Psi Wheel'de Zamanın Önemi ve Sorularım...

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
krebk
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Psi Wheel'de Zamanın Önemi ve Sorularım...

Okunmamış mesaj gönderen krebk »

Merhaba arkadaşlar öncelikle bütün sorularımı birleştirmek istedim belki hepsini olmasa bile birçoğunu birleştirdiğimden dolayı bu konuyu uzun ve yazılarımı karışık bulabilirsiniz.Lakin telekinezi de 3 aylık geçirdiğim bu forumdaki yoğun bir derecede kitap kurdu gibi konudan konuya birçoğunu araştırıp sizin gibi bilgiye susamış ve aç :D birisi olarak sorularımı sormak isterim ;

Telekinezideki en kolay ve yeni başlayanlar için alışma dönemindeki favorileri olan o çarkı çevirirken Psi wheel in nasıl işlediğini ve güçlerimizin sınırlarını keşfedip ona göre bir imgeleme kurmamız gerekmez mi ? Başladığımdan beri boş boş bakmam önerildi şu an psi wheel e baktığımda dönerken 4 kenarında ve birleşme yerlerinde mavilik görüyorum.Mavi bir enerji onu tutup çeviriyormuş gibi aynı.Tabi ki tepe noktasına bakarken gördüklerim bunlar.
İlk sorum şudur : 1- psi wheelde ustalaşmak (gelişmek) için geçirilen zamanı kısaltmak için ne yapılmalıdır diye size sorsaydım belki bir çoğunuzun böyle cevaplar vericeğine emin olabilirim: üçüncü gözden gelen mavi gücü damarlardan geçip ele kadar inmesini imgele veya elinin arasında hortum düşün,theta beta alpha sesleri dinleyerek çevir,başka şeylere yönel psi wheele takılma zener kartı testleri telepati vs... gibi daha bir çok cevap çıkar bunlar gibi peki asıl cevap nedir ? Ben psi wheel ile 3 aydır ilgileniyorum ve aklımdan bir çok şey geçirmeyi denedim.Doğayla uyum sağlama,meditasyon bunlar gibi bi çok şeyi denedim acaba hangisi beni geliştirmeye yardımcı olur diye düşünme gücümü kullandım ilk başlarda.Şu an hala psi wheel i nasıl hızlanıcağını tam çözmüş değilim ama bunun psikolojik olduğuna inanıyorum beyinden geçirilen herşey bunu etkiliyor ve geçirililen düşüncenin yapılıcak işe olan büyüklüğü yani etkisi.Ellerin etkisiylede ilgili olarak tek el kullanarak daha çok verim aldığımı söyleyebilirim psi wheeli belirli bir yöne çevirirken.Yapılıcak şey sadece çevirmek sağ taraf veya sol taraf diye ikisinden birini seçip ona bağlı kalınca bilinç altında psi wheel ile ilgili psikolojik düşünceler oluşuyor (ön yargılar diyorum ben).

Ve diğer sorularım : 2- Gene psi wheel de kağıdın küçüklüğü-büyüklüğü dönme hızını etkilemediğini farkettim buda demek oluyorki güç sınırsız ama fiziksel yargı (mantık) bu olayın gerçekleşmesine o kadar pas tutuyor ki misalen arabayı ittirmeyi engelliyor demek oluyor ki bir kere mantıkı unutmalıyız.Psi wheeli çevirirken aliminyum folyoda olsa gazete kağıdıda olsa normal kağıtta olsa aynı hızda çeviriyorum.Belki hepinizde böyle olmayabilir herkesin cisimlerle ilgili düşüncesi farklıdır mehmet sağ elini kullanıyorken berk sol elini kullanır gibi.Bununla beraber düşündükleride farklı olucağı gibi maddelerin fiziksel yapısında veyatta enerjisel yapıda nasıl bir ders işleyeceğini herkes kendisi aklında çoktan belirlemiştir.Sorum ise telekinezi yaparken düşündüğümüz milyonlarca şey arasından birisi olan telekinezi kişiliğimize ulaşmaktaki engellerden belkide en büyüğü olan (şeytanı olan) mantığı unutmak veyatta en aza indirmek için neler yapılabilir ve nasıl yapılır diye bir soru sorarsak telekinezi hayatımıza en büyük yararlarından biri olucaktır bilmem sizcede öylemi doğruysa eğer.İşte bu kanıdaki fikirlerinizi de paylaşmanızı umut ederek diğer soruma geçiyorum;

