Lütfen yardım edin pipet ve psi-whell dönmüyor.
Moderatör: Sai
- fs.79
Lütfen yardım edin pipet ve psi-whell dönmüyor.
Sa. arkadaslar 2 gundur pipet ve psi-whell denıyorum ama tek tık bıle yok ne yapmam gerekıyo bunun sebebı nedır?
-
crimero
Re: Lütfen yardım edin pipet ve psi-whell dönmüyor.
2 Gün uzun bir süre değil arkadaşım Image'lerini dikkatli kullan hayal etmek bu işin en büyük yardımcısıdır ve inanmak !! Inanmıyorsan yapamazsın emin ol. Kafanı dağıt hiçbirşey düşünmemeye bak kafan bunları denerken boş olsun.
- ddemmahum
-
frenzied
arkadaşım henüz 2. postum arkadaşlar kadar deneyimli değilim ama bişeye çok dikkat ediyorum ben yaparken vücudumun rahatlığı serbest bırak kendini hani derler ya uçuyormuş gibi aynen o işte ellerin kolların rahat olsun özellikle zihnin. ben 2. denememde yapmayı başardım umarım sanada yardımcı olmuş olurum.
- fs.79
sagolun ama soyledıgınız herseyı uygulamaya calısıyorum ama nafile tek tık bıle yok.ne kadar cok ıstıyorum ve ınanıyorumkı bılemezsınız ama sanırsam konsantrasyon eksıklıgı war onu nasıl saglıcam bıraz taktık wersenız forumda soylenenler benı tatmın etmedı..
-
crimero
istemek inanmak bunları iyi tabir et .. Ney için istiyorsun bunu ? insanlara gösteriş yapmak için falansa bunu unut . çünkü kafan istemeden yaparsam böyle gösteriş yapabilirim insanlar vaavvv der falan. sabırsızlık yaratır dakikalarca çalışmayı gerektirir
-
frenzied
adaçayı,tütsü,klasik müzik beni dinlendiren şeyler bunlar dene belki sonuç alırsın.fs.79 yazdı:sagolun ama soyledıgınız herseyı uygulamaya calısıyorum ama nafile tek tık bıle yok.ne kadar cok ıstıyorum ve ınanıyorumkı bılemezsınız ama sanırsam konsantrasyon eksıklıgı war onu nasıl saglıcam bıraz taktık wersenız forumda soylenenler benı tatmın etmedı..
- SuyuNKaLßi
psi-whelli çeviremiyorsan pipeti deneme henüz derim ben; psi whellden sonra pipete qeç.Sanırım konsantrasyon oLamıyorsun yanLız başına çaLışmaLısın daha çok.Sessiz ortamLar seçmeLisin çaLışırken..
Suratımda her suç ayrı bir imza..Benmişim kendime en büyük ceza..!
-
netenes
sabırsızlık yapma 1 gün geç olsa hiçbirşey gitmez baştaki benim hatam buydu(gerçi şimdi çok ilerde değilim ama :D)
- fs.79
Arkadaslar hepınızden ALLAH razı olsun sessiz ortamda ilk deneyişimde psi-whell cevırdım ama bzım ewde sessız ortam bulmak zor oluyor.psi-whell bı kere saga gıttı bı kere sola gıttı sonra odanın ışığı gıttı geldı heyecandan kalp krızı gecırıodum beynımın ısındıgını hıssettım :)
-