nedensiz sinir
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- kaptankork
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
nedensiz sinir
pek hala şimdi birazdan anlatacaklarım için her türlü yoruma açığım atarlı ergen vb.
şimdi bir süredir bunun farkındayım.çok çabuk sinirlenebiliyorum kontrolü çok çabuk kaybede biliyorum.
ama olay şu ki tek kişiye karşı,annem.bunu far ettiğimde yine çok sinirlenmiştim.bir yerde dur ve yaptıklarına bak diye bir söz duymuştum.uyguladığımda o gün çok mutlu olduğumu başka herkesin hakaretlerine bile sakin sakin cevap verebildiğimi ama annemin çantanı hazırla demesine öküz gibi kızdığımı fark ettim.nedenini bilmiyorum onun karşısında patlamaya hazır bomba gibi oluyo öfkem.ve artık böle olsun da istemiyorum.ne yapmamı önerirsiniz.lütfen yardım!
şimdi bir süredir bunun farkındayım.çok çabuk sinirlenebiliyorum kontrolü çok çabuk kaybede biliyorum.
ama olay şu ki tek kişiye karşı,annem.bunu far ettiğimde yine çok sinirlenmiştim.bir yerde dur ve yaptıklarına bak diye bir söz duymuştum.uyguladığımda o gün çok mutlu olduğumu başka herkesin hakaretlerine bile sakin sakin cevap verebildiğimi ama annemin çantanı hazırla demesine öküz gibi kızdığımı fark ettim.nedenini bilmiyorum onun karşısında patlamaya hazır bomba gibi oluyo öfkem.ve artık böle olsun da istemiyorum.ne yapmamı önerirsiniz.lütfen yardım!
laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun muoumkine.(söyleyemediniz mi
)
eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.

eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: nedensiz sinir
Banyo al negatif enerjiyi aldığını okumuştum bir yerden . Kur-an ı kerim oku namaz kıl . Olumlu düşün .
@Kuupa7
- WiNNeR
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Aynı sorun bende de var çok çok çabuk sinirleniyorum..
...UNUTMAYALIM Kİ ALLAH İSTEMESE HİÇBİRŞEY OLMAZDI...
- serons25
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
ben ne kadar kızsamda zorla olsada içimde bırakarak sakin bir şekilde bana hakaret edeni kızdırmaya çalışıyorum
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
- serons25
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
sadece oun seni kızdırmaya çalıştığını ve bunu alamayacağını düşün yardımım dokunduysa ne mutlu bana :)
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
evet,bende de aynen oyle oluyor...kimseyi incitmemeye calisirsin,cunki,onlari tanimazsin.sinirlendiyin olaylari icinde cekersin ki,bu da sana en yakin olan insanlarin basinda catlar...bunlardan biri de Annendir...bence bir kac gun evden ayri kal,yalniz basina...annenin deyerini de bil...mesela ben koye falan gittiyimde eve gelip "evim evim guzel evim" derim :)tabi ben psikiatris deilim de,yani bence bu annenin sana yakin olmasi nedeniyle oluyor...seni cok sevdiyi icin...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Dikenimi desem meyvesimi desem artık bilemiycem
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.