Lunarkinezi,Kapak yöntemi YARDIIM

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
sdfff97
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Lunarkinezi,Kapak yöntemi YARDIIM

Okunmamış mesaj gönderen sdfff97 »

Öncelikle merhaba...Ben bu konularda yeniyim,kinezi hakkında yarım yamalak bir bilgim var inşallah bunu bu forumda tamamlıyacağım.Gelelim asıl konuya ben lunar kineziyi yapabileceğimi düşünüyorum çünkü hemen öfkelenen ve öfekelendim mi uzun süre geçmeyen biriyim.Öfkemi kontrol etmek istiyorum.Bu yöntem için neler yapmalıyım bilmiorum onun hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.Bu arada kendimi geliştirmek için kapak yöntemine yöneldim,Ancak kapak yöntemi deniyorum 3-4 dakikadan sonra uykum geliyor:) ne burun ağrısı oluyor nede işe yaradığına dair bir şey...Bir de psi wheel midir nedir...Sabah uyanıyorum olmuyor öğlen bir şevkle yapıyorum yine olmuyor,ben yapamadıkça isteğim ve umudum ayrıca inancımda azalıyor...Ne yapmamı önerirsiniz bir bilgili olarak?Şimdiden teşekkürler

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Lunarkinezi,Kapak yöntemi YARDIIM

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Lunarkinezi ye hiç başlama.Lunarkineziyi unut.Kapak çalışmasında en az 10 dk dayanmaya çalış.Psi wheel ile de kafana estikçe uğraş.Elbet döner.Bunun dışında benim söyleyeceğim bişey yok.
sdfff97

öncelikle mesaj yazdığınız için saolun...Benim derdim bunu olduğunu anlayabilmek.Bir kısmını bile oluyor diye anlasam işe öyle bir sarılırım gi 1 ayda değil 1 haftada bile işi çözebilirim.Keçi inadı vardır bende ama.Umudumu kaybettim mi herşey biter benim için...En azından çabuk sonuç veren yada uğraştığımızın boşuna olmadığını gösteren bir hareket yada egzersiz var mıdır ustam?(lütfen yanlış anlamayın benim kastettiğim bunların boş olduğu değil bilinç altımdaki o küçük kuruntuyu yok etmektir.)
sdfff97

bir de hocam lunarkinezi yi seçme sebebim ben öfkelendim mi öfkem bir miktar sürer.O anda belki o negatif enerjiyi bir yerde toplayabilirim diye düşündüm çünkü şu aralar öfkelendiğim zamanlar bayağı bir arttı.Kendi kinezi mi bulmakta güçlük çekiyordum lunarkineziyi buldum ama sen yapma diyorsun bir bildiğin vardır ustam :)
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ne var bu lunarkinezide benim bilmediğim güzel bi yanı mı var niye herkes lunarkinezi yapmak istiyo?
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
smile
Yaşadığınız İl: 55 Samsun

Okunmamış mesaj gönderen smile »

psi whelle yeterince konsantre olduğun an dönecektir. Kapağa devam o halde :)
. . . . . . . . . . . . ................._ _ _ _ _ _ ____________
triplhe741
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen triplhe741 »

Kapaga 20 veya 25 dk bak sonra psi whele 5dk boyunca hic bisi dusunmeden bak 5dk sonrasinda kipirdiyormus gibi dusun sonra istedigin yone cevir saga cevirceksen sag elini koy sola cevirceksen sol elini koy ama ben el koymadan yapiyorum zamanla sende el koymadan yaparsin hergun duzenli calis yoksa ceviremezsin
sdfff97

sebebini yazdım da göndermemiş heralde.Ben sık sık öfkelenirim ve negatif generkli genelde üzerimde bol olur bu yüzden bunu kullanmak istedim.Tavsiyeler için teşekkürler... Ayrıca bu öfkeyi kullanabileceğim pozitif bir kinezi var mı yada ne tür bir kinezi tavsiye edersiniz.
sdfff97

ilk olarak telekinezi de mi uzmanlaşsam sizce siz neyi önerirsiniz?
Kullanıcı avatarı
smile
Yaşadığınız İl: 55 Samsun

Okunmamış mesaj gönderen smile »

enerjine bi hakim ol konsantre adamı gevşetir belki sinirine bi çare olur :D
. . . . . . . . . . . . ................._ _ _ _ _ _ ____________