turab diyim sana bu kitapta bi iş var gibi şöyle diyim bence sen kitaplardan anlayan felan birine götür göster yada internetten birini bul ozina haklı pek tekin deil bu kitap nolur nolmaz
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
Belkide arapça yazılmış basit bir hikaye kitabı yad bir çeşit araştırma kitabı.Belki eski arapça bir ders kitabı.Filmlerden etkilenipte kitap hakkında büyük önyargılarda bulunmayın bence. :)
Karanlks,Melek dili olsaydi En.....n harfleri olurdu...yani dusmus meleklerin dili...yani iblis dili...neyse,zaten o deil...bilginiz olsun diye yazdim,melek dili diye gidip ugrasmiyin...ama her adama gosterilmez bu kitap...bana ver,ben cozerim diye bi yalan soyleyip bilip bilmeden bi aptallik yapa bilir...bunun gunahinin bir kismi da senin boynunda olur...eyer bildiyine gercekten emin oldugun biri varsa goster tabi :)
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
Ben de yerden bi muska bulmustum,icinde garip harfler vardi...harfler arapcaya da benzemiyordu...1 tanesini en....n dilindeki A harfine benzettim...resmi hala bende
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...