Gerçek büyücülük

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
rapPRENS

Re: Gerçek büyücülük

Okunmamış mesaj gönderen rapPRENS »

ddemmahum yazdı:kafir nedir tam anlamıyla bilmek isteyen arkadaşlarımız şu raprezil'in yorumlarını okusun yeter.. dilerim Allah sana o cinleri öyle bir musallat ederki ölmek için yalvarırsın.. Bir gün bu yazdıkların yüzünden kendinden nefret edeceksin emin ol.. dilerim bunların cezasını dünyada çekersin çünkü dünyada çekmezsen ahirette daha fazlasını çekeceksin.. daha Müslümanlığın ne demek olduğunu bilmiyorsun safkan.. hem Müslümancılık ırkçılık değildir.. bi de bilgiliyim der.. ha ha ha..
AY AY AY TEYYY ALLAHIM YAA SEN BİYÜKSÜN....

BEN KAFİR DEĞİLİM GERİ ZEKALI HER İNANMAYANA KAFİR DİYORSANIZ O SİZİN YOBAZLIĞINIZ...
BEN ZATEN ATEŞTE YANMAYI ÇOKTAN KABUL ETMİŞİM....
EMİN OL Kİ BEN ÜSLÜMANLIĞI SENDEN DAHA İYİ BİLİYORUM ......

MÜSLÜMANLIK BUMU?

KURANDA YAZAR EŞCİNSEL OLANLAR CEHENNEME GİDECEK ONLARDA İNSAN DEĞİL İM?

KURANDA YAZAR OKUMA ARAŞTIRMA SADECE İNAN OYSA Kİ KURANIN İLK CUMLESİNDE OKU YAZAR....

ÜSTELİK BENİM TANRIM AF EDİCİDİR NE YAPRASAN YAP SENİ AF EDER....

AMA SİZİN TANRINIZ...

YANİ ALLAHINIZ BANA İNANMASSANIZ CEHENNEME GİDECEKSİNİZ DİYOR.....

SİZ VARYAAAA ALLAHAAAA....

İNANMIYORSUNUZ NEDEN Mİ???

ÇÜN Kİ CEHENNEMDE YANMAMAK İÇİN İNANIYORSUNUZ.....

SİZ KORKUYORSUNUZ.......

KORKUDAN İNANIYORSUNUZ .....

BENİM TANRI MUVEKKLİMİ 9 YAŞINDA BİR KIZ İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEZ.....

AMA SİZİN MUHAMMEDİNİZ....

9 YAŞINDA BİR KIZ İLE İLİŞKİYE GİRDİ EVLENDİ ....

BENİM TANRIMIN HABERCİSİ SÜBYANCI DEĞİLDİR.....

GERİ ZEKJALI ARKADASIM BENİM....

GERÇİ BEN SİZDE SUÇ BULMUYORUM YAAA...

HEP SİZİN AİLENİZ SİZİ BU DURUMA GETİROYOR....

FETHULLAKCILAR.......

YAZIK SİZE YAZIK......

AT GÖZLÜKLERİNİZ ÇIKARIN ARTIK ZİNCİRLERİNİZİ KIRIN.....

SORGULAYIN HERŞEYİ ÖĞRENMEK İSTEYİN.......

AMA YAPAMASSINIZ ÇÜNKİ CEHENNEME GİTMEKTEN KORKUYORSUNUZ.........

HAAAA TABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

BİRDE ALLAH SİZE EHENEMDE HURİLER VERECEK DİMİ

ARTIK BOL BOL KAYNASIRSINIZ NE DİTYİM....

BU ARADA İSTEDİĞİ CİNİ VARLIĞI GÖNDERSİN.....

KAPIM AÇIKKK ....
bir ışık bir işaret gönderyaRAP
Kullanıcı avatarı
SuyuNKaLßi

Okunmamış mesaj gönderen SuyuNKaLßi »

rap noLdu başLıkLarda kapak yiyince sustunda merak ettim bi sorun mu var die :lol: :lol: :lol:
Yoksa bize kara ruhlarını mı yoLLiceksinn :o
aman tanrım çok korkuyorum :lol: :lol: :lol: :lol:
Suratımda her suç ayrı bir imza..Benmişim kendime en büyük ceza..!
Kullanıcı avatarı
pandorina

Okunmamış mesaj gönderen pandorina »

ya arkadaşlar artık gerçekten seviyesizleşmeye başladı olay.. müslümanlığa dil uzatıo adam ya daha doğru düzgün bir dini bile yok!!! amacın ne?? ne yapmaya çalışıyorsun.. bizi bıraktın Allah'ın yolladığı dinle uraşıyorsun.. emin ol bu sana son cevabım çünkü gerektiği kadar düştüm seviyene..! seni inanmadığın Allah'a havale ediyorum...! her ne kadar inanmasan da seni yaratan Allah'a...
Kullanıcı avatarı
pandorina

rapPRENS yazdı:
ddemmahum yazdı:kafir nedir tam anlamıyla bilmek isteyen arkadaşlarımız şu raprezil'in yorumlarını okusun yeter.. dilerim Allah sana o cinleri öyle bir musallat ederki ölmek için yalvarırsın.. Bir gün bu yazdıkların yüzünden kendinden nefret edeceksin emin ol.. dilerim bunların cezasını dünyada çekersin çünkü dünyada çekmezsen ahirette daha fazlasını çekeceksin.. daha Müslümanlığın ne demek olduğunu bilmiyorsun safkan.. hem Müslümancılık ırkçılık değildir.. bi de bilgiliyim der.. ha ha ha..
AY AY AY TEYYY ALLAHIM YAA SEN BİYÜKSÜN....

