Levitasyon gerçek mi ? Herkes denesin.

Moderatör: Sai

Psik0z
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Levitasyon gerçek mi ? Herkes denesin.

Okunmamış mesaj gönderen Psik0z »

Arkadaşlar aramızda levitasyon yapan yok, yani benim gördüğüm kadarıyla. Belki yapmak isteyen vardır ama kimse anlaşılabilir yöntem bilmiyor. Ve çoğuda inanmıyor(ben dahil). Bende dün rüyamda bu konuyu düşünüyordum ve var olsa bile nasıl anlarım diye düşündüm. Levitasyon gerçekse eminim bu teknikle ilerleme kaydedebiliriz. Kendimde denemeye başlıyorum bugünden itibaren.

Size her şeyi anlatıyorum ki mantığı kavrayın, biraz karışık anlatan biriyim de anlaşılmaz yazarsam şimdiden kusura bakmayın.

Kendime şöyle dedim; Levitasyon yapabilsem bunu nasıl anlardım ? Hoş ilk denememde 1 metre havalanacak değilim ya. Yada hiç havalanamam kim bilir. Peki ya havalanamaz ama etki edersem ? Yani ben bi şekilde zihin gücüyle veya başka bir güçle kendimi havalandırmadan önceki aşama nedir ? Yere uygulanan basıncın azalması. Ya ben sadece basıncımı azaltıyorsam ? Ama basıncı nasıl görebiliriz ki.. Gözle göremeyeceğimiz bir etki var sonuçta. Aslında sonucuna kolay bir soruyla ulaşabiliriz. Sorumuz şu, kilomuzu neyle ölçeriz ? Tartı.. Eureka :D Etki edip etmediğimizi bununla ölçeceğiz. Şimdi herkes tartısını alsın ve rahat olduğu bir yere geçsin. Tartıya çıkalım. Kaç kilo olduğumuza bakalım. Diyelim ki 60 kiloyuz. Dediğim gibi hemen havalanamayız belki ama bir şekilde etki edebiliriz. Eğer etki edersek kilomuz alçalacaktır. Sonuçta tartı bizim ona uyguladığımız basıncı gösteriyor. Eğer ki kilonuz azalırsa, etki ediyorsunuz demektir. Bu kadar basit. Nasıl havalanacağımızı pek bilmiyorum aslında. İsterseniz gözünüzü kapatın kendinizi dışardan bir gözle görüp uçtuğunuzu hayal edin, isterseniz ayaklarınızın yerden kesildiğini vb. işte. Ben gerçekliğini nasıl test edebileceğimizi buldum, gerisi de sizden artık.

Arkadaşlar kısa bir açıklama yapayım. Ben ne levitasyonla uğraşıyorum ne telekineziyle. Sadece merak eden arkadaşlarımızın çok olduğunu gördüm onlara yardım olsun diye böyle bir şey geliştirdim. Şimdi çok bilen öğretir mantığıyla karalayacaklar biliyorum da ondan bunu da belirteyim dedim :) Denemek size kalmış. Başarılar dilerim.

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Levitasyon gerçek mi ? Herkes denesin.

Okunmamış mesaj gönderen turab »

mendil ve ya kürdan levite etmeyi dene kağıtta olur. aramızda levite etmiş olan var kendini
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ama en ufak konsantrasyon kaybında gidebilir bu yüzden tartı değerlerini video çekebilirseniz daha iyi olur.
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
Culmination
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Okunmamış mesaj gönderen Culmination »

1kg = 9.81 Newton 60kg'lık bir nesneyi kaldırman için 588.6 newton uygulaman gerekir.Bence zor ama imkansız değil.Ama daha küçüt şeyleri levite etmekle başlanmalı olaya.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Sen Rüyanda Nasıl Düşünüyon La :).
Rüyada İnsan Baya Bi Zeki Oluyo Anlaşılan :)

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Culmination yazdı:1kg = 9.81 Newton 60kg'lık bir nesneyi kaldırman için 588.6 newton uygulaman gerekir.Bence zor ama imkansız değil.Ama daha küçüt şeyleri levite etmekle başlanmalı olaya.

bunun kendi kilonla alakası yok dostum. İnsan kendini çok daha kolay levite edebelir çünkü bedenini çok iyi hisseder. öte yandan bir adam 65 kg ise kendine kaldırabilen bu adam 45 kiloluk bir cismi kaldıramaz. tek enerji ellerden akış ve gözlerden olur. Fakat vucutta bu enerjilerin hepsi toplanır. yani 60 kg hesaplama yapmadan 600newton desek bunu çok çok bölmen gerekir. Fakat diğer türlü 2 ye bölebilirsin. Matematik hesabı olsun diye söyledim :))
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Psik0z

Rüya ile gerçek arasında bir fark yok aslnda, unutmayalım ki beyin hayal ve gerçeği ayıramaz. 2. sorua gelirsek zeka her zaman aynı ancak normal yaşantıda gürültü var, insanlar var kısaca düşünmeyi etkileyen unsurlar var. Yani rüyada daha yoğun düşülür :)
Uchiha Sasuke

Psik0z yazdı:Rüya ile gerçek arasında bir fark yok aslnda, unutmayalım ki beyin hayal ve gerçeği ayıramaz. 2. sorua gelirsek zeka her zaman aynı ancak normal yaşantıda gürültü var, insanlar var kısaca düşünmeyi etkileyen unsurlar var. Yani rüyada daha yoğun düşülür :)
Tamam Sağol.Anladım :)
Psik0z

Ne demek :)
Uchiha Sasuke

Bütün Enerjiyi Ayakta da Toplasak İşe Yarayabilir.