basit bir teknik(dumanı yönlendirme)
Moderatör: Sai
-
basit bir teknik(dumanı yönlendirme)
arkadaşlar geçen ders çalışırken tesadüfen bir teknik buldum.ama nasıl bulduğumu anlatsam daha iyi olcak galiba.
ben genellekle ders çalışırken tütsü yakarım.ve yine aynı şekilde tütsümü yakıp dersime oturdum derken canım sıkıldı ve oyalancak birşeyler bakmaya başladım.gözüm tütsüye takıldı.elimi tütsünün dumanına yönlendirdim ve bana geldiğini düşündüm.tam konsantre olmadığım halde bana doğru geldi.sonra istediğim gibi oynamaya başladım dumanla.psiball çalışması yaptığım pek söylenemez.ama aklıma bu teknikle duman opu yapıp yapamıcağım geldi.psiballda acemi olduğum için ve yorgun kafayla denediğim için olmadı ama duman psibalın dönüş yönünde dönerek havaya karıştı.ondan sonra tütsü kabının kapaklı olanlarını bilirsiniz heralde...uzun ince bir kaptır.tütsüyü yerleştirdikten sonra kapağını kapatırsın ve duman kapağın üstündeki deliklerden çıkar.tütsünün yarısından fazlası bitmişken dumanın çıktığı delikten 2 delik öteye elimi götürdüm ve duman oradan çıktı.yani bu teknik daha da çoğaltılabilinir.ve yani başlayanlar içinde uygun bir teknik.isteyen denesin benim hoşuma gitti hem ders çalışırken masa başında bir iki dk mola verirken güzelbir çitlenbik kinezi
ben genellekle ders çalışırken tütsü yakarım.ve yine aynı şekilde tütsümü yakıp dersime oturdum derken canım sıkıldı ve oyalancak birşeyler bakmaya başladım.gözüm tütsüye takıldı.elimi tütsünün dumanına yönlendirdim ve bana geldiğini düşündüm.tam konsantre olmadığım halde bana doğru geldi.sonra istediğim gibi oynamaya başladım dumanla.psiball çalışması yaptığım pek söylenemez.ama aklıma bu teknikle duman opu yapıp yapamıcağım geldi.psiballda acemi olduğum için ve yorgun kafayla denediğim için olmadı ama duman psibalın dönüş yönünde dönerek havaya karıştı.ondan sonra tütsü kabının kapaklı olanlarını bilirsiniz heralde...uzun ince bir kaptır.tütsüyü yerleştirdikten sonra kapağını kapatırsın ve duman kapağın üstündeki deliklerden çıkar.tütsünün yarısından fazlası bitmişken dumanın çıktığı delikten 2 delik öteye elimi götürdüm ve duman oradan çıktı.yani bu teknik daha da çoğaltılabilinir.ve yani başlayanlar içinde uygun bir teknik.isteyen denesin benim hoşuma gitti hem ders çalışırken masa başında bir iki dk mola verirken güzelbir çitlenbik kinezi
-
Re: basit bir teknik(dumanı yönlendirme)
bu arada pardon ya yanlış yere açmışım bu başlık taşıma yetkisini üyelere verirseniz iyi olur aslında ozaman böyle hatalar olmaz.yetki kimdeyse uygun yere taşırsa sevinirim
bende çay dumanını yönlendirebiliyorum hani çay ilk koyulduğunda buharı biraz üzerinde olurya hafif beyazlık verir onu yoğunlaştırıyom kaldırabiliyom bide şekil vereyim dedim üzerdeki dumanı parmak hareketimle yardım çizik atıldı bikaç saniye geçikmeyle elimi kredi kartı gibi geçirdim olmasını istedim bekledim cızzg çizildi :)
- telekült
bunu genelde sigara dumanıyla yapıyolar..
- ddemmahum
nargile dumanı daha iyi olur.. :)
::Welcome to home Bruce::
onlarda çk çabuk uçuyor çay en iyisi hem yararlı ve iyi bir enerjisi var(en azından kötü değil)
-
Bende denedim sanki duman hortuma dönüştü hızlı bi şekilde döne döne çıkıyodu duman...netenes yazdı:bende çay dumanını yönlendirebiliyorum hani çay ilk koyulduğunda buharı biraz üzerinde olurya hafif beyazlık verir onu yoğunlaştırıyom kaldırabiliyom bide şekil vereyim dedim üzerdeki dumanı parmak hareketimle yardım çizik atıldı bikaç saniye geçikmeyle elimi kredi kartı gibi geçirdim olmasını istedim bekledim cızzg çizildi :)
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
- SuyuNKaLßi
ben çayda denedim döndü çay buharı kendi içinde sonrada denemedim bidaha:D
Suratımda her suç ayrı bir imza..Benmişim kendime en büyük ceza..!
-
Valla bu çay dumanı iyi bi yöntemmiş ya hem inancımızıda artırıyo....
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
-