BEN KAFİR DEĞİLİM GERİ ZEKALI HER İNANMAYANA KAFİR DİYORSANIZ O SİZİN YOBAZLIĞINIZ...
BEN ZATEN ATEŞTE YANMAYI ÇOKTAN KABUL ETMİŞİM....
EMİN OL Kİ BEN ÜSLÜMANLIĞI SENDEN DAHA İYİ BİLİYORUM ......

MÜSLÜMANLIK BUMU?

KURANDA YAZAR EŞCİNSEL OLANLAR CEHENNEME GİDECEK ONLARDA İNSAN DEĞİL İM?

KURANDA YAZAR OKUMA ARAŞTIRMA SADECE İNAN OYSA Kİ KURANIN İLK CUMLESİNDE OKU YAZAR....

ÜSTELİK BENİM TANRIM AF EDİCİDİR NE YAPRASAN YAP SENİ AF EDER....

AMA SİZİN TANRINIZ...

YANİ ALLAHINIZ BANA İNANMASSANIZ CEHENNEME GİDECEKSİNİZ DİYOR.....

SİZ VARYAAAA ALLAHAAAA....

İNANMIYORSUNUZ NEDEN Mİ???

ÇÜN Kİ CEHENNEMDE YANMAMAK İÇİN İNANIYORSUNUZ.....

SİZ KORKUYORSUNUZ.......

KORKUDAN İNANIYORSUNUZ .....

BENİM TANRI MUVEKKLİMİ 9 YAŞINDA BİR KIZ İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEZ.....

AMA SİZİN MUHAMMEDİNİZ....

9 YAŞINDA BİR KIZ İLE İLİŞKİYE GİRDİ EVLENDİ ....

BENİM TANRIMIN HABERCİSİ SÜBYANCI DEĞİLDİR.....

GERİ ZEKJALI ARKADASIM BENİM....

GERÇİ BEN SİZDE SUÇ BULMUYORUM YAAA...

HEP SİZİN AİLENİZ SİZİ BU DURUMA GETİROYOR....

FETHULLAKCILAR.......

YAZIK SİZE YAZIK......

AT GÖZLÜKLERİNİZ ÇIKARIN ARTIK ZİNCİRLERİNİZİ KIRIN.....

SORGULAYIN HERŞEYİ ÖĞRENMEK İSTEYİN.......

AMA YAPAMASSINIZ ÇÜNKİ CEHENNEME GİTMEKTEN KORKUYORSUNUZ.........

HAAAA TABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

BİRDE ALLAH SİZE EHENEMDE HURİLER VERECEK DİMİ

ARTIK BOL BOL KAYNASIRSINIZ NE DİTYİM....

BU ARADA İSTEDİĞİ CİNİ VARLIĞI GÖNDERSİN.....

KAPIM AÇIKKK ....
ya cevap yazmayacaktım ama dayanamadım... kendinle çelişiyorsun farkıdaysan son çırpınışların... hem diyorsun ki kuranda yazar okumayın sadece inanın diye hem de kuranın ilk kelimesi oku diyorsun... madem yazmıyo niye yazıo ??? ayrıca fettullahçı falan da değiliz!! sadece senin gibi yobazları uyarıyoruz... çünkü bir kötülük görüp eliyle diliyle ya da en azından kalbiyle karşı koymayan müslüman değildir... umarım artık uğraşmazsın bizimle...
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Yaaa ooofff kendi uydurduğun olayları yazma buraya yaaa.. Ya da hiçbir şey yazma çünkü yazmayı bilmiyorsun.. 9 yaşındaki kızla ilişki ha.. Nerde yazıyor bunlar? Senin o şey kafanda mı? Madem öyle bende bir şey anlatayım (Senin anlattıklarına benzeyecek biraz): ""Raprezil diye biri eşcinselmiş.. Hatta dediklerine göre köpeklerden bile aşağıymış.."" ... Ha şimdi sen bu anlattığıma inandın mı? Hayır çünkü elimde bir kaynak bir belge yok benim uydurduğum bir şey.. İşte senin anlattıkların da böyle..

