Bütün Biokinezi Ustaları Buraya Baksın.

Moderatör: Admin

mar
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Bütün Biokinezi Ustaları Buraya Baksın.

Okunmamış mesaj gönderen mar »

Beyler Bayanlar.Ben biokinezi de Çok ileri gitmek istiyorum yani bir tek biokinezi yapıcam da diyebilirim.Lütfen bana yok kapak calismasi yok inan önyargı falan demeyin bende önyargı yok inanıyorum.Ama sadece bir ustaya ihtiyacım var.Bakın Yeni başlayan falan farketmez gerçekten adam gibi biokinezi ile ilgili En azından birşeyi Yapabilen biri gelsin.Skypeta bana canlı olarak kanıtlasın eger gerçekten kanıtlarsa kendimi onun ögrencisi olarak adıyacağim en cok istedigim sey ise göz rengimi Kırmızıya Çevirmek.Ve daha da Ustalaşıp Bu kırmızı göze yetenekler katmak geliştirmek.Lütfen gerçekten biokinezi ile ilgili birşeyler yapabildiğini yapabilecekler beni eklesin.

Skype adı:psychoyer

Tam adı:SilentPsycho

Bekliyorum.

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Bütün Biokinezi Ustaları Buraya Baksın.

Okunmamış mesaj gönderen turab »

bu siteden kimsenin sana hayrı dokunmaz :D çünkü biokinezi ustası yok..birde bunu anlamıyorum ustalar beni eklesin falan falan...herkes aptal sizler mi zekisiniz onu anlamadın buraya haftada beni ustalar eklesin diye 10 kişi geliyor :D ama elleri boş gidiyorlar. kapak çalışması önerme diyorsun ön yargım yok diyorsun ama burda senin USTA istemen ön yargı zaten diğer kişilerde sana yardımcı olabilecekken onları küçümseyip USTA birini istiyosun. alsana önyargı :)) göz rengi değiştirmek istiyorsan forumda biokinezi yapan birinin yazısı vardı kurt ve vampirlerin özelliklerini kazanmak diye onu okusaydın buraya gelmezdin.adamın dediğide doğru zaten
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
mar

turab yazdı:bu siteden kimsenin sana hayrı dokunmaz :D çünkü biokinezi ustası yok..birde bunu anlamıyorum ustalar beni eklesin falan falan...herkes aptal sizler mi zekisiniz onu anlamadın buraya haftada beni ustalar eklesin diye 10 kişi geliyor :D ama elleri boş gidiyorlar. kapak çalışması önerme diyorsun ön yargım yok diyorsun ama burda senin USTA istemen ön yargı zaten diğer kişilerde sana yardımcı olabilecekken onları küçümseyip USTA birini istiyosun. alsana önyargı :)) göz rengi değiştirmek istiyorsan forumda biokinezi yapan birinin yazısı vardı kurt ve vampirlerin özelliklerini kazanmak diye onu okusaydın buraya gelmezdin.adamın dediğide doğru zaten
Bak şimdi seni rencide etmemek ve tartışma çıkarmamak için birşey demicem bak şunu anla kurt adam konusunu Okumuştum zaten merak etme adam gibi okusaydın anlardın yazımı bak benim usta dediğim lafın gelişi sadece biokinezi yapabilenlerin bu konuyu farketmesi için En azından biokinezi yapan birinden birazcık tecrübe edinmek için madem sende iş yok Bu konuya boş boş yorumlar yapma ellerinide klavyeden çek Tamam mi canım kardeşim.
MorfeuS
Yaşadığınız İl: 63 Şanlıurfa

Okunmamış mesaj gönderen MorfeuS »

kardeş ben telelife'den teknik istemiştim göz rengi degiştirmek için bana gönderdiği mesajı direk yazıyorum
TeleLife yazdı:bunu yaparken nasıl bir teknik kullanıyorum şöyle oluyor yatağa yatıyorum gözlerimi kapatıp o anki gördüğüm siyahlığa odaklanıyorum ve rahatlamaya çalışıyorum sonra kendimi dışarıda izliyormuş gibi hayal ediyorum sonra gözlerimi açtığımı hayal ediyorum ve gözlerimin istediğim renk olduğunu görüyorum bunu yaklaşık arlksız yarım saat yapıyorum sonunda gerçekten aynada baktığımda ya rengi açılmış belirgin şekilde yada tam o renk olduğunu görüyorum bu benim 3 ayımı aldı hafta 4 kez bu seansları uygularsan ve yeteniğin varsa benden daha az kısa sürede başarabilirsin sana inanıyorum kolay gelsin :)
bizzat kendi yazısı
http://www.facebook.com/BozKurt.Remzi63
ask.fm/Bzkrtrmzi
mar

