Bir şeyleri öğrenmek için başkalarına ihtiyacınız yok.

Moderatör: Sai

Psik0z
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Bir şeyleri öğrenmek için başkalarına ihtiyacınız yok.

Okunmamış mesaj gönderen Psik0z »

Bugünlerde foruma şöyle yeteneğim var böyle yeteneğim var nasıl geliştirebilirim vb. yazanlar çoğaldı ilk baş onlara bir kaç önerim var. Bende ilk başlarda öyleydim bilenler bilir :) ama düzeldim. Açıkça söylemek gerekirse benim amacım artistlikti, yalan yok. Ve buraya o tarz konular açmanızın nedeni de bu. Yani hiç birinizin yetenek geliştirmeye ihtiyacı olduğuna inanmıyorum. Eğer o yetenekleri gerçekten keşfetmiş olsaydınız geliştirmeyi de bulabilirdiniz.(Herkes üstüne alınmasın lütfen.) Ben ilk başladığımda var olduğunu söylediğim yetenekleri sonradan keşfettiğimde kimseye sorma gereği görmedim. Çünkü o yetenek zaten benimdi, bunu başkası yorumlayamaz ve ne olduğunu bilemez değil mi ? Birde yeni başlayanlara bir kaç öneride bulunmak istiyorum. Çoğunuz hep bir oyun hep bir teknik arıyorsunuz, unutmayın ki başkalarının teknikleri onların sınırlarına göredir. Eğer kendiniz geliştirirseniz kendi sınırınızı çizersiniz. Hatta çizmeyebilirsiniz bile. Burada ki herkes insan, onlar da kendileri buldu teknikleri. Onlar kendileri bulmadıysa tekniği bulan kişi öyle yapmıştır :)

Not: Amacım kişilere büyüklük taslamak değil lütfen yanlış anlamayın. Sadece benim yaptığım hataları sizlerin yapmasını istemiyorum, gerçekten zaman kaybedersiniz. Umarım ki anlatmak istediklerimi doğru anlamışsınızdır. İyi forumlar

Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Re: Bir şeyleri öğrenmek için başkalarına ihtiyacınız yok.

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

EVET HAKLISIN BENİM HİÇ ÖYLE AMACIM OLMADI ZATEN.
İMZA
hasan_679
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Okunmamış mesaj gönderen hasan_679 »

Güzel bi şekilde anlatmışsın . Bende 2-3 ay önce buna basladım ilk yaptıgım şey psi wheel oldu Yaptıgımı görünce çok sevindim Arkadaşlarıma söyledim onlar bu işte saçmalık dediler Ve birazda Dalga geçtiler O yüzden bende vaz geçtim 3 aydır yapmıyorum ama 1 kaç defa rüyama girdi Bunu ilerlertigim fln rüyamda yaparken hisediyordum yaptklarımı bacaklarım halsizleşiyor biran yorgunluk basıyordu ve bende buna tekrardan dönmem gerektige karar verdim sizce Bu rüyalar Fln Bi işaret Fln ola bilirmiy Bu arada yaşım ufak fln degilim 18 yaşındayım Sadece böyle şeylere inanıyorum Yapanları gördüm . Cvp verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Güzel bir açıklama olmuş.Özellikle benim hocam olmak isteyen biri var mı gibi sorulara bir son verilmesi için güzel olmuş.Bana hocalık yada ustalık edecek olan var mı diyenlere benim tek bir sözüm var : En iyi hocanız tecrübedir.Başka bir hocaya ihtiyacınız yok bence.
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

UsTr döktüryorsun yine :D
İMZA

Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikAkim »

Psik0z Konu için çok teşekkürler.Ne yalan söyleyim ilk başladığım zamanlar bende biraz hani arkadaşlarıma gösteriyim, hava atayım tarzında bir düşünce içindeydim.Ama şimdi öyle değil.UsTrlor] sanada teşekkür ederim.Aslına bakarsan bende biraz olsun hoca yada yardımcı gibi birisini arıyordum diyebiliim :)
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias

