Psi whell
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi whell
merhaba arkadaşlar psi whell çok iyi döndürüyorum 15-20 tur ama hep sağa dönüyor.Denedim sola döndürmeyi bütün enerjimi aktarmaya çalıştım ama çok azcık sola döndü ve geri sağa döndü bu nedir arkadaş
Biri yön vermem de yardım eder mi lütfen ?

- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Re: Psi whell
Yeni başlamışsın normaldir. Zamanla istediğin yöne çevirirsin.:D Hoşgeldin foruma :D
İMZA
-
teşekürler :D
- serons25
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
hoşgeldin ama şimdi bıktım şu psi-wheelden hep ya psi-wheel ya da kaşık bükme yokmu başka bişey telekineziyle ilgili arkadaş :(
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
-
aynn bende başka birşey istiyorum.
Ne Diyon Arkadaş Adamların Hevesini Neden Kırıyorsun Çok İstiyorsan Sen Paylaş Allah Allah.Sen Napıyon Telekinezide ? Onu Paylaş Psi Wheel Yapıyorsun Bu Mesajı Yazman Hata Zaten.serons25 yazdı:hoşgeldin ama şimdi bıktım şu psi-wheelden hep ya psi-wheel ya da kaşık bükme yokmu başka bişey telekineziyle ilgili arkadaş :(
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Sakinn.Uchiha Sasuke yazdı:Ne Diyon Arkadaş Adamların Hevesini Neden Kırıyorsun Çok İstiyorsan Sen Paylaş Allah Allah.Sen Napıyon Telekinezide ? Onu Paylaş Psi Wheel Yapıyorsun Bu Mesajı Yazman Hata Zaten.serons25 yazdı:hoşgeldin ama şimdi bıktım şu psi-wheelden hep ya psi-wheel ya da kaşık bükme yokmu başka bişey telekineziyle ilgili arkadaş :(
- delenamo
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
İyide arkadaşım diyosunuz. Başka bişey yokmu telekinezide psi wheel den, kaşıktan bıktım diyosun. Ne hazırcısınız siz böyle başkaları koysun siz yapın. Biraz kendinizde üretmeye çalışın. Hem size sadece telekinezide bunlar var diyen oldu mu?
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- baraka52324
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
yav ben döndürüodum su iki gündür mlim oynamıo ne yapablrm
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !
- Msa