3- Bu sorum psi wheel ve psi ball için geçerli başta bahsettiğim psi wheel çevirirken gördüğüm mavi şey veya enerji.Bunun ne olduğunu tam bilmiyorum ama bir kıskaç gibi odaklanmamışken baktığımda bazenleri görünüyor kıskaç gibi psi wheelin 2 köşesinde gördüğüm şey.Odaklanınca da tam mavi oluyor.Belki bazılarınızda yeşil bazılarınızda kırmızı veya bendeki gibi mavidir bilmiyorum.Peki bunun neyle alakası var ? Ve bunun telekinezi yapmakla bağlantısı olduğu açık, o yüzden bu geliştirilebilir mi ?

4- Telepati için çok uğraştım ancak hiç bir sonuç alamadım sanırsam.Ondan bile emin değilim.Bir kız seviyordum 2 hafta önce mesela hergün aklımdan onu geçirdiğim için telepatiyle konuşmayı denerdim.Bir çok şekilde farklı imgelemelerle denedim başarılı olamadım.Size sorum nasıl telepati yapabilirim biliyorum belki yeri burası değil araştırırsam var bir çok konu en azından link atarsınız olmadı.Ve birisinin zihnini nasıl okurum ve örneğin bir cümleyi karşımdaki kişiye söyler gibi nasıl iletebilirim ?

Arkadaşlar sorularım şimdilik bu kadar,cevaplarınız(yorumlarınız) için şimdiden teşekkürler...

Kullanıcı avatarı
krebk

Re: Psi Wheel'de Zamanın Önemi ve Sorularım...

Güncel...Lütfen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum hem benim için hemde birçok arkadaşlarımız için yararlı bir konu olur inşallah.
Kullanıcı avatarı
krebk

Cevap yazıcak yokmu .S başka bi yere mi yaziyim bu konunun kısa özetini uzun olduğundan kusra bakmayın lütfen cevap verin :S
yusufdnz
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen yusufdnz »

bak dostum eğer bir seviyeye ulaştın fakat çok hızlı döndüğüne inanmıyorsan kendini odaya kapat yere otur yada rahat bir yatağa uzan gözlerini kapat ve evin içinde fırtına seklinde rüzgarların olduğunu hayal et bir saat kadar bunu düşün sanki rüzgarın vücuduna değdiğini hisset bunu her gün bir saat yap ve bundan sonra psi wheelin basına geç ve döndürmeye çalış kendini bu fırtınanın koptuğuna inandırdığın an psi wheelin normalden çok daha hızlı olduğunu farkedeceksin ;) geliştirmek içinse önüne engeller koyabilirsin unutma ne kadar cok engel olursa okadar fazla ENERJİYE İHTİYACIN OLUR ...

Bu düşüncede sana katılıyorum mantığımız yada bildiklerimiz bize engel oluyor bunu geliştirmenin yollarını da kendin bulman tavsiyem herkesin hayatta kendi kısıtlaması vardır onların önerileri sana uymaz sen kendin bunları arayış içinde olmalısın BULACAKSINDIR.

Bu gördüğün herkeste farklı olabilir buna benim tabirimle kişisel odaklanma deniyor :) bunun geliştirmesi bence yoktur ama bunu görmen bir seviyeye geldin demek oluyor bence psi ball üzerinde de denemeler yap enerjini kontrol etmeyi öğren bu mavilikleri enerjilerinde de görmeye başlarsan iyi bir seviyeye ulaşacaksındır.

Telepati yapmak normal şartlarda çok zordur bu yeteneği geliştirmek ayrı bir derttir :D ama senin yapmaya çalıştığın neredeyse imkansız düzeyde zor.Bunu geliştirmek için odaklanma arttırıcı hareketlerden tut çeşitli beyin egzersizleri, yogada olan 3. göz hareketleriyle beynindeki düşünleri boşaltma yollarını deneye bilirsin fakat bunları 1 kere fln deil gunde en az 15 dk yaparak belki 1 ayda geliştiğini farkedeceğine inanıyorum.Bunların dışında bir kızın beynine ve düşüncelerine hükmetmeyi denemek yerine konuşarak yakınlaşmayı denemen senin için daha iyi olur :)) BAŞARILAR.