Teşekkürler :)

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

mar yazdı:Beyler Bayanlar.Ben biokinezi de Çok ileri gitmek istiyorum yani bir tek biokinezi yapıcam da diyebilirim.Lütfen bana yok kapak calismasi yok inan önyargı falan demeyin bende önyargı yok inanıyorum.Ama sadece bir ustaya ihtiyacım var.Bakın Yeni başlayan falan farketmez gerçekten adam gibi biokinezi ile ilgili En azından birşeyi Yapabilen biri gelsin.Skypeta bana canlı olarak kanıtlasın eger gerçekten kanıtlarsa kendimi onun ögrencisi olarak adıyacağim en cok istedigim sey ise göz rengimi Kırmızıya Çevirmek.Ve daha da Ustalaşıp Bu kırmızı göze yetenekler katmak geliştirmek.Lütfen gerçekten biokinezi ile ilgili birşeyler yapabildiğini yapabilecekler beni eklesin.

Skype adı:psychoyer

Tam adı:SilentPsycho

Bekliyorum.
Sharingan Mı Yapmayı Düşünüyosun :D
mar

Komik gelebilir ama evet Sharingan Yapmayı düşünüyorum. :)
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

mar yazdı:Komik gelebilir ama evet Sharingan Yapmayı düşünüyorum. :)
Yok Hiçte Komik Değil Yap Olursa Bende Yaparım :D

Bilmem Narutoyu Ne Kadar İzliyosun Bende Tobi Gibi Olmaya Çalışıyorum.. :)
mar

Uchiha Sasuke yazdı:
mar yazdı:Komik gelebilir ama evet Sharingan Yapmayı düşünüyorum. :)
Yok Hiçte Komik Değil Yap Olursa Bende Yaparım :D

Bilmem Narutoyu Ne Kadar İzliyosun Bende Tobi Gibi Olmaya Çalışıyorum.. :)
Naruto shippuden 275 i izledim en son 276 yi bekliyorum. Mangada 597.bolumdeyim. :) Uchiha Sasuke skype kursana eger yok ise ekle beni psychoyer
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen turab »

[/quote]Bak şimdi seni rencide etmemek ve tartışma çıkarmamak için birşey demicem bak şunu anla kurt adam konusunu Okumuştum zaten merak etme adam gibi okusaydın anlardın yazımı bak benim usta dediğim lafın gelişi sadece biokinezi yapabilenlerin bu konuyu farketmesi için En azından biokinezi yapan birinden birazcık tecrübe edinmek için madem sende iş yok Bu konuya boş boş yorumlar yapma ellerinide klavyeden çek Tamam mi canım kardeşim.[/quote]

Türkçede o zaman sözcükleri güzel kullan usta nın ne anlama geldiğini herkes bilir. kurt adam ve vampirleri okuduysan anlamanı beklerdim daha doğrusu beklemiyorum arada kapasite farkı var. Bunuda unutma ben göz rengimi değiştirmiş adamım :) buraya gelip göz rengimi en kısa sürede değiştirme yolunu arayanlardan değilim.şunu açıklığa kavuşturuyum kırmızı göz rengi yapmak öyle 2-3 dk odaklanıp olacak iş değil güzel kardeşim. bunu yapanlarla bizzat konuştum en kısa süre 1 ay veriyorlar. oda iç huzurunu bulup bio dengeni kontrol etmek için. o yüzden benim yorumlarıma boş diyemezsin maalesef çünkü ben atıp tutucu değil icraatçıyım. şimdi bana diyecekler sen 1 aydamı değiştirdin hayır 3 günde bu kadar kısa yapmam reiki şifa çalışması sayesinde oldu iç huzur ve şifa veren tek şey. fakat anladım ki herşey boş senin gibi bundan sonra sadece reiki yapıyorum.reikiyi bencil işlerde kullanmak benim ki gibi insanı iyi etkilemiyor maalesef. bu arada göz rengi değiştirmek kalıcı olmuyor 10dk falan sürer sürmez. bu arada gözümün rengini değiştiricem deyip gözü bozulan arkadaşlarımda var. tam yaparken yanlış bir odaklanma olanıda mahveder ok canım sen kendine başka eğlence bul
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...