Hem senin Tanrın salak mı? Tanrına karşı gel, affediyor hemen.. Tanrı'ya bak lan.. Sizde dalga geçin tanrıcığınızla.. Hani eskiden Arabistan'da putlara taparlarmış ya.. Bir günah işleyince hemen giderlermiş putu öperlermiş ve affedilirlermiş.. İşte sende o insanlardansın (!)..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
rapPRENS

Okunmamış mesaj gönderen rapPRENS »

ANLATTIĞIM ŞEYLER KURANDA YAZIYOR

GİDİN DİN HOCANIZA SORUN MUHAMMED EŞİ AYŞE ÖLÜNCE KİMLE EVLENDİ DİYE BİR SORUN İSTERSENİZ....

BUNLAR GERÇEK BELGELERDE VAR...

BEN YALAN SÖYLEMEM...
bir ışık bir işaret gönderyaRAP
Kullanıcı avatarı
pandorina

ddemmahum yazdı:Yaaa ooofff kendi uydurduğun olayları yazma buraya yaaa.. Ya da hiçbir şey yazma çünkü yazmayı bilmiyorsun.. 9 yaşındaki kızla ilişki ha.. Nerde yazıyor bunlar? Senin o şey kafanda mı? Madem öyle bende bir şey anlatayım (Senin anlattıklarına benzeyecek biraz): ""Raprezil diye biri eşcinselmiş.. Hatta dediklerine göre köpeklerden bile aşağıymış.."" ... Ha şimdi sen bu anlattığıma inandın mı? Hayır çünkü elimde bir kaynak bir belge yok benim uydurduğum bir şey.. İşte senin anlattıkların da böyle..

Hem senin Tanrın salak mı? Tanrına karşı gel, affediyor hemen.. Tanrı'ya bak lan.. Sizde dalga geçin tanrıcığınızla.. Hani eskiden Arabistan'da putlara taparlarmış ya.. Bir günah işleyince hemen giderlermiş putu öperlermiş ve affedilirlermiş.. İşte sende o insanlardansın (!)..
çok güzel bir örnek vermişsin... Kuran dan bir ayetle kapatıyorum konuyu...
''Allah onların kalpleri ve kulakları üzerine mühür vurmuştur; gözlerin üzerinde perdeler vardır.Büyük azab da onlar içindir"(Bakara 7)
isteyen inansın istemeyen kolaya kaçsın... zaten farkımız da burda çıkıcak ortaya... gerçekten inanan müslümanlar bir de bunun gibi şeytana uyan şarlatanlar...
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Senin Tanrın salak mı? :D :D :D
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
SuyuNKaLßi

Okunmamış mesaj gönderen SuyuNKaLßi »

ALLAh'a inanmasak seninLe muhattam dahi oLmayız zaten
Her önüne qeLenLe muhattap oLmayacaksın bu devirde..
Madem kara_rahip'i bu kadar çok seviyodun seni ateist yapan psişik.com'da niye banLadıLar onLara şu an sahip çıkıyorsun diyemi_? onLar senin beynini yarısı oLan yarısı oLmayan tefsiri ateist hocaLar tarafından tapıLmış ayetLerLe kandırmış haberin yok..Basmıyo qaLba ayetLerin devamını okuMak yada okuma qayreti qöstermek.DoğruLuğundan emin oLmak için araştırmak..Ben burda ALLah'ı savunuyorsam senin qibiLere karşı doLmasınLar diye savunuyorum.Çünki herkezin inancı kendinedir zorLa ne müsLüman yapıLır nede Hristiyan.Ama sen bunu anLamıyorsun beLkide farkLı oLmak istiyorsun maLum erqenLik.
Hadi sen qit kara ruhLarınLa oyna cinLerinLe sohbet ed..
:lol:
Suratımda her suç ayrı bir imza..Benmişim kendime en büyük ceza..!
Kullanıcı avatarı
pandorina

rapPRENS yazdı:ANLATTIĞIM ŞEYLER KURANDA YAZIYOR

GİDİN DİN HOCANIZA SORUN MUHAMMED EŞİ AYŞE ÖLÜNCE KİMLE EVLENDİ DİYE BİR SORUN İSTERSENİZ....

BUNLAR GERÇEK BELGELERDE VAR...

BEN YALAN SÖYLEMEM...
işin gerçeğini araştırdım ve açıklıyorum... kulaktan dolma bilgilerle ne kadar çabalasan da islamiyeti kötüleyemeyeceksin! diyanetin açıklamasına göre : Hz. Ayşe, Peygamberimizin kızı Fatma ile yaşıttır. Fatma, Peygamberimiz 35 yaşlarındayken doğmuştur. 5 yıl sonra babasına Peygamberlik verilmiş. 13 yıl Mekke dönemi, 5 daha etti 18. Peygamberimiz Ayşe ile Medine döneminin ikinci yılında evlendi. 18 + 2 = 20 eder. Nerede 9? Düşüncesiz, eleştiri zihniyetinden yoksun kimselerin sözlerine dalıp kanmayın. Bunlar size ziyandan başka bir şey getirmez...!! bundan sonra umarım sen de kafana göre atıp tutmazsın... böyle kaynak göstererek paylaşırsın o nadide bilgilerini...