A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

Eğer bir yeteneğiin iç güdü ve iskeletine hakimse kişi yapacağı tek şey sakin ortamda o yeteneğine yoğunlaşmak. Ve içindeki ses ona doğru yolu doğru tekniği söyleyecek ki zaten buraya yazılan tekniği harfiyen uygulayan çıkmaz. Çünkü bir ressam bile Aynı resmi iki kez çizemez mantığı vardır bunda da. Boşuna dememişler ne ararsan kendinde ara diye.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Psik0z erken uyarı sistemi gibisin dostum :D Benimde amacım artislik di ama şu anda başkalarının haberdar olmaması için büyük çaba harcıyorum. Ve kimseye söylemeyide düşünmüyorum. Sonra mazallah adımız deliye falan çıkar :D
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Clairvoyant yazdı:Psik0z erken uyarı sistemi gibisin dostum :D Benimde amacım artislik di ama şu anda başkalarının haberdar olmaması için büyük çaba harcıyorum. Ve kimseye söylemeyide düşünmüyorum. Sonra mazallah adımız deliye falan çıkar :D
Deli sıfatı toplumda farklı düşünen insanlara koyulmuş bir sıfattır bence.Ve adın deliye çıksa bile kendinden emin olduğun sürece bence hiç rahatsız olmana gerek yok.Yinede söylememen en iyisi orası ayrı.Sadece insanların koydukları sıfatları ve insanların düşünceleri doğrultusunda hareketlerini ve kişiliğini sınırlamaman gerektiğini söylüyorum. :)
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

UsTr yazdı:
Clairvoyant yazdı:Psik0z erken uyarı sistemi gibisin dostum :D Benimde amacım artislik di ama şu anda başkalarının haberdar olmaması için büyük çaba harcıyorum. Ve kimseye söylemeyide düşünmüyorum. Sonra mazallah adımız deliye falan çıkar :D
Deli sıfatı toplumda farklı düşünen insanlara koyulmuş bir sıfattır bence.
Bence de öyle :)

insanların bilinçlenmesi açısından iyi bi konu olmş :)
bundan 3yıl önce, telekineziyi keşfettiğim ve ilk psi-wellimi döndürdüğüm an çok mutlu olmuştum,dmeek tüm bunlar gerçekmiş dedm içimden.Bilemiyorum,belki dışımdan da demiş olabilirim o an :D
herneyse, sonra bunu en yakın arkadaşlarımla paylaştım.haliyle inanmadılar.Bi de sayısalcı tayfası olduğumzdan bu tür şeylere inanç da az oluyor :) Onlara göstermek istiyordum, sonra psi-welli kurdum ama onların yanında yapamadım :D :) hatta dersanede bayaa bi dalga konusu da oldum :) hocalar bile bana gönderme yapıyodu derste falan :D Allah'tan, dersanedeki bi iftar buluşmasında onlarca kişinin gözü önünde psi-well çevirebildim de kendimi akladım :) Ama yine de onlar psişik bişey olduğuna inanmak istemediler ve fiziki açıklamalar getirmeye çalıştırlar :) Hepsini de çürütecek nedenlerim vardı :) :) Ama şunu söyleyim, bu yaptığımın yanlış olduğunu daha sonradan farkettim. Bi kere Nazar denen büyük bir negatif enerji var.Fazla göz önünde olursanız ve bunları şov için sağda solda kullanırsanız birgün güçsüz kalabilirsiniz (benim gibi :/ :) ) Bunun acısını çektim.Uzaktan well çevirirken gün geldi dibinde çevirememeye başladım.Hoş bi durum olmuyo,insanın morali bozuluyo ve "keşke millete göstermeseydim" diyosunuz. İnşallah siz böyle diyenlerden olmazsınız :) Ben yandm bari siz yanmayın :D :) Milletin size deli demesine aldırmayın. ;)
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.