sanırım sizin felç dediğiniz şeylerden.Daha sonra o geçti.Kalktıktan sonrada hafif bir baş ağrım oldu.Sizce bu astral seyahatmi?Çok değişik bir duyguydu.Kusura bakmaın çok yazı yazdım ama arif etmek istedim.Yorumlarınızı bekliorum.
1)telekinezi pano anasayfasına gittiğimde orada astral seyahat bölümüne gidiom üyeliğimi yazıom oturumu orta açamıom ama burda açılıo.
2)Bu sabah sahurdan sonra odaya yatmaya gitmiştim psiwheel tam önümdeydi.Uyurken ona odaklanmayı seviormda (bi döndüremedim:D)nese sonra yarı uykuya geçtim sizin lucid dediğiniz rüyayı yada bildiğimiz bir rüya gördüm onuda buraya yazmak istiyorum.Rüyaya girdiğimde direk kendimi boş bir alanda buldum 20-25 kişilik bir grup vardı sayamadım.Koskocaman bomboş bir binayı 1 yada 2 dk içersinde okula çeviriolardı.Bende açık gözlerle onlara bakıodum sonra onların hazırladığı projeksiyon odasına girdim herkes oradaydı.Bir koltuğa oturdum dierleri ayaktaydı 1 ingilizce öğretmeni ve ben oturuyoduk.(oturduğm sanddalye dönmeli)sonra öğretmen dedi şu projeksiyonu bi çalıştıralım.Sonra etraflar karardı.Bende sandalyede kendimce dönüodum.Yere doru eğilmeye fellan başladım kendimi düşecek gibi hissediorum i yere yaklaşıorum ama düşmüorum değişik bir duyguydu içim bi değişti daha sonra rüyadan uyandım kuş gibi hafiftim birden biraz havalandım yükseldiğimi hissettim.Gerçektende yükseldim yani daha sonra birden tırstım(Nedeni bizimkiler bu yaşta bile olsam kontrole gelirler:D bu çok utandırıcı)daha sonra eski halime döndüm belli bir süre ağırlık çöktü karabasan olduğunu sanmıorum .hareket edemedim sanırım sizin felç dediğiniz şeylerden.Daha sonra o geçti.Kalktıktan sonrada hafif bir baş ağrım oldu.Sizce bu astral seyahatmi?Çok değişik bir duyguydu.Kusura bakmaın çok yazı yazdım ama arif etmek istedim.Yorumlarınızı bekliorum.
- kedi1812
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Re: Astral seyahat deneyimi ve astralnet sorunu
bende astral seyahatin yanındaki telepatiye giremiyorum üyelik çıkış yapıyor ve giriş de yapamıyorsun ama burada dediğin gibi açılıyor ben bu işten bişi anlamadım :D yardımcııı oluunnnn
- Chonch
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Sen yine iyiymişin astrala girmişsin ama benim dün ilk denememdi yatağa uzandım saat 23 civarıydı yatmadan önce astralla ilgili en az 50-60 konu okudum
dediklerinin hesini yaptım : sırtüstü yattım, gözlerimi kapadım göz kapaklarımın arkasındaki sıyahlığa odaklandım ve bacaklarımın ve ellerimin yavaş yavaş uyuşmaya başladığını hissettim ama o siyah yerde bi türlü beyaz bi ışık fln göremedim
aynı gece 3 kere denedim ama hiçbirinde yapamadım ... herneyse bugün nette astral seyahate geçmek için melodiler buldum onları dinledim gözlerimi kapatıp bacaklarım göbek başlangıcınaa kadar uyuştu, kollarım dirseklere kadar uyuştu kalbim çok hızlı atmaya başladı kendimi uçuyormuş gibi imaje ettim kendime yukarıdan bakıyormuş gibi imaje ettim beynim uyuştu uykum geldi bayılacak hale geldim ama hiç birşey olmadı
kendimi kaldıramaz hale geldim sanki birden çok ağırlaşmış gibiydim ve çok yorulduğumu hissettim kolumu kaldırınca sanki bundan önce 30-40 kere halter kardırmış gibiydim ama astrala bir türlü giremedim yardımcı olursanız çok sevinirim. buraya kadar okuyan bütün arkadaşlara teşekkürler.......

http://gizli-dosya.blogspot.com/
BLOGUMU ZİYARET ETMEYİ UNUTMAYIN

- kedi1812
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
okudum ama yardım edebileceğim bir şey yok,:D sadece şunu diyebilirim youtub da bazı videolar var astral seyahat yazarsan karşına milyonlarca video çıkar bildiklerimde şunlar.
cisimler seçilmez şekilde karanlık olması lazım. gözünüzdeki siahlığa odaklanıp kendinizi ruh olarak hayal edin ruhunuz çıksın ve gessin gerisini sizz zaten yapıyorsunuz bide o müziklerle ruhunuzla beraber artık dolaşabilirsiniz :D ama her güzel şeyin kltüsü de vardır bedeninize geri dönemesseniz ben bilmem olacaklrı :D
cisimler seçilmez şekilde karanlık olması lazım. gözünüzdeki siahlığa odaklanıp kendinizi ruh olarak hayal edin ruhunuz çıksın ve gessin gerisini sizz zaten yapıyorsunuz bide o müziklerle ruhunuzla beraber artık dolaşabilirsiniz :D ama her güzel şeyin kltüsü de vardır bedeninize geri dönemesseniz ben bilmem olacaklrı :D
- Chonch
Yok dönememe sorun olmaz heralde :D

- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Kardeş o beyaz ışık görmüceksin :DChonch yazdı:Sen yine iyiymişin astrala girmişsin ama benim dün ilk denememdi yatağa uzandım saat 23 civarıydı yatmadan önce astralla ilgili en az 50-60 konu okudum :D dediklerinin hesini yaptım : sırtüstü yattım, gözlerimi kapadım göz kapaklarımın arkasındaki sıyahlığa odaklandım ve bacaklarımın ve ellerimin yavaş yavaş uyuşmaya başladığını hissettim ama o siyah yerde bi türlü beyaz bi ışık fln göremedim :( aynı gece 3 kere denedim ama hiçbirinde yapamadım ... herneyse bugün nette astral seyahate geçmek için melodiler buldum onları dinledim gözlerimi kapatıp bacaklarım göbek başlangıcınaa kadar uyuştu, kollarım dirseklere kadar uyuştu kalbim çok hızlı atmaya başladı kendimi uçuyormuş gibi imaje ettim kendime yukarıdan bakıyormuş gibi imaje ettim beynim uyuştu uykum geldi bayılacak hale geldim ama hiç birşey olmadı :( kendimi kaldıramaz hale geldim sanki birden çok ağırlaşmış gibiydim ve çok yorulduğumu hissettim kolumu kaldırınca sanki bundan önce 30-40 kere halter kardırmış gibiydim ama astrala bir türlü giremedim yardımcı olursanız çok sevinirim. buraya kadar okuyan bütün arkadaşlara teşekkürler.......
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Chonch
Heryerde o odaklandığın siyah yerde beyaz ışıklar göreceksin diye yazio ama :D

- ChaTLacK
Ya yanlış işte benm okudugum hiç bir konuda yoktu öyle bişey :DChonch yazdı:Heryerde o odaklandığın siyah yerde beyaz ışıklar göreceksin diye yazio ama :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Chonch
:D sen nasıl yapion anlatırmısın :D

- ChaTLacK
Forumda vardı onları oku öyle yap şimdi anlatamam çok uzun :DDChonch yazdı::D sen nasıl yapion anlatırmısın